Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Porkan tuotteiden valmistus on täysin kotimaista ja tehtaat sijaitsevat Ylöjärvellä ja Kemijärvellä, josta tuotteet toimitetaan jälleenmyyjille ympäri Suomen ja Euroopan.

Tuotteita valmistetaan niin hotellien ja ravintoloiden kuin terveydenhuollon ja tutkimuksen tarpeisiin. Löydät Porkan valikoimista myös Walk-in-kylmä- ja pakastehuoneet, rokotevarastot sekä puhdastilat.

Lyhyen toimitusajan takana kotimaisuus

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Nopean toimituksen lisäksi kotimaisen valmistuksen etuna on mahdollisuus myös paikalliseen varaosapalveluun sekä henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Ammattitaitoinen henkilökunta on apunasi mahdollisten kysymysten kanssa ja Ylöjärven tehtaan varaosapalvelu pitää huolen, että tarvittaessa myös varaosia on saatavilla.

Nyt on hyvä aika tilata puuttuvat tai päivitystä kaipaavat laitteet kesän tarpeisiin, sillä nopean toimituksen ansiosta tuotteet ehtivät perille ennen kuumimman sesongin alkua!  

Jos tarve on kuitenkin tätäkin nopeampi HoReCa-puolen kylmä- ja pakastekaappien sekä jääpala-/hilekoneiden osalta, pikaisetkin toimitukset suoraan varastolta ovat mahdollisia. Tarkemmat tiedot varastotuotteista ja saatavuudesta saat osoitteesta contact@porkka.com

Huomioithan syksyn tilauksia silmällä pitäen, että tehtaiden tuotanto Kemijärvellä ja Ylöjärvellä lomailee heinä-elokuun viikot 28–31. Myynti ja huolto ovat kuitenkin paikalla ja apunasi koko kesän!  

Laaja jälleenmyyjäverkosto

Löydät Porkan asiantuntevat jälleenmyyjät eri puolilta Suomea sekä Eurooppaa. Lisäksi projektimyynnin kautta on mahdollista toteuttaa kokonaisvaltaiset kylmätilaurakoinnit myös täysin tarpeidesi mukaan kohteesta riippumatta.

Hotelli- ja ravintola-alan jälleenmyyjät:

Aiheeseen liittyvää

Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä. 

Genari? RHDS? Rambo? Kokosimme yhteen tärkeimmät ravintola-alan ja Porkan termit — katso kuinka monta näistä tiesit jo

Tutustu Porkan ja ravintola-alan tärkeimpiin termeihin kokoamamme listan avulla!

Valtaosassa kotimaisista pikaruokaravintoloista on sisuksissaan Porkan räätälöity Walk-In-kylmä- tai pakkashuone

Suomen suurimmat hampurilaisravintolaketjut luottavat kylmä- ja pakkashuoneissaan Porkan ratkaisuihin. Jopa 95 prosenttiin suurimpien ketjujen hampurilaisravintoloista tarvitaan molemmat huoneet.