Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Porkan tuotteiden valmistus on täysin kotimaista ja tehtaat sijaitsevat Ylöjärvellä ja Kemijärvellä, josta tuotteet toimitetaan jälleenmyyjille ympäri Suomen ja Euroopan.

Tuotteita valmistetaan niin hotellien ja ravintoloiden kuin terveydenhuollon ja tutkimuksen tarpeisiin. Löydät Porkan valikoimista myös Walk-in-kylmä- ja pakastehuoneet, rokotevarastot sekä puhdastilat.

Lyhyen toimitusajan takana kotimaisuus

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Nopean toimituksen lisäksi kotimaisen valmistuksen etuna on mahdollisuus myös paikalliseen varaosapalveluun sekä henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Ammattitaitoinen henkilökunta on apunasi mahdollisten kysymysten kanssa ja Ylöjärven tehtaan varaosapalvelu pitää huolen, että tarvittaessa myös varaosia on saatavilla.

Nyt on hyvä aika tilata puuttuvat tai päivitystä kaipaavat laitteet kesän tarpeisiin, sillä nopean toimituksen ansiosta tuotteet ehtivät perille ennen kuumimman sesongin alkua!  

Jos tarve on kuitenkin tätäkin nopeampi HoReCa-puolen kylmä- ja pakastekaappien sekä jääpala-/hilekoneiden osalta, pikaisetkin toimitukset suoraan varastolta ovat mahdollisia. Tarkemmat tiedot varastotuotteista ja saatavuudesta saat osoitteesta contact@porkka.com

Huomioithan syksyn tilauksia silmällä pitäen, että tehtaiden tuotanto Kemijärvellä ja Ylöjärvellä lomailee heinä-elokuun viikot 28–31. Myynti ja huolto ovat kuitenkin paikalla ja apunasi koko kesän!  

Laaja jälleenmyyjäverkosto

Löydät Porkan asiantuntevat jälleenmyyjät eri puolilta Suomea sekä Eurooppaa. Lisäksi projektimyynnin kautta on mahdollista toteuttaa kokonaisvaltaiset kylmätilaurakoinnit myös täysin tarpeidesi mukaan kohteesta riippumatta.

Hotelli- ja ravintola-alan jälleenmyyjät:

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Inventus-kaappien pikajäähdytys ja pikapakastus säilyttävät ruoan laadun

Inventus-tuoteperheen BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit edustavat Porkan osaamista parhaimmillaan ja alan parasta tekniikkaa.

Lounasravintolan pyörittäminen yksin onnistuu Porkan tuotteilla

Ravintoloitsija Kaija Saariniemi pyörittää yksinään Kemijärven Heralammen yritystalossa Meille-lounasravintolaa ja pitopalvelua.

Kotimaiset kylmälaitteet HoReCa-alalle – katso video ratkaisuistamme

Porkan tuotteet täyttävät vaativammatkin ammattikeittiöiden vaatimukset niin ravintoloiden, kahviloiden kuin hotellien tarpeisiin.