Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Porkan tuotteiden valmistus on täysin kotimaista ja tehtaat sijaitsevat Ylöjärvellä ja Kemijärvellä, josta tuotteet toimitetaan jälleenmyyjille ympäri Suomen ja Euroopan.

Tuotteita valmistetaan niin hotellien ja ravintoloiden kuin terveydenhuollon ja tutkimuksen tarpeisiin. Löydät Porkan valikoimista myös Walk-in-kylmä- ja pakastehuoneet, rokotevarastot sekä puhdastilat.

Lyhyen toimitusajan takana kotimaisuus

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Nopean toimituksen lisäksi kotimaisen valmistuksen etuna on mahdollisuus myös paikalliseen varaosapalveluun sekä henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Ammattitaitoinen henkilökunta on apunasi mahdollisten kysymysten kanssa ja Ylöjärven tehtaan varaosapalvelu pitää huolen, että tarvittaessa myös varaosia on saatavilla.

Laaja jälleenmyyjäverkosto

Löydät Porkan asiantuntevat jälleenmyyjät eri puolilta Suomea sekä Eurooppaa. Lisäksi projektimyynnin kautta on mahdollista toteuttaa kokonaisvaltaiset kylmätilaurakoinnit myös täysin tarpeidesi mukaan kohteesta riippumatta.

Hotelli- ja ravintola-alan jälleenmyyjät:

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Kylmä- ja pakaste­huoneisiin sekä kylmäsäilytys­­kaappeihin saatavissa lämmön­talteenotto

Porkan Suomessa valmistettuihin kylmä- ja pakastehuoneisiin sekä kylmäsäilytyskaappeihin saatavissa ympäristöystävällinen ja kustannustehokas lämmöntalteenotto nestelauhdutuksen avulla.

Jälleenmyyjät

Puhdastilat

Porkka suunnittelee ja valmistaa korkean hygieniavaatimuksen täyttävät puhdastilat aina räätälöidysti tarpeen ja tilan mukaan.