Rokotevarastot

Rokotevarasto on tarkoitettu rokotteiden varastointiin ja kylmäsäilyttämiseen myös äärimmäisiin ja trooppisiin olosuhteisiin.

Porkan rokotevarastot rokotteiden säilytykseen 

Viisi nykyaikaista rokotevarastomallia rokotteiden varastointiin 

Rokotteet säilyvät oikeassa lämpötilassa rokotevarastossa olipa ympäristön lämpötila paukkuva pakkanen tai tropiikin kuumuus!

Kehitämme jatkuvasti tuotteita terveydenhuoltoon ja tieteelliseen tutkimukseen. Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittäneet vaativiin olosuhteisiin viisi vakiomallia rokotteiden varastoimiseen.  

Valmistamme rokotevarastoja myös erityisvaatimusten perusteella, kysy lisää tehtaamme asiantuntijoilta. 

  

Miksi valita Porkan rokotevarasto? 

Tuoteturvallisuus ja rokotesäilytys huippuolosuhteissa 

Porkan rokotevaraston polyuretaaniset seinäelementit ovat korkealaatuiset ja turvalliset. Elementtien mukana toimitetaan aina täydellinen jäähdytysjärjestelmä olennaisten varaosien kanssa kahden vuoden käyttöön mitoitettuna. Kahdella toisistaan riippumattomalla jäähdytysyksiköllä taataan luotettava toiminta ja varmistetaan arvokkaiden tuotteiden turvallinen varastointi. 

WHO:n PQS (Performance quality safety) -hyväksyntä

WHO on hyväksynyt Porkan rokotevarastot ja olemme toimittaneet huoneita ympäri maailmaa, monenlaisiin olosuhteisiin. Maailman terveysjärjestö WHO:n suorituskykyä, laatua ja turvallisuutta koskeva prosessi (PQS) esivalitsee tuotteet ja laitteet, jotta sen jäsenvaltiot ja YK:n hankintaviranomaiset voivat olla täysin varmoja, että ne soveltuvat käytettäviksi muun muassa terveysalan immunisointiohjelmissa. 

Nopea ja helppo asennus

Kylmähuoneet valmistetaan korkealaatuisista elementeistä ja toimituksissa on mukana kaikki tarvittavat mekaaniset ja sähköiset varusteet sekä laitteet, jotka mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen. Toimitukseen sisältyy asennusohjeet ja päivittäisen käytön ohjekirjat. 

 

Lataa esite Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Porkka tarjoaa kylmähuoneita äärimmäisiin olosuhteisiin