Kylmä- ja pakastehuoneet

Vakiomitoitetut kylmä- ja pakastehuoneet elintarvikkeiden kylmäsäilytykseen ravintoloille, suurkeittiöille ja muihin elintarvikealan kohteisiin.

Modulaarisen rakenteen ansiosta on laaja valikoima eri kokoluokkia.

Kylmähuoneissa on paljon käyttöä helpottavia lisävarusteita, mm. ajoliuska helpottamaan tuotteiden kuljettamista huoneen sisään.

Huoneissa on hygieeninen muovihyllyjärjestelmä, jossa saadaan yksittäinen hyllypala puhdistettua tai vaihdettua tarpeen mukaan.

Kylmähuoneita saatavilla 2100 tai 2400 mm korkeina, korkeammalla mallilla maksimoidaan säilytyskapasiteettia, pienempi taas soveltuu useampaan tilaan. Katso muut vaihtoehdot!

Kaikissa huoneissa on omavalvonta-liitäntävalmius vakiona.

Vakiomitoitetut kylmä- ja pakastehuoneet ravintoloille, suurkeittiöille ja muihin elintarvikealan kohteisiin

Laajassa valikoimassa on paljon eri huonekokoja ja lämpötila-alueita käyttötarpeen mukaan oli kyse sitten ravintolasta, suurkeittiöstä, ruokakaupasta tai muusta elintarvikealan kohteesta. Sen lisäksi Porkan kylmäsäilytyshuoneet ovat integroitavissa lähes mihin tilaan tahansa ja huoneet räätälöidään aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Porkan kylmähuoneet ovat äärimmäisen nopea ja helppo asentaa: elementit kiinnitetään toisiinsa pikalukituksella, omakoneellinen koneyksikkö on valmis asennettavaksi eli vain pistoke seinään! Kylmä- ja pakastehuoneita on saatavilla joko 80 tai 100 mm eristepaksuudella. Eristeen paksuudella on suora vaikutus energiankulutukseen, esimerkiksi iso huone 100 mm eristeellä tarkoittaa heti pienempää energiankulutusta.

Suunnittele kylmä- tai pakastehuone

Kylmä- ja pakastehuoneet täyttävät ammattikeittiöille asetetut hygieniavaatimukset ja ovat ammattikäytössä varma tae elintarvikkeiden elintarvikelain mukaiselle turvallisuudelle.

Huoneita on saatavana useina teknisinä ratkaisuina: omakoneellinen plug-in malli, keskuskonevaihtoehdot eri kylmäaineille, vesilauhdutteinen malli. Jollei löydy sopivaa, ota yhteyttä!

Tutustu myös räätälöityihin Walk-in-huoneisiin!

Lataa asennus- ja käyttöohje Lataa esite Ota yhteyttä

Suunnittelutyökalut

Porkan ilmaisten suunnittelutyökalujen avulla voit itse suunnitella omat kylmähuoneesi tai linjastosi. Helppokäyttöinen sovellus auttaa suunnittelemaan juuri tarvitsemasi kylmäratkaisun.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Kylmä- ja pakaste­huoneisiin sekä kylmäsäilytys­­kaappeihin saatavissa lämmön­talteenotto

Porkan Suomessa valmistettuihin kylmä- ja pakastehuoneisiin sekä kylmäsäilytyskaappeihin saatavissa ympäristöystävällinen ja kustannustehokas lämmöntalteenotto nestelauhdutuksen avulla.