MED ja MED SAVE -tuoteperheet lääkkeiden säilytykseen

Laaja valikoima kaappeja ja laatikostoja erityisesti vastaanottojen, sairaaloiden ja terveydenhuollon laitosten tarpeisiin. Helposti puhdistettavat lukolliset kaapit ja laatikostot ovat ihanteellinen ratkaisu lääkkeiden säilyttämiseen.

Festivo Med 2021 120 XW70L

Festivo Med Save 2021 80

Festivo Med Save 2021 200

Festivo MED 2021 80 GD XW70L pöytämalli

Festivo MED 2021 160160 GD

MED ja MED SAVE -tuoteperheet lääkkeiden säilytykseen

Porkan uudet innovatiiviset MED- ja MED SAVE -lääkekylmäkaapit on suunniteltu sairaaloiden, laboratorioiden ja terveyskeskusten tarpeisiin. Valikoimassa on kattavasti pieniä, keskikokoisia ja tarvittaessa hyvinkin tilavia kylmä- ja pakastekaappeja ja laatikostoja lääkkeiden ja muiden erityistä tarkkuutta vaativien tuotteiden säilytykseen.

Helppokäyttöiset ja luotettavat lääkekylmäkaapit ovat energiatehokkaita ja helppokäyttöisiä. Kaikki mallit ovat lukittavia ja niissä on kipinäsuojaus. Sisäänrakennetut älykkäät ominaisuudet parantavat lääketurvallisuutta ja käyttömukavuutta.

Valikoimassamme on

  • Laboratoriokylmäkaappi
  • Laboratoriopakastekaappi
  • Lääkekylmäkaappi
  • Lääkepakastekaappi
  • Lääkejääkaappi

Kaikki kaapit ja laatikostot valmistetaan kotimaisella laadulla.

Lataa esite Lataa esite Ota yhteyttä

Antimikrobinen käsittely parantaa tuoteturvallisuutta

MED-sarjan laboratoriojääkaappien ovien vetimet ja säätimien näppäimistöt ovat käsitelty uudella itsedesinfioituvalla Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoitteella, joka suojaa laitteen pinnan mikrobeilta ja bakteereilta. Lisäksi laitteen kondenssiveden haihdutusaltaaseen on lisätty tuotantovaiheessa antimikrobinen lisäaine.

Tehdasasenteisena lisävarusteena laitteen sisäosat voidaan käsitellä Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoitteella. Tällöin laite varustellaan myös desinfiointivalaisimella. Käsittelyjen ansiosta laitteen komponentit on suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home, virukset) vastaan.

Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite

Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite on uusi innovatiivinen itsedesinfioituva ratkaisu laitteen pintojen suojaamiseksi mikrobeilta.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

PORKKA MED antimikrobinen lääkejääkaappimallisto

Porkka ja Labo Line Oy – Vahvaa kotimaista yhteistyötä jo yli 15 vuoden ajan