Sarana- ja liukuovet

Sarana- ja liukuovet standardimitoituksella ja mittatilauksena!

Valmistamme korkealaatuisia standardimittaisia sekä mittatilausovia kylmä- ja pakastetiloihin, -varastoihin sekä elintarvikkeiden tuotantotilojen uudis- ja saneerauskohteisiin.

Sarana- ja liukuovet standardimitoituksella ja mittatilauksena

Valmistamme korkealaatuisia standardimittaisia sekä mittatilausovia kylmä- ja pakastetiloihin, -varastoihin sekä elintarvikkeiden tuotantotilojen uudis- ja saneerauskohteisiin. Ovet täyttävät korkeat turvallisuus- ja toiminnallisuusvaatimukset.

Lataa esite Ota yhteyttä

Sarana- ja liukuovien ovimallit

Porkka M -ovet kylmä- ja pakastehuoneisiin

M-ovet ovat suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja ovat laatutietoisen ammattilaisen valinta kylmä- ja pakastehuoneisiin, suurtalouskeittiöihin sekä myymälöihin. Vankka rakenne ja helposti vaihdettavat kulutusosat tekevät M-ovesta pitkäikäisen ratkaisun.

Porkka S –ovet teollisuuden kylmä- ja pakastehuoneisiin

S01 – ja S02-ovet on suunniteltu pienimpiä yksityiskohtia myöten toimimaan vaativissakin teollisissa olosuhteissa. Ovet soveltuvat täydellisesti kylmä- ja pakastehuoneisiin, -varastoihin sekä tuotantolaitoksiin.
Vaihtoehtoina on yksi- tai kaksilehtinen ovi sekä kylmähuoneeseen että pakkaseen.

Porkka liukuovet kylmä- ja pakastehuoneisiin

Porkan liukuovet muodostavat yhtenäisen tuoteperheen, ja ne on suunniteltu vaativaan käyttöön. Huippuluokan toimivuus ja hygienia sekä ympäristöystävällinen ratkaisu kylmä- ja pakastehuoneisiin, -varastoihin, tuotantolaitoksiin ja myymälöihin.

Liukuovia saa käsikäyttöisenä tai konekäyttöisenä.

Liukuovet täyttävät elintarvikealan tiukimmatkin hygieniavaatimukset. Vaihtoehtoina on yksi- tai kaksilehtinen ovi sekä kylmähuoneeseen että pakkaseen.

Porkka T –ovet tuotantotiloihin

T1- ja T2-ovet on suunniteltu kohteisiin, joissa ovelta edellytetään hygieenisyyttä ja erityisen hyvää korroosiosuojausta. Parhaimmillaan Porkka T-ovet ovat tuotantotiloissa sekä elintarviketeollisuudessa.

T1 on yksilehtinen ovi ja T2 on kaksilehtinen pariovi.

T1- ja T2-ovet on suunniteltu ja valmistettu sopimaan täydellisesti kohteisiin, joissa hygieenisyys on tärkeää. Karmin ja ovilehden rakenne on suunniteltu siten, että kaikki osat on helppo puhdistaa eikä niissä ole likaa ja bakteereja kerääviä koloja tai pintoja.

Useat lisävarustevaihtoehdot mahdollistavat käytön erilaisissa käyttöympäristöissä tarpeiden mukaan. Vakiovarusteina lukkorunko, laakeroidut ja ruostumattomat tappisaranat, kumitiiviste sekä laahustiiviste laahusmallin oviin. Lisävarusteena on mahdollista hankkia ovensulkimet, ikkunat, painikkeet sekä erilaiset karmivaihtoehdot.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Porkan tuotteet täyttävät Atrian Nurmon siipikarjatehtaan laajennushankkeen tiukat kriteerit

Porkka Finland Oy toimittaa ja asentaa kohteeseen jatkuvavaluelementtejä yhteensä noin 40 000 m². Lisäksi Porkka toimittaa hankkeen aikana Nurmoon yhteensä noin 150 saranaovea.

Uuden sukupolven liukuovet kylmä- ja pakastetiloihin