Kylmät linjastokalusteet

Kylmät kylmävetolaatikot- ja linjastot ravintoloihin ja suurkeittiöihin elintarvikkeiden ja juomien kylmäsäilytykseen.

Saatavilla joko +60 mitoituksella tai 00-mitoituksella (esim. laitteen leveys 1260 mm tai 1200 mm).

Säädettävät jalat tai pyörät. Suurimpaan osaan laitteita on saatavilla myös hydraulinen korkeudensäätö (850-1030 mm), jolla voidaan taata maksimaalinen työergonomia!

Modulaarinen rakenne mahdollistaa satoja erilaisia versioita tuotteista (kaapit, vetolaatikot, kansitason variaatiot, leveydet, koneikkotyypit).

Kaikissa juomakalusteissa on keskuslukitus vakiona!

Display Line -lasikoissa on kolme eri leveyttä, ja niitä saa joko kahdella tai kolmella hyllyllä.

Useita malleja erilaisiin käyttötarkoituksiin: luukut asiakkaan puolella ja liukuovet käyttäjän puolella.

Kylmät linjastokalusteet hotelleihin ja ravintoloihin ruokatuotteiden ja juomien kylmäsäilytykseen

Porkan Cold Line ja Display Line -linjastokalusteet on suunniteltu ruoan ja juomien säilytykseen ja esivalmistelutasoiksi kiireisissä ravintola- ja suurkeittiöissä, kahviloissa, baareissa sekä ruokaloissa. Elintarvikkeiden kylmäsäilytykseen suunnitellut linjastokalusteet ovat mitoitettu sopiviksi GN-astioille eli suurkeittiöiden astiakokostandardin mukaisesti.

Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja niiden näkyvät sisä- ja ulkopinnat ovat korkealaatuista ruostumatonta terästä. Käyttövalmiit kalusteet ovat luotettavia, kestäviä ja pitkäikäisiä.

Porkan kylmiin linjastokalusteisiin kuuluvat:

  • Kylmäkalusteet elintarvikkeille
  • Eri korkuiset kylmävetolaatikostot eli kylmävetarit elintarvikkeille
  • Pizzapöydät pitsojen valmistukseen
  • Kylmäkön työpöydät
  • Baarimestarin työpöydät jää-/pulloaltailla (saatavilla myös vinopullokouru)
  • Baarivetari
  • Kylmäkalusteet juomille
  • Allas- ja vetolaatikostot juomille
  • Kylmät linjastolasikot ja vitriinit elintarvikkeiden esillepanoon

Kaikkia kylmävetareita on saatavissa useilla erikoismittaisilla kansilla niin leveyden kuin syvyydenkin osalta. Pizzapöytä tai kylmäkön työpöytä voidaan valmistaa 850 mm syvänä, jolloin työtaso on 200 mm vakiomittaista laitetta syvempi ja tasolla on enemmän työskentelytilaa. Laitteita on saatavissa myös erikoismitoitetuilla kaapeilla, johon mahtuvat leipomopellit (400/450 x 600 mm), esim. pitsa- tai sämpylätaikinan nostatukseen ja säilytykseen!

Lataa esite Ota yhteyttä

Porkka Bar Line -sarja juomien tarjoiluun ja säilyttämiseen

Bar Line -sarja soveltuu erinomaisesti juomien tarjoiluun ja säilyttämiseen 550 mm kalustesyvyyden ansiosta. Kalustesyvyyden ansiosta työskentely on ergonomista ja jäähdytetyt juomatäydennykset pysyvät ihanteellisessa tarjoilulämpötilassa. Kaikissa juomakalusteissa keskuslukitus on vakiona.

Bar Line -kalusteet  on suunniteltu nopeuttamaan baarityöskentelyä. Mallistossa on tarjolla runsas valikoima kalusteita vetolaatikoilla, ovilla ja jää-/pulloaltailla juomien kylmäsäilytykseen. Lasi- ja liukulasiovilla varustetuilla kalusteilla on mahdollista luoda houkuttelevia myyntiä edistäviä linjastoja.

Display Line -linjastolasikot elintarvikkeiden ja leivonnaisten esillepanoon

Innovatiivinen Display Line -linjastolasikkosarja on tarkoitettu valmiiksi jäähdytettyjen tuotteiden myyntiin ja säilytykseen. Display Line -linjastolasikoissa ja vitriineissä yhdistyvät niin käyttäjäystävällisyys, huollon ja puhdistuksen helppous kuin luotettavuus ja pitkäikäisyys. Saat tuotteesi näyttävästi ja houkuttelevasti esille, aina tuoreina ja tarjoiluvalmiina.

Digitaalinen termostaatti ja puhaltimella tehostettu ilmankierto takaavat tasaisen lämpötilan koko kalusteessa. Linjastolasikoille lisähyötyä antavat kalusteen alakaapit, jotka toimivat jäähdytettynä lisäsäilytystilana. Tämä mahdollistaa nopean hyllyjen täydennyksen ruuhka-aikana.

Display Linen lasikot

Laaja mallisto mahdollistaa monipuolisten linjastojen toteuttamisen. Lasikkoja on kolmea eri leveyttä, joko kahdella tai kolmella hyllyllä.

 • Useita malleja erilaisiin käyttötarkoituksiin: luukut asiakkaan puolella ja liukuovet käyttäjän puolella.
 • Saatavissa myös palvelumallinen lasikko eli tuotteet annetaan asiakkaalle.
 • Kylmäaltaassa säädettävät pohjatasot (400 mm), jolloin erikorkuiset tuotteet saadaan tarvittavaan korkeuteen ja paremmin esille
 • Yläpuolen viitriiniosan jäähdytyksen voi sulkea esimerkiksi yön ajaksi energian säästämiseksi.
 • Pöytämalliset vitriinit neutraalilla lämpötilalla.

Suunnittelutyökalut

Porkan ilmaisten suunnittelutyökalujen avulla voit itse suunnitella omat kylmähuoneesi tai linjastosi. Helppokäyttöinen sovellus auttaa suunnittelemaan juuri tarvitsemasi kylmäratkaisun.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Porkan kumppanina HUTEK OY

Kun alkuperällä on väliä – ravintoloitsija Sasu Laukkonen luottaa kotimaisuuteen

Porkka UCR – kylmähuone ratkaisi Helsingin Siipiweikkojen tilankäytön haasteet