Inventus jäähdytys- ja pakastuskaapit

Energiatehokkaat ja helppokäyttöiset DC Inventus-jäähdytyskaapit ja DF Inventus-pakastuskaapit on tarkoitettu elintarvikkeiden jäähdytykseen ja kylmäsäilytykseen.

Suomalaista palvelua

Jäähdytys- ja pakastuskaapit on varustettu sisävalolla, joka aktivoituu ovikytkimellä sekä lukittavalla ovella, jonka magneettitiiviste on helposti vaihdettavissa ilman työkaluja.

Suomalaista palvelua

Kaapeissa on neljä ruostumatonta lankaritilähyllyä, jotka ovat säädettävissä 56 mm:n välein

Porkka Inventus DC-jäähdytyskaapit ja DF-pakastuskaapit on suunniteltu erityisesti ammattikeittiöille ravintoloihin, kahviloihin, koulujen ja päiväkotien erikoisruokavalmisteiden tai tähderuoan käsittelyyn eli kohteisiin, joissa kylmäketjun hallinta on ensiarvoisen tärkeää.

DC-jäähdytyskaapit ja DF-pakastuskaapit on rakennettu kestämään käyttöä vaativissa olosuhteissa. Kaapit ovat helppokäyttöisyyden ja energiatehokkuuden yhdistelmä, jotka on myös helppo pitää puhtaana. Kaappien kapasiteetti ja jäähdytysteho on mitoitettu vastaamaan ammattikeittiöiden vaatimuksia. Ne tarjoavat luotettavan ja kestävän ratkaisun päivittäiseen käyttöön.

Kotimainen Avainlippu-tuote kolmen vuoden takuulla

Jokainen Inventus-ammattikylmälaite valmistetaan laadukkaista ja pitkäikäisistä komponenteista. Inventus-tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Porkka myöntää Inventus-tuoteperheen tuotteille kolmen (3) vuoden takuun.

Lataa esite Ota yhteyttä

Jäähdytyskaapit

DC-jäähdytyskaappi on suunnattu elintarvikkeiden tehokkaaseen jäähdytykseen ja turvalliseen kylmäsäilytykseen. Säilytyslämpötilan jäähdytyskaapissa on +1…+12 °C.

Jäähdytyskapasiteetti

  • DC6: + 60°C…+6°C 32-37 kg / alle 4 tunnissa
  • DC8: + 60°C…+6°C 46-60 kg / alle 4 tunnissa

Huom.! Jäähdytysteho on mitattu 35 tai 50 mm:n ruokakerrospaksuudella, joka on jäähdytetty ruostumattomassa GN 1/1-65 tai 40-astiassa.

Pakastuskaapit

DF-pakastuskaapit puolestaan takaavat elintarvikkeiden optimaalisen pakastuksen ja pitkäaikaisen säilytyksen säädetyssä pakastelämpötilassa.

Pakastuskapasiteetti

Pakastusmäärä ja -aika (kg / 24h):

  • DF6: +0°C…-18°C 60 kg
  • DF8: +0°C…-18°C 80 kg

Huom! Jäähdytys- ja pakastusmäärät ovat ohjeellisia ja niihin vaikuttaa ruoan koostumus sekä ruoan määrä astiassa (kerrospaksuus).

Tehokasta jäähdytystä, turvallista säilytystä

Korkeatasoinen hygienia varmistetaan esimerkiksi helposti puhdistettavilla ja irrotettavilla tiivisteillä sekä neljällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla lankahyllyllä, jotka on helppo irrottaa ja pestä koneessa.

 

Inventus-kaapit ylläpitävät säädetyn lämpötilan riippumatta ympäristön lämpötilan muutoksista. Korkealuokkaiset pintamateriaalit, pyöreäreunaiset hyllyjohteet ja yhtenäinen, pyöreäkulmainen pohja-allas helpottavat puhdistusta ja ylläpitävät korkeatasoista elintarvikehygieniaa.

Laitteet voidaan myös liittää etävalvontajärjestelmiin.

Tutustu myös

Inventus kylmä- ja pakastekaapit

Energiatehokkaat kylmä- ja pakastekaapit ammattikeittiöihin viilennetyille ja pakastetuille ruokatuotteille.

Inventus jäähdytys- ja pakastuskaapit

Energiatehokkaat kylmä- ja pakastekaapit ammattikeittiöihin viilennetyille ja pakastetuille ruokatuotteille.