Walk-In-kylmä- ja pakastehuoneet

Räätälöidyt kylmähuoneet ja pakastehuoneet vuosikymmenien kokemuksella tilaajan antamien mittojen mukaan erilaisiin kohteisiin.

Walk-in-kylmä- ja pakastehuoneet räätälöidään aina tarpeen mukaan

Porkka on vuosikymmenien ajan suunnitellut yhteistyökumppanien kanssa yksilöllisiä kylmä- ja puhdastilaratkaisuja.

Porkka Walk-In-huoneet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa nykyaikaisessa Ylöjärven tehtaassa. Walk-In-huone tarkoittaa huonetta, jonka sisälle voi kävellä ja jossa mahtuu kääntymään. Porkan Walk-In-huoneet valmistetaan ja toimitetaan ilman koneikkoa.

Porkka toimittaa Walk-In-huoneita myös matkustajalaivoille sekä pienemmille jahdeille.

Huolellisesti suunnitellut materiaalit ja yksityiskohdat

Porkka valmistaa elementtihuoneet tilaajan antamien mittojen mukaan. Mitoitus perustuu pituus- ja leveysmittojen osalta ulkomoduulijärjestelmään. Vakiona on moduulijako 150 mm, mutta tarvittaessa voidaan tehdä asiakkaan mittojen mukaan jopa yhden millin tarkkuudella. Ovien ja väliseinien paikat ovat vapaasti valittavissa. Väliseinät eivät kasvata huoneen mittoja.

Tilauksen perusteella tehdään yksityiskohtaiset piirustukset kylmä- ja pakastehuoneista. Piirrokset hyväksytetään tilaajalla ennen valmistusta. Kylmä- ja pakastehuoneiden eristevahvuudet ovat 80 mm, 100 mm ja 150 mm.

Eristeenä toimii kova HCF-vapaa polyuretaani ja pintamateriaalivaihtoehtona on polyesteri- tai PVDF-pinnoitteinen sinkitty teräslevy tai ruostumaton teräslevy.

Elementit kiinnitetään toisiinsa pikalukoilla.

Elementtihuone on nopea ja helppo kasata.

Tutustu myös vakiomittaisiin kylmä- ja pakastehuoneisiin! 

Porkka Walk-In-huoneiden turvallisuus

Elementtihuoneen on suunniteltu täyttämään turvallisuusvaatimukset. Materiaalit ja muotoilu ovat hygieenisiä, lattiat ovat liukuestettyjä ja elementtien saumat tiiviitä. Pakastetiloissa käytetään tarvittaessa lattiaelementteihin integroituja lämmitysvastuksia, jotka estävät jäätymis- tai kosteusvauriot huoneen alapuolisissa rakenteissa. Pakastehuoneiden ovien karmissa on myös lämmitysvastus kylmäkatkona estämässä kosteuden ja jään muodostumista. Lukittavat ovet ovat varustettu sisäpuolisella hätäavaajalla. Elementit ja ovet ovat CE-merkittyjä.

Modulaarinen hyllyjärjelmä

Walk-In-huoneen modulaarinen hyllyjärjestelmä on erittäin käytännöllinen ja helposti puhdistettava.

Lisävarusteena on saatavilla nelitasoiset konepestävät (elintarviketurvalliset) hyllyt ja tukimateriaalit tai pulverimaalatut jakeluhyllyt ja takaliukuovet.

Porkka Walk-In-huoneiden ovet

Ovia on saatavilla eri tarpeisiin käyttökohteen mukaan. Kylmä- ja pakastetilojen sarana- ja liukuovet ovat energiatehokkaita ja kevytkäyttöisiä sekä varustettu laadukkailla heloituksilla että tiivisteillä. Lukittavat ovet ovat varustettu sisäpuolisella hätäavaajalla.

Vankka rakenne ja helposti vaihdettavat kulutusosat tekevät Porkka-ovista pitkäikäisen ratkaisun.

Porkka Walk-In-huoneiden lattiat

Walk-In-huoneiden lattiat ovat pääasiassa joko vakiolattia- tai vahvistettuja elementtejä. Lattiaelementin pintamateriaali on WISA-Hexa koivuvaneripohjainen, kovaan käyttöön soveltuva lattialevy.

WISA-Hexaa käytetään kuljetusvälineiden, varastohallien ja työtilojen lattioissa, rakennustelineiden työtasoina ja katsomoiden lattia- ja istuintasoina.

Walk-in-huoneet merenkulkuun

Tehtaalla suunniteltavat laivateollisuuden Walk-In-kylmä- ja pakastehuoneet ja ovet ovat ympäristöystävällisiä ja merenkulun äärimmäisiä olosuhteita kestäviä. Tuotteet on helppo asentaa ja niissä on huomioitu kaikki erikoisvaatimukset sekä U.S.P.H.S hygieniastandardit.

Tutustu myös Marine-sivuihimme!

Walk-in-huoneet ja tavarakuljetus

Trukkiliikenteen, pumppukärryjen ja rullakkojen käytön helpottamiseksi kylmähuoneet voidaan toimittaa ilman lattiaa. Tällöin huone asennetaan eristetylle alustalle ja ovi varustetaan laahustiivisteillä. Eristetty lattia voi olla esimerkiksi betonilattia ja sen alla olevat eristeet.

Mikäli Walk-In-huoneeseen on kynnys, varustetaan ovet kynnyskarmilla ja liikennettä varten toimitetaan ajoluiskat.

Porkka PIRLOCK -elementti kylmähuoneisiin

Porkka PIRLOCK® pikalukittava kylmähuoneiden paneeliteknologia paloturvallisesta PIR-materiaalista.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Valtaosassa kotimaisista pikaruokaravintoloista on sisuksissaan Porkan räätälöity Walk-In-kylmä- tai pakkashuone

Suomen suurimmat hampurilaisravintolaketjut luottavat kylmä- ja pakkashuoneissaan Porkan ratkaisuihin. Jopa 95 prosenttiin suurimpien ketjujen hampurilaisravintoloista tarvitaan molemmat huoneet.

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Huurteen Porkka-kylmähuoneet seilaavat maailman suurimmalla risteilyaluksella