Lämpimät linjastokalusteet

Lämpimät linjastokalusteet ravintoloihin ja suurkeittiöihin valmiiksi lämmitettyjen  ruokien säilytykseen ja tarjoiluun.

Lämpötasojen ja -hauteiden lämmitystekniikka on toteutettu lämpövastusmatoilla. Näin tuotteesta saadaan teknisesti erittäin kestävä ja se on helposti huollettavissa.

Useita erilaisia lisävarusteita, mm. ylätasomallit valaisimella (LED- tai infravalaisin), korkeussäädettävät jalat tai pyörät!

Linjastokalusteiden sisustat varioidaan kohteen mukaan.

Hot Line -lämpökalusteet ovat saatavilla joko +60 mitoituksella tai 00-mitoituksella (esim. laitteen leveys 1260 mm tai 1200 mm).

Lämpimät linjastokalusteet valmiiksi lämmitettyjen ruokien säilytykseen ja tarjoiluun

Porkka Hot Line -tuoteryhmä on erityisesti ravintoloiden ja suurkeittiöiden erilaisiin käyttötarpeisiin suunniteltu lämmin linjastokalustesarja. Hot Line -sarjan lämpimät linjastokalusteet ovat tarkoitettu valmiiksi lämmitettyjen ruokien säilytykseen ja tarjoiluun.

Kalusteet on valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja niiden näkyvät sisä- ja ulkopinnat ovat ruostumatonta terästä. Erinomaisella ilmankierrolla taataan, että tuotteet säilyvät juuri oikeassa lämpötilassa. Hot Line -kalusteissa yhdistyvät niin käyttäjäystävällisyys, muunneltavuus, huollon ja puhdistuksen helppous kuin luotettavuus ja pitkäikäisyys.

  • Lämpöhaudealtaat ruoan tarjoiluun ja astioille
  • Lämpötasot kastikehauteella ruoka-annosten valmisteluun ja tarjoiluun Hot Line -takahauteella ja lämpöpöydällä
  • Lämpö- ja neutraalipöydät annosten valmisteluun ja tarjoiluun
  • Lämpösäilytyskalusteet
  • Lämmitettävät lautasjakelimet lämpimiin linjastokalusteisiin

Kaikkiin Porkka Hot Line -lämpimiin linjastokalusteisiin on saatavilla DHMC®-lämpötilanohjausjärjestelmä.

Lataa esite Ota yhteyttä

DHMC®-lämpötilanohjausjärjestelmä ruokien tarkkaan lämpötilan ja kosteuden säätöön

Porkan mittavan tuotekehitystyön tuloksena on syntynyt uuden sukupolven lämpösäilytysteknologiaa edustava DHMC®-lämpötilanohjausjärjestelmä.

Perinteinen kontrolloimaton lämpösäilytys aiheuttaa huomattavaa ruoan kuivumista ja painohävikkiä. Lämpökalusteessa on digitaalisen tarkka tuotteen lämpötilaa ja kosteutta automaattisesti kontrolloiva lämpötilanohjausjärjestelmä. Käyttäjä voi valita kullekin ruoka-aineelle sopivimman lämpötila- ja kosteustason.

Säilytettävien ruokien kuivuminen ja painohävikki pysyvät minimissään, ja DHMC® pitää ruoan ravintoarvot samoina kuin vastavalmistetussa ruoassa.

Korkealaatuiset komponentit takaavat käyttömukavuuden ja tehokkaan lämmöntuoton

Tehokkaan eristyksen ansiosta Hot Line -lämpimät linjastokalusteet eivät säteile ympäristöön turhaa lämpöä, jolloin huoneilma ei kuumene vaikka kyseessä olisi pienikin tila. Linjastokalusteissa olevalla puhaltimella tehostettu ilmankierto takaa tasaisen lämminilmakierron kaapissa.

Porkka Hot Line on valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja niiden näkyvät sisä- ja ulkopinnat ovat ruostumatonta AISI 304 -terästä.

Suunnittelutyökalut

Porkan ilmaisten suunnittelutyökalujen avulla voit itse suunnitella omat kylmähuoneesi tai linjastosi. Helppokäyttöinen sovellus auttaa suunnittelemaan juuri tarvitsemasi kylmäratkaisun.