Puhdastilat teollisuuden tarpeisiin 

Porkka suunnittelee ja valmistaa korkean hygieniavaatimuksen täyttävät puhdastilat aina räätälöidysti tarpeen ja tilan mukaan niin uudiskohteisiin kuin saneerauskohteisiinkin.

Porkalla on vahva kansainvälinen osaaminen puhdastilojen suunnittelusta ja valmistuksesta.  

Puhdastila toimii siten, että tilassa on suurempi ilmanpaine kuin sitä ympäröivissä tiloissa. Näin ympäröivistä tiloista ei pääse virtaamaan puhdistamatonta ilmaa puhdastilaan. Puhdastilatekniikalla pyritään hallitsemaan elollisten ja elottomien hiukkasten määrää, ilmanlämpötilaa, kosteutta sekä paine-eroa. 

Puhdastilatekniikkaa hyödynnetään laajasti teollisuuden eri aloilla: 

  • elektroniikkateollisuus 
  • biotekniikka ja bioteollisuus
  • avaruusteknologia
  • elintarviketeollisuus
  • yritykset ja teollisuus, joiden tuotekehityksessä, tuotteessa tai valmistusvaiheessa tarvitaan partikkelivapaata puhdastilaa. 

Tutustu lääketeollisuuden ja biotekniikan puhdastilaratkaisuihimme! 

Suomessa valmistetut puhdastilaratkaisut 

Puhdastilan valmistamiseen kohdistuvat laatuvaatimukset ovat vaativia ja vaihtelevat eri toimialoilla. Porkan puhdastilat suunnitellaan ja valmistetaan nykyaikaisessa tehtaassamme Ylöjärvellä. 

Tiiviit ja turvalliset puhdastilaovet ja puhdastilaelementit

Puhdastilaovet valmistetaan samoista materiaaleista kuin puhdastilaelementit. 

Puhdastilaovia valmistetaan sekä yksi- että kaksilehtisenä monipuolisilla lukkovaihtoehdoilla ja silikonitiivisteellä varustettuna. Vetimet ja muut ovivarusteet valitaan käyttökohteen asettamien vaatimusten mukaisesti. Puhdastilaoviin on mahdollista saada myös ns. interlock-järjestelmä.

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.