Kylmätilaurakointi avaimet käteen -ratkaisuna

Porkalta saat kylmätilat eri teollisuuden alojen tarpeisiin. Saat meiltä kylmätilaratkaisut kohteeseen kuin kohteeseen ja tilaan kuin tilaan. Kotimaista ja modernia kylmätilarakentamista kaupan alalle ja elintarviketeollisuudelle. Teemme sitä (teollista) kylmätilaa, mitä tarvitaan!

Kylmää asiantuntemusta suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen

Porkan projektimyynti on erikoistunut hoitamaan kaikenkokoiset kylmä-, pakaste- ja puhdastilaratkaisut erilaisten vaatimusten mukaan.

Saat kaiken samasta paikasta: suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen.

Kohdekohtaiset kylmätilaratkaisumme sopivat laajasti eri kohteisiin: teollisuudelle, suurkeittiöille, kaupalle, elintarviketeollisuudelle, erilaisille valmistustiloille, logistiikalle, pakkasvarastointiin ja kylmävarastointiin.

Saat siis meiltä kohteesi mukaisen kylmätilaratkaisun niin maito- tai vihanneshuoneeseen kuin kellarikylmiöönkin. Hoidamme myös koulujen ja päiväkotien kylmä- ja pakastetilat avaimet käteen -palveluna!

Kohdekohtaiset ratkaisut ja kestävät kylmätilaratkaisut

Meiltä saat lähtötiedot arkkitehti- ja rakennesuunnitteluvaiheeseen, osaamme auttaa myös, kun tila muunnetaan ja remontoidaan kylmätilaksi! Monipuoliset kylmäelementtimme ja laaja kokemuksemme erilaisista kylmätilaratkaisuista (elementit, huoneet, ovet, kaapit, linjastot, laatikostot) takaavat onnistuneet kylmätilat! Tehokkaasti eristävät kylmä- ja pakastetilojen ovet toimitamme mittavapaasti ja suoraan tehtaalta!

Kylmätilaurakoinneissa etsimme parhaimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut, jotka palvelevat pitkään.

Osaamisemme on karttunut jo 1960-luvulta lähtien ja kotimaisena Avainlippu-yrityksenä tiedämme, miten saat jokaisesta neliöstä kaikki tehot irti. Kylmäratkaisumme kestävät työarkesi ja huomioivat työturvallisuuden.

Porkan projektimyyjät ovat  tukenasi projektin alusta loppuun. Saat meiltä kohdekohtaiset ratkaisut ja kestävät kylmätilaratkaisut!