Neutraalit linjastokalusteet

Neutraalilämpötilaiset linjastokalusteet ruokailuvälineille ja muille huoneen lämpötilassa säilytettäville elintarvikkeille ja tavaroille. 

Neutraalit linjastokalusteet ruokailuvälineille ja muille huoneen lämmössä säilytettäville elintarvikkeille ja tavaroille

Neutraalit linjastokalusteet on tarkoitettu ruokailuvälineille ja muille huonelämpötilassa säilytettäville elintarvikkeille ja tavaroille ammattikeittiöihin. Porkan neutraalien linjastokalusteiden sarjasta löytyy erikokoisia ja erilaisilla kokoonpanoilla varustettuja vetolaatikostoja ammattikeittiöiden, suurtalouskeittiöiden ja ravintoloiden tarpeisiin.

Neutraaleille linjastokalusteille on saatavilla kattava määrä lisävarusteita, kuten lisähyllyjä- ja ovia, pisarasuojia, valaisevia infra-lämmittimiä, tarjotintasoja ja erikoiskansia käyttötarpeen mukaan.

Neutraalilämpötilaisia linjastokalusteita Porkan valikoimassa ovat:

  • Neutraalilämpöiset laatikostot ja vetolaatikostot
  • Neutraalit jää-/pulloallasyksiköt
  • Pöytävitriinit ja linjastolasikot

Voit täydentää lämpimät Hot Line- ja kylmät Cold Line -linjastot neutraaleilla jäähdyttämättömillä varastolaatikostoilla, jolloin saat ammattikeittiöiden linjastoista monipuoliset tarpeita vastaavat kokonaisuudet. Laatikostot ovat saatavana ovien kanssa tai ilman.

Lataa esite Ota yhteyttä

Suunnittelutyökalut

Porkan ilmaisten suunnittelutyökalujen avulla voit itse suunnitella omat kylmähuoneesi tai linjastosi. Helppokäyttöinen sovellus auttaa suunnittelemaan juuri tarvitsemasi kylmäratkaisun.