Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Porkan kylmälaiteosaajat Suvi Lyhelä-Leiponen, Pasi Alanne, Petri Hara, Petri Hakala ja Petri Hiilloste.

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä. 

– Oli todella mukavat kaksi päivää, paljon tuttuja ja ravintola-alalla on tulevasta kesästä positiivisen odottavat fiilikset, kotimaan HoReCa-myyntitiimin vetäjä Petri Hakala kuvailee. 

Porkan messuosasto kuvattuna ennen messuja.
Porkan osastolla oli nähtävillä kattava valikoima Porkan ammattikylmälaitteita.

Messuosastolla olivat näytillä DHMC®-lämpötilanohjausjärjestelmän säilytyskalusteet, Inventus-kylmäkaappi, lasikko, bar 550 -sarjan baarikaluste juomille, elintarvikevetolaatikosto, grillivetolaatikosto, irrotettava lämpötaso sekä vakiohuoneen konekulma.

Porkan osastolla riitti väkeä kahden päivän aikana.

– Mattamusta väri oli todellinen hitti, ja moni kävi sitä erikseen ihastelemassa. Monelle tuli myös yllätyksenä, että väri on maalattu eikä teipattu. Porkan laitteitahan saa missä tahansa värissä haluaa, Hakala huomauttaa. 

Messuosastolla saattoi osallistua kilpailuun, jossa pääpalkintona oli Festivon viinikaappi (arvo 1 600 €). 

Tällä kertaa onni suosi Janne Kostamoa. Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. 

Aiheeseen liittyvää

Porkka mukana juhlistamassa Hyvien valintojen viikkoa – Avainlippu-merkittyjen ammattikylmälaitteiden valmistuksessa panostetaan laatuun

Hyvien valintojen viikolla nostetaan kotimaisia tuotteita. Avainlippu-merkittyjen ammattikylmälaitteiden valmistuksessa panostetaan laatuun.

Genari? RHDS? Rambo? Kokosimme yhteen tärkeimmät ravintola-alan ja Porkan termit — katso kuinka monta näistä tiesit jo

Tutustu Porkan ja ravintola-alan tärkeimpiin termeihin kokoamamme listan avulla!

Valtaosassa kotimaisista pikaruokaravintoloista on sisuksissaan Porkan räätälöity Walk-In-kylmä- tai pakkashuone

Suomen suurimmat hampurilaisravintolaketjut luottavat kylmä- ja pakkashuoneissaan Porkan ratkaisuihin. Jopa 95 prosenttiin suurimpien ketjujen hampurilaisravintoloista tarvitaan molemmat huoneet.