Universal-kylmähuoneet

Universal-kylmähuoneet ja pakastehuoneet ovat hybridihuoneita, jotka on mahdollista varustaa omalla jäähdytysyksiköllä toisin kuin Walk-In-huoneet.

Yksilöllisesti antamiesi mittojen mukaan suunniteltu ja valmistettu Universal-kylmähuone on omimmillaan vaativissa tiloissa – ammattikäytössä maalla ja merellä.

Yksilölliset Universal – räätälöidyt kylmähuoneet ja pakastehuoneet

Universal-kylmähuoneet ja -pakastehuoneet suunnitellaan ja valmistetaan tehtaallamme Ylöjärvellä yksilöllisesti antamiesi mittojen mukaan. Universal Cold Room -kylmähuoneratkaisu voi sisältää erilaisia kulmia ja epäsäännöllisiä muotoja – jopa viistokatto on mahdollinen.

Porkan kylmähuoneet soveltuvat vähittäismyynnin, erilaisten ateria- ja ruokapalveluiden sekä ja elintarviketeollisuuden kylmävarastointiin.

Määrämittaisissa Porkan kylmähuoneissa ja pakastehuoneissa on muun muassa kantavat rakenteet. Ilmastointiputkistot voidaan kiertää jo suunnittelupöydällä. Räätälöidyn pakastehuoneen paksut eristemateriaalit mahdollistavat myös korkeamman käyttölämpötilan.

Asennus- ja käyttöohje Tekniset tiedot Ota yhteyttä

Kylmähuoneet suunnitellaan aina käyttötarpeen ja eritoten kohteen tilan mukaan, jolloin jokainen ratkaisu on täydellisen sopiva, eikä tarvitse tinkiä kylmähuoneen ominaisuuksista tai mitoista.

Jokainen räätälöity kylmä- ja pakastehuone on saatavana myös omakoneellisena mallina. Yhdellä tehokkaalla Porkan kylmälaitteella huone voidaan jäähdyttää aina 22 kuutioon saakka. Tarvittaessa kylmälaitteita voidaan asentaa useita, jolloin suuremmatkin tilat ovat mahdollisia toteuttaa.

Porkka Universal -kylmähuoneeseen on saatavana erilaisia standardimitoitettuja sarana- tai liukuovia käyttötarpeen mukaan. Ovet valmistetaan samassa tehtaassa seinäelementtien kanssa ja ne ovat suunniteltu päivittäiseen kovaan käyttöön.

Miksi valita Porkan räätälöity ja yksilöllinen kylmähuone tai pakastehuone?

Porkan kylmä- ja pakastehuoneet ovat usean suomalaisen ammattikäyttäjän ykkösvalinta räätälöitävyytensä ja yksilöllisyytensä ansiosta. Pystymme suunnittelemaan kylmähuoneen tilaan kuin tilaan ja sisällyttämään siihen markkinoiden kattavimmat ominaisuudet. Kylmä- ja pakastehuoneemme ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä – eristeemme on vailla vertaa!

Porkka-tuotteissa käytettävät materiaalit ovat kierrätettäviä ja mahdollisimman ekoystävällisiä. Kierrätettävyysasteemme on yli 95 %. 

Väliseinän ja kahden erilaisen jäähdytysyksikön avulla myös yhdistetty kylmä- ja pakastehuone on mahdollinen. 

Lämpötilan ohjauspaneeli on saatavilla sisäänrakennetulla korkean/matalan lämpötilan hälytyksellä, joka hälyttää akustisesti sekä optisesti ja joka voidaan liittää kiinteistöhallintaan jännitteettömällä eli potentiaalivapaalla liitännällä. 

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

PetenKoiratarvike.com – vauhdilla kasvava erikoisliike

Porkka UCR – kylmähuone ratkaisi Helsingin Siipiweikkojen tilankäytön haasteet

Uusi yksilöllisesti valmistettava Porkka Universal kylmä- ja pakastehuone