Pikajäähdytys- ja pikapakastushuoneet

Modulaariset Porkan pikajäähdytyshuoneet elintarvikkeiden pikajäähdytykseen ja säilytykseen ravintoloihin, hotelleihin, myymälöihin ja muihin elintarvikealan kohteisiin.

Porkka pikajäähdytys- ja pikapakastushuoneet ammattikäyttöön elintarvikkeiden säilytykseen

Porkalla on laaja valikoima walk-in-mallisia kylmä- ja pakastehuoneita ammattikeittiöille. Pikajäähdytyshuoneet ovat räätälöitävissä aina ammattikeittiön ja ravintolan mukaisesti. Pikajäähdytyshuoneita käytetään elintarvikkeiden nopeaan jäähdytykseen ja pakastamiseen.

Elintarvikkeiden pikajäähdytys säilyttää ruokatuotteiden alkuperäiset ominaisuudet lämpötilan pudotessa nopeasti. Elintarvikkeiden laatu säilyy näin ollen lähes entisellään.

Pikapakastus puolestaan jäädyttää elintarvikkeet nopeasti, esimerkiksi keitetyissä elintarvikkeissa neste muuttuu jäiseksi mikrokiteeksi ilman ruoan oman solurakenteen vahingoittumista.

Ota yhteyttä

Pikajäähdytyksen ja pikapakastuksen etuja ovat muun muassa:

  • Ruoan kosteustasapaino pysyy lähes ennallaan eikä kosteus haihdu tavalliseen tapaan
  • Ruokahävikki vähenee ruokatuotteiden säilyessä paremmin ja pidempään
  • Ruokatuotteita voidaan valmistaa ennakkoon suuria määriä, jolloin tuotannossa säästyy aikaa
  • Ruokatuotteiden tarvetta pystytään ennakoimaan esimerkiksi sesonkiaikoina ja muina tiedossa olevilla ajanjaksoilla.

Pikajäähdytyshuoneet koostuvat BC -pikajäähdytyslaitteista (Blast Chiller)  ja yhdistetyistä BC/BF pikajäähdytys- ja pakastuslaitteista (Blast Chiller/Blast Freezer).

Porkka Inventus BC/BF pikajäähdytys ja -pakastuskalusteet

Inventus BC- ja BC/BF-mallit ovat erinomainen ratkaisu aina, kun tarvitaan pikajäähdytystä tai pikapakastusta. Ne on suunniteltu kovaan käyttöön ja vaativiin olosuhteisiin ammattikeittiöihin, kahviloihin, myymälöihin ja vastaaviin kohteisiin.

Porkan pikajäähdytys- ja pakastuskalusteet ovat valmistettu laadukkaista ja pitkäikäisistä komponenteista, ja ne ovat lajissaan alan ehdotonta huippua. Tarjolla on huippuluokan käytettävyyttä sekä parempaa hygieniaa ja turvallisuutta. Joustavuus ja helppous näkyy kaikessa.

Käytössä ovat erittäin tehokkaat ja optimoidut pikapakastus- ja pikajäähdytysprosessit. Vakio-ohjelmissa jäähdytys- ja pakastusprosessien jälkeen laite siirtyy säilytys- eli ylläpitotilaan. Lämpötilan omavalvontaa (HAACP) varten kaikki kriittiset tiedot tallentuvat laitteisiin.

Inventus kylmä- ja pakastekaapit

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Suomen parasta Barbecueta Salosta!