Jääpala– ja jäähilekoneet

Porkan automaattiset jääpalakoneet valmistavat kristallinkirkkaat jääkuutiot ja jäähileen taloudellisesti hotellien ja ravintoloiden tarpeisiin.

Porkka B250 jäähilesäiliöt (B) + BF250 kansilevyt (BF)

Porkka B250 jäähilesäiliöt (B) + BF250 kansilevyt (BF). Erillinen jäähilesäiliö suureen jäähileen tarpeeseen.

RB60 jäähilevaunu + TF60 vaunuteline

RB60 jäähilevaunu + TF60 vaunuteline. Erillinen jäähilesäiliö malleille KF200, KF300 ja KF600.

Porkka KL-42

Porkka KL 132-152

Jääpalakoneet ja jäähilekoneet hotellien ja ravintoloiden tarpeisiin

Porkan ammattikäyttöön suunnitellut jääpalakoneet ja jäähilekoneet valmistavat automaattisesti jääpalat ja jäähileen ravintoloiden ja hotellien tarpeisiin hygieenisesti ja taloudellisesti. Kirkas ja hitaasti sulava jää tarjoaa ravintolan asiakkaille laadukkaita juomakokemuksia sekä mahdollisuuden näyttäviin ruoan esillepanoihin kahviloissa ja ravintoloissa.

 

Lataa esite Ota yhteyttä

Hitaasti sulavia ja kovia jääpaloja

Suihkutusmenetelmä käyttää vain minimimäärän vettä ja sähkövirtaa pyöreiden, kirkkaiden ja kestävien jääkuutioiden valmistamiseen. Porkan valmistusmenetelmällä saadaan kauniin pyöreitä, kovia ja kirkkaita jääpaloja, jotka sulavat juomissa hitaasti.

Jääpalakoneita käytetään hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa, baareissa ja yökerhoissa, joissa juomien laatu on olennaista asiakkaan tyytyväisyyden varmistamiseksi. Jatkuvan kehittelyn ansiosta Porkan jääpalakoneet valmistavat jääkuutiot mahdollisimman taloudellisesti.

Pienijakoista ja korkealaatuista jäähilettä

Porkka jäähilekoneet valmistavat kuivaa, irtonaista hiutalejäätä, joka on ihanteellinen salaattibaareissa ja juomien jäähdytyksessä. Jäähilettä voidaan käyttää myös hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa ja yökerhoissa, joissa tarvitaan hienostuneempaa esillelaittoa. Jäähile toimii erinomaisesti myös ruoan esille laitossa.

Porkan jäähilekoneet valmistavat kuivaa, irtonaista hiutalejäätä, joka pysyy pitkänkin säilytysajan irtonaisena ja helposti käsiteltävänä. Porkka jäähilekoneet ovat pitkäikäisiä, hiljaisia ja tehokkaita. Ne valmistavat laadukasta hiutalejäätä kilpailukykyisillä hinnoilla.