Jääpala- ja jäähilekoneet terveydenhuollolle

Laaja valikoima jääpala- ja jäähilekoneita sairaala-, laboratorio- sekä tutkimuskäyttöön.

Porkka KL-132-152

Porkka KL-42

Porkan jääpalakoneet valmistavat jääkuutiot ja jäähileet taloudellisesti.

Hitaasti sulavia ja kovia jääpaloja

Suihkutusmenetelmä käyttää vain minimimäärän vettä ja sähkövirtaa pyöreiden, kirkkaiden ja kestävien jääkuutioiden valmistamiseen. Porkan valmistusmenetelmällä saadaan kauniin pyöreitä, kovia ja kirkkaita jääpaloja, jotka sulavat hitaasti.

Sairaaloissa jääpalojen avulla voidaan helpottaa potilaiden oloa osastoilla. Erityisesti immuunipuutteesta kärsivät henkilöt kaipaavat usein kylmää juomaa.

Pienijakoista ja korkealaatuista jäähilettä

Porkan jäähilekoneet valmistavat kuivaa, irtonaista hiutalejäätä, joka pysyy pitkänkin säilytysajan irtonaisena ja helposti käsiteltävänä. Porkka jäähilekoneet ovat pitkäikäisiä, hiljaisia ja tehokkaita. Ne valmistavat laadukasta hiutalejäätä kilpailukykyisillä hinnoilla. Jäähile valmistetaan sylinterissä, jonka sisällä rouhiva ruuvi tuottaa pienijakoista, korkealaatuista jäähilettä. Puristettua ja kuivempaa, sokeripalamaista hilettä tekevistä KF-P –malleista saa lisätietoa myyntiosastoltamme.
Jäähilettä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin sekä laboratorioissa että lääketieteen laitoksissa. Jäähileitä tarvitaan esimerkiksi fysioterapiassa instrumenttien kalibrointiin ja kirurgian puolella luovutettujen elinten kuljetukseen.

Porkan jääpalakoneet ja jäähilekoneet ravintola- ja hotellialan tarpeisiin löydät täältä!

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Porkka ja Labo Line Oy – Vahvaa kotimaista yhteistyötä jo yli 15 vuoden ajan