Terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet

Festivo-Porkalla on tarjolla laaja valikoima kylmä- ja pakastekaappeja sekä jääpalakoneita lääketeollisuuden, sairaaloiden ja tutkimuslaitosten lääkkeiden ja testinäytteiden säilytykseen. Terveydenhuollon ja tutkimuksen käyttöön valmistetaan useaa eri mallia monessa eri koossa. Toteutamme myös puhdastilat!

Lääkkeiden kylmäsäilytys – Terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteiden uusi sukupolvi

Terveydenhuollon ja tutkimuksen tuotevalikoima on suunniteltu ja valmistettu kokonaisuudessaan ammattikäyttöön ja vastaamaan asiakkaiden sekä EU:n F-kaasuasetuksen tiukimpia vaatimuksia.

Monipuolinen terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteiden, tutkimus- ja testikaappien valikoima on laadukas ja helppokäyttöinen. Kierrätettävyyden lisäksi laitteilla on pieni energiankulutus, jonka ansiosta ne ovat ympäristöystävällisiä.

Porkalla on myös vahva osaaminen lääke- ja elektroniikkateollisuuden puhdastilojen suunnittelussa ja valmistamisessa

Inventus Medical lääkekylmä- ja pakastekaapit

Inventus lääkekylmä- ja pakastekaapit on suunniteltu parantamaan tuoteturvallisuutta lämpötilaherkkien lääkkeiden säilytyksessä ja varastoinnissa.

MED- ja MED SAVE -tuoteperheet

Laaja valikoima kaappeja ja laatikostoja erityisesti vastaanottojen, sairaaloiden ja terveydenhuollon laitosten tarpeisiin.

Jääpala- ja jäähilekoneet terveydenhuollolle

Taloudelliset jääpala- ja jäähilekoneet sairaalaan ja laboratorioon sekä tutkimuskäyttöön.

Rokotevarastot

Rokotevarasto on tarkoitettu rokotteiden varastointiin ja kylmäsäilyttämiseen myös äärimmäisiin ja trooppisiin olosuhteisiin.

Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite

Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite on uusi innovatiivinen itsedesinfioituva ratkaisu laitteen pintojen suojaamiseksi mikrobeilta.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Inventus – terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet

PORKKA MED antimikrobinen lääkejääkaappimallisto