Inventus Medical lääkekylmä- ja pakastekaapit

Inventus lääkekylmä- ja pakastekaapit on suunniteltu parantamaan tuoteturvallisuutta lämpötilaherkkien lääkkeiden säilytyksessä ja varastoinnissa. Ne ovat energiatehokkaita, turvallisia ja luotettavia. Inventus Medical -kylmälaitteissa tuoteturvallisuus on huipussaan eikä lämpötilapoikkeamia tule.

Porkka Inventus MC7-MF7

Porkka Inventus MC8-MF8

Porkka Inventus MC7GW

Porkka Inventus säädin

Porkka Inventus MC6-MF6

Inventus – terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet

Malliston kaappien ilmakierto on suunniteltu pitämään tuotteiden lämpötila tasaisena jopa ±1°C tarkkuudella kaikilla hyllytasoilla. Äärimmäiseen tuoteturvallisuuteen suunniteltu kaappimallisto täyttää F-kaasuasetuksen (N:o 517/2014) vaatimukset. Selkeä käyttöliittymä vähentää virheiden riskiä.
Säilytyslämpötilan tasaisuuden takaamiseksi ja lämpötilapoikkeamien ehkäisemiseksi lääkekylmäkaapeissa on jäätymisen estosuoja ja lääkekylmä- ja pakastekaapeissa sulatuksen aikainen lämpötilavahti.

Inventus-kaappien kylmäaineena on R290 -hiilivety, jolla on erittäin alhainen Global warming potential (GWP) -arvo. Laitteet ovat siis ekologinen ja energiatehokas valinta. Ympäristöystävällinen, energiatehokas Inventus-kaappien kylmäaine on näin ollen erinomaisen ekologinen valinta.

Lääkkeiden säilytykseen suunnitelluissa kylmä- ja pakastekaapeissa on rakenneratkaisuissa kiinnitetty erityistä huomiota helppoon puhdistettavuuteen ja mikrobien kasvun estämiseen.

Lataa esite Ota yhteyttä

Tuoteturvallinen ja antimikrobinen valinta veripankiksi ja lääkkeiden säilytykseen

Lääketieteelliseen käyttöön suunnitelluissa Inventus-kylmälaitteissa on eritysesti pyritty minimoimaan bakteerien ja virusten leviäminen. Kaikissa Inventus-tuotteissa oven vedin ja säätimen näppäimistö on käsitelty Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoitteella. Kylmälaitteen sisäosat voidaan myös käsitellä lisävarusteena. Tällöin laite varustellaan myös desinfiointivalaisimella. Näiden käsittelyjen ansiosta laitteen komponentit on suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home, virukset) vastaan.

Veripankit ja plasman säilytys

Inventus-kaapit täyttävät lääkesäilytyksen vaatimusten (DIN 58345 -standardi lääkesäilytyksestä) lisäksi myös veripankkien ja plasman säilytykseen vaadittavat punasoluvalmisteiden säilytysvaatimukset (DIN 58371 -standardi). Tuotevalikoimassa on veripankkien lisäksi myös plasmapakastin sekä plasmapakastekaappi.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Inventus – terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet

Porkka ja Labo Line Oy – Vahvaa kotimaista yhteistyötä jo yli 15 vuoden ajan