Porkan uusi innovatiivinen Inventus -leipomohyllyjärjestelmä tuo käyttömukavuutta ja joustavuutta kahviloihin ja paistopisteisiin

Hygieenisyys, helppokäyttöisyys ja muunneltavuus ovat olleet suunnitellun peruspilareina tätä uutta innovaatiota suunniteltaessa. Nyt muunnat jo ennestään elinkaareltaan edullisen Inventus – kaappimalliston myös leipomopelleille sopivaksi.

Porkan uusi Inventus – leipomohyllyjärjestelmä on suunniteltu energiatehokkaisiin Inventus 7 ja 8 –kokoisiin kaappeihin. Leipomohyllyjen avulla Inventus kylmä- ja pakastekaapit muuntuvat nyt leipomopelleille sopivaksi. Leipomohyllyjärjestelmä ratkaisee erityisen hyvin kahviloiden ja pienten paistopisteiden tarpeet, jossa lattiatilaa on rajoitetusti ja tarpeet moninaisia. ”Kaappi voidaan tarpeen mukaan täyttää puoliksi leipomopelleillä ja puoliksi vakiohyllyillä. Näin ollen koko kaapin kapasiteetti saadaan tehokäyttöön. Kaapin elinkaaren kannalta, onkin järkevää, että yksi ja sama kaappi taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen”, Porkan Business Line Manager Ari Kahrola kertoo.

Hygieenisyys ja helppokäyttöisyys suunnittelun lähtökohtana

Inventus-kaapin muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota hygieenisyyteen ja siitä on tehty mahdollisimman helposti puhdistettava. Sama periaate pätee myös leipomohyllyjärjestelmään. Kippaamattomat leipomohyllykehikot liukuvat vaivattomasti Inventus-kaappiin sisäänrakennettujen johteiden päällä. Mitään erikseen irrotettavia johteita ei siis tarvita, näin ollen kaapin sisäpinnat ovat todella helppo puhdistaa. Jokainen hylly on helppo nostaa pois kaapista ja pestä tiskikoneessa. ”Nämä ominaisuudet tekevät kaapin puhdistuksesta nopeaa ja vaivatonta”, Kahrola sanoo.

Optimaalinen ilmankierto takaa tasaisen säilytyslämpötilan

Kaikki yleisimmin käytössä olevat peltikoot on otettu huomioon leipomohylly-ratkaisun suunnittelussa. Sama hyllykehikko soveltuu siis kätevästi monille erikokoisille pelleille. Suunnittelussa on otettu huomioon myös optimaalinen ilmankierto. Näin ollen kaapin lämpötila pysyy erittäin tasaisena täydelläkin peltikuormalla. Vakiona kaapin mukana tulee aina kolme leipomohyllyä ja 1 ritilä. Lisähyllyjä kaappiin voi hankkia tarpeen mukaan lisää, aina 23 kappaleeseen asti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää: Business Line Manager Ari Kahrola: ari.kahrola@porkka.com p. 040 708 4990 tai Avainasiakaspäällikkö Samuli Juures. samuli.juures@porkka.com p. 040 865 7552

Aiheeseen liittyvää

Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä. 

Genari? RHDS? Rambo? Kokosimme yhteen tärkeimmät ravintola-alan ja Porkan termit — katso kuinka monta näistä tiesit jo

Tutustu Porkan ja ravintola-alan tärkeimpiin termeihin kokoamamme listan avulla!

Valtaosassa kotimaisista pikaruokaravintoloista on sisuksissaan Porkan räätälöity Walk-In-kylmä- tai pakkashuone

Suomen suurimmat hampurilaisravintolaketjut luottavat kylmä- ja pakkashuoneissaan Porkan ratkaisuihin. Jopa 95 prosenttiin suurimpien ketjujen hampurilaisravintoloista tarvitaan molemmat huoneet.