Uusi leipomo hyllyjärjestelmä

Porkan uusi innovatiivinen leipomohyllyjärjestelmä mahdollistaa suurkeittiökaapin muuntamisen helposti leipomokäyttöön sopivaksi. Leipomohyllyjärjestelmä on helppo asentaa, käyttää ja pitää puhtaana.

Joustavuutta

Leipomohyllyjärjestelmä on suunniteltu yleisimpien leipomohylly-standardien mukaan. Vaikka se on suunniteltu erityisesti Inventus 7 ja 8 -malleille, se muuntaa helposti minkä tahansa GN 2/1 -kaapin leipomotoimintaan. Leipomohyllyjärjestelmän avulla voit helposti pidentää kaapin elinkaarta vastaamaan muuttuviin tarpeisiisi.

Monipuolinen

Kaikki standardikokoiset leipomohyllyt sopivat Porkka-leipomohyllyjärjestelmään helpottaen toimintaasi. Sinun ei tarvitse ostaa uusia leipomohyllyjä. Voit käyttää järjestelmää myös yhdistelmäkaapeissasi.

Innovatiivinen

Suunnittelimme leipomohyllyjärjestelmän yhteistyössä leipomoasiakkaidemme kanssa. Se on myös suunniteltu pitämään kaapin ilmavirtaukset vapaana  mahdollistaen tasaisen lämpötilan – kuormituksesta riippumatta.

Hygieeninen

Siisteys on puoli ruokaa! Hyllykehykset ovat yhtä helppoja poistaa kuin asennus. Voit pestä ne vaivattomasti tavallisessa tiskikoneessa.