Ammattilaiselta toiselle

Asiakkaamme ovat meille sydämenasia. Autamme edistyksellisten kylmäsäilytys- ja eristeratkaisujemme avulla asiakkaitamme ja heidän liiketoimintojaan voimaan paremmin. Jaamme eteenpäin asiakkaillemme sitä hyvää, jota vuosikymmenien kokemuksemme ja osaamispääomamme tuottaa. Edistyksellisyys tarkoittaa myös uuden oppimista ja uusia innovaatioita. Se on myös asenne, joka valitaan päivittäin. Olemme matkalla ja suuntamme on selvä. Haluamme kasvaa johtavaksi pohjoiseurooppalaiseksi kylmäratkaisujen toimittajaksi. Meille kaiken keskiössä on asiakas ja hänen liiketoimintansa hyvinvointi – nyt ja tulevaisuudessa.

Porkka Inventus –kylmä- ja pakastekaappisarja viilennetyille ja pakastetuille tuotteille

A-luokan (uusi EEI) kylmäkalusteet, C7e ja C8e

Säästä energiaa ja puhdasta rahaa. Inventus e -mallit ovat erinomainen ratkaisu kovaan käyttöön ja vaativiin olosuhteisiin ammattikeittiöihin, kahviloihin, myymälöihin ja vastaaviin kohteisiin. Inventus C7e ja C8e ovat uusia energiatehokkaita A-luokan kylmäkaappeja. Kuten kaikki Inventus-kalusteperheen tuotteet, myös ne on tehty laadukkaista ja pitkäikäisistä komponenteista.

Inventus C7e ja C8e mahdollistavat paremman energiatehokkuuden, kun sitä tarvitaan. Tarjolla on huippuluokan käytettävyyttä sekä parempaa hygieniaa ja turvallisuutta. Joustavuus ja helppous näkyy kaikessa. Inventus e-mallit, kuten koko Inventus-tuoteperhe, on suunniteltu ja valmistettu ympäristöä säästäen. Se on tulevaisuudenkestävä ratkaisu, jossa ammattimaisuus näkyy niin kokonaisuudessa kuin pienissä yksityiskohdissa.

GW lasi-ikkunalliset mallit

Inventus GW -mallit ovat erinomainen ratkaisu kovaan käyttöön ja vaativiin olosuhteisiin ammattikeittiöihin, kahviloihin, myymälöihin ja vastaaviin kohteisiin. Inventus GW –mallit käsittävät lasi-ikkunalliset kylmä- ja pakastekalusteet. Kuten kaikki Inventus-tuoteperheen kalusteet, myös lasi-ikkunallinen Inventus GW on tehty laadukkaista ja pitkäikäisistä komponenteista. Se on yksi esimerkki edistyksellisistä kylmäsäilytysratkaisuistamme.

Tarjolla on huippuluokan käytettävyyttä sekä parempaa hygieniaa ja turvallisuutta. Joustavuus ja helppous näkyy kaikessa. Inventus GW, kuten koko Inventus-tuoteperhe, on suunniteltu ja valmistettu ympäristöä säästäen. Se on tulevaisuuden kestävä ratkaisu, jossa ammattimaisuus näkyy niin kokonaisuudessa kuin pienissä yksityiskohdissa.

Kylmä (C)- ja pakaste-
kalusteet (F)

Kaappisarjan kylmäaineena on uusi energiatehokas hiilivety R290, ja sarjan kaappeja voidaan käyttää jopa +43 °C ympäristön lämpötilassa. Inventus -sarja on testattu ammattikäyttöön tarkoitettujen jäähdytyslaitteiden eurooppalaisen ekologisen suunnittelun energiamerkintää koskevan EN 16825 asetuksen mukaisesti. Inventus C7e ja C8e kylmäkaapit on luokiteltu luokkaan “A”.

Kaapin rakenteessa on otettu huomioon helppo puhdistettavuus: yhtenäinen lattia-allas, pyöristetyt sisäkulmat sekä sivuseiniin integroidut yhtenäiset pyöristetyt hyllyjohteet. Takaseinässä oleva ilmanohjauspelti on irrotettavissa ilman työkaluja. Likaa kerääviä pintoja ei ole, joten kaapin puhdistus on todella helppoa.

BC/BF pikajäähdytys-/ pikapakastuskalusteet

Inventus BC/BF-mallit ovat erinomainen ratkaisu aina, kun tarvitaan pikajäähdytystä tai pikapakastusta. Ne on suunniteltu kovaan käyttöön ja vaativiin olosuhteisiin ammattikeittiöihin, kahviloihin, myymälöihin ja vastaaviin kohteisiin. Inventus BC/BF 7 ja BC/BF 8 –malleissa on sekä pikajäähdytys- että pikapakastustoiminnot. BC/BF-mallit on tehty laadukkaista ja pitkäikäisistä komponenteista ja ne ovat lajissaan alan ehdotonta huippua. Tarjolla on huippuluokan käytettävyyttä sekä parempaa hygieniaa ja turvallisuutta. Joustavuus ja helppous näkyy kaikessa. BC/BF -mallit on suunniteltu ja valmistettu ympäristöä säästäen. Kyseessä on tulevaisuudenkestävä ratkaisu, jossa ammattimaisuus näkyy niin kokonaisuudessa kuin pienissä yksityiskohdissa.

Saatavana kolmessa eri koossa ja lämpötilassa

Inventus 6

Suunniteltu käytettäviksi sekä suurkeittiössä tai leipomossa. Inventus 6 –kaapit vievät vähän lattiapinta-alaa ja ne ovat ihanteellisia pieniin keittiöihin ja leipomoihin. Kylmäkaappi toimitetaan vakiona neljällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla lankaritilähyllyllä. Leipomokäytössä kaappiin mahtuu 25 kpl, 400 x 600 mm kokoista leipomopeltiä (ei kuulu toimitukseen) 56 mm hyllyvälillä. Kaapeissa on myös lauhduttimen tuloilmansuodatin joka on helppo puhdistaa.

Inventus 7

Suunniteltu ammattikeittiöiden kovaan käyttöön vaativissa olosuhteissa.  Kaappisarja on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ensiluokkaista komponenteista. Inventus 7 -kaappeihin sopivat syvyydeltään GN 2/1 hyllyt ja astiat.

Kylmäaineena on energiatehokas ja ympäristölle ystävällinen hiilivety R290.

Inventus 8

Ammattikäyttöön suunniteltuihin Inventus 8 –kylmä- ja pakastekaappeihin sopivat leveydeltään GN 2/1 hyllyt ja astiat.

Ajattelemme aina asiakkaitamme ja ympäristöä, joten tuotteemme valmistetaan laadukkaasti ja käytämme laadukkaita komponentteja. Tämä on mahdollistanut käytettävyydeltään maailman taloudellisimman kaappisarjan kehittämisen.

Inventus CC -mallit

Turvallinen ja terveellinen keittiö asiakkaillemme on meille erittäin tärkeää. Miellyttävän hiljainen ja viileä työympäristö lisää ammattikeittiöiden tuottavuutta ja parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja kykyä selviytyä työstään. Kaikki Inventus-tuotteet ovat saatavilla varustettuna myös keskuskoneliitäntämahdollisuudella erillisen ratkaisun sijaan. Inventus tarjoaa keskusjäähdytysmalleja sekä R452A- että R744 (CO2) -järjestelmiin. Laitteen käyttöliittymä ja sen perustoiminnot ovat samat kuin perusmalleissa. Todistetusti tehokasta ja toimivaa!

Porkka Inventus BC/BF pikajäähdytys-/pikapakastuskaluste

Inventus korkealaatuiset BC/BF -pikajäähdytys-/pikapakastuskalusteet on suunniteltu ja valmistettu käyttämällä viimeisintä tutkimustietoa ja ne täyttävät laajan valikoiman erilaisia tutoeturvallisuuteen vaatimuksia laitoksille, joissa vaaditaan joko pikajäähdytystä tai pienempien elintarvikemäärien pakastamista, kuten kouluissa tai muissa elintarvikealan ammattimaisissa valmistuslaitoksissa.

Uutta! Porkka Inventus leipomohyllyjärjestelmä

Porkan uusi innovatiivinen leipomohyllyjärjestelmä mahdollistaa suurkeittiökaapin muuntamisen helposti leipomokäyttöön sopivaksi. Leipomohyllyjärjestelmä on helppo asentaa, käyttää ja pitää puhtaana.

  • Muuntaa helposti GN 2/1-kokoisen kaapin leipomopelleille sopivaksi.

  • Hyllyjärjestelmä on helppo siirtää ja puhdistaa pesukoneessa.

  • Rakenne on suunniteltu niin, että kaapin sisäilma pääsee kiertämään vapaasti
  • Kaikki yleisimmin käytössä olevat peltikoot sopivat hyllykehikkoon
TUOTESIVULLE >