UUTUUS! Inventus BC/BF

Porkka Inventus BC/BF -pikajäähdytys ja pikapakastuskaapit edustavat Inventus tuoteperheen viimeisintä tekniikkaa. Saatavana omakoneellisina integroiduin ilmajäähdytteisin jäähdytysyksiköin sekä keskuskoneellisina malleina. BC/BF 7 ja BC/BF 8 –mallit ovat optimoitu GN 1/1 -astioille.

SMH – Prosessi osana laatujärjestelmäänne

Jäähdytysprosessi on kaupallisen elintarviketuotannon kriittinen valvontapiste. SMH: n avulla Porkka tarjoaa työkalun asettamaan kriittiset rajat HACCP-ohjelman mukaisiin pikajäähdytysprosessin valvomiseksi. Etäjärjestelmien liitännät ovat vakiona SMH-ohjaimessa.

Uusi SMH –prosessi

Inventus BC/BF -kaappien tehokkuus perustuu Porkalla kehitettyyn SMH-prosessiin. Uusi prosessi koostuu kolmesta tarkkuusohjatusta vaiheesta, jotka on optimoitu pikajäähdytettävälle tuotteelle.

Kolme vaihetta

Ensimmäinen vaihe on raskaan käytön (H) toiminta. Se on suunniteltu minimoimaan bakteerikasvulle kaikkein riskialtteimmalle lämpötila-alueella käytettävä aika.

Toisen vaihe (M) tarkoituksena on välttää pinnan jäädyttäminen kun samanaikaisesti tasoitetaan tuotteen sisäinen lämpötila optimaalisella nopeudella.

Lopuksi kevyt vaihe (S) viimeisetelee prosessin ja varmistaa todellinen asetettu prosessilämpötila.

Helppokäyttöinen

 • Neljä valmiiksi ohjelmoitua ohjelmaa perustuen pikajäähdyttämisestä annattuihin asetuksiin ja lainsääädäntöön
 • 12 muistipaikkaa omille ohjelmille
 • Kalalle erityisohjelmat

Porkka Inventus –kylmä- ja pakastekaappisarja viilennetyille ja pakastetuille tuotteille

Porkka Inventus-sarjan erittäin energiatehokkaat  kylmä- ja pakastekaapit soveltuvat ammattikeittiöihin, leipomoihin sekä elintarvikkeiden valmistukseen ja varastointiin. Inventus-kaapit on testattu ammattikäyttöön tarkoitettujen jäähdytyslaitteiden eurooppalaisen ekologisen suunnittelun energiamerkintää koskevan EN 16825 asetuksen mukaisesti. Inventus kylmä- ja pakastekaappien koko valikoima on luokiteltu “A” tai “B” -luokkaan. Energiatehokkaimmalla Premium-mallilla tehonkulutus on vain 0,79 kW / 24 tuntia.

Koska energian hinta tulee tulevaisuudessakin jatkuvasti nousemaan, ja Porkka Inventus -kaapit säästävät käyttäjilleen entistä enemmän rahaa. Kaappisarjan kylmäaineena on uusi energiatehokas hiilivety R290, ja sarjan kaappeja voidaan käyttää jopa +43 °C ympäristön lämpötilassa. Kaappeihin on saatavissa korkeat tai matalat jalat ja vaihtoehtoisesti pyörät jalkojen tilalle. Ovien uraan painettavat tiivisteet on helppo vaihtaa ilman työkaluja. Vakiona neljä kappaletta ruostumattomia lankaritilähyllyjä, jotka voidaan asettaa kippaamattomille johteille 56 millin välein.

Ympäristöystävällinen kylmäaine

Kaappisarjan kylmäaineena on uusi energiatehokas hiilivety R290, ja sarjan kaappeja voidaan käyttää jopa +43 °C ympäristön lämpötilassa.

Inventus -sarja on testattu ammattikäyttöön tarkoitettujen jäähdytyslaitteiden eurooppalaisen ekologisen suunnittelun energiamerkintää koskevan EN 16825 asetuksen mukaisesti. Inventus Premium kylmä- ja pakastekaapit on luokiteltu  luokkaan “A”.

Helppo huoltaa

Kaapin rakenteessa on otettu huomioon helppo puhdistettavuus: yhtenäinen lattia-allas, pyöristetyt sisäkulmat sekä sivuseiniin integroidut yhtenäiset pyöristetyt hyllyjohteet. Takaseinässä oleva ilmanohjauspelti on irrotettavissa ilman työkaluja. Likaa kerääviä pintoja ei ole, joten kaapin puhdistus on todella helppoa.

Saatavilla on kolme eri mallia, kolmessa eri lämpötilaluokassa.

 • MALLI C | Kylmäkaapin lämpötila
  (C: +2…+12°C)
 • MALLI M | Nollatilakaapin lämpötila
  (M: -5…+12°C)
 • MALLI F | Pakastekaapin lämpötila
  (F: -26…-15°C)

Inventus 6 -kaappien hyllyjohteet on mitoitettu hyllykoolle L-400 x S-600 mm. Inventus 7 -kaapeissa voidaan käyttää GN 2/1 mittaisia syvyyssuuntaisia hyllyjä, koreja tai GN-astioita.

Inventus 8 -kaapeissa voidaan käyttää leveyssuuntaisia GN 2/1 mittaisia astioita, hyllyjä tai koreja tai GN-astioita.

Innovaatinen varustelu

Inventus 7 ja 8 malleihin on saatavana uusi innovatiivinen leipomohyllyjärjestelmä. Järjestelmä mahdollistaa kaapin muuntamisen jäähdytettyjen ja pakastettujen leipomotuotteiden säilyttämiseen. Leipomohyllyjärjestelmä on helppo asentaa, käyttää ja pitää puhtaana.

Saatavana kolmessa eri koossa ja lämpötilassa.

Inventus 6

Suunniteltu käytettäviksi sekä suurkeittiössä tai leipomossa. Inventus 6 –kaapit vievät vähän lattiapinta-alaa ja ne ovat ihanteellisia pieniin keittiöihin ja leipomoihin.

Kylmäkaappi toimitetaan vakiona neljällä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla lankaritilähyllyllä. Leipomokäytössä kaappiin mahtuu 25 kpl, 400 x 600 mm kokoista leipomopeltiä (ei kuulu toimitukseen) 56 mm hyllyvälillä. Kaapeissa on myös lauhduttimen tuloilmansuodatin joka on helppo puhdistaa.

Inventus 7

Suunniteltu ammattikeittiöiden kovaan käyttöön vaativissa olosuhteissa.  Kaappisarja on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ensiluokkaista komponenteista. Inventus 7 -kaappeihin sopivat syvyydeltään GN 2/1 hyllyt ja astiat.

Kylmäaineena on uusi energiatehokas ja ympäristölle ystävällinen hiilivety R290.

Inventus 8

Ammattikäyttöön suunniteltuihin Inventus 8 –kylmä- ja pakastekaappeihin sopivat leveydeltään
GN 2/1 hyllyt ja astiat.

Ajattelemme aina asiakkaitamme ja ympäristöä, joten tuotteemme valmistetaan laadukkaasti ja käytämme laadukkaita komponentteja. Tämä on mahdollistanut  käytettävyydeltään maailman taloudellisimman kaappisarjan kehittämisen.

Uutta! Porkka Inventus leipomohyllyjärjestelmä

Porkan uusi innovatiivinen leipomohyllyjärjestelmä mahdollistaa suurkeittiökaapin muuntamisen helposti leipomokäyttöön sopivaksi. Leipomohyllyjärjestelmä on helppo asentaa, käyttää ja pitää puhtaana.

 • Muuntaa helposti GN 2/1-kokoisen kaapin leipomopelleille sopivaksi.

 • Hyllyjärjestelmä on helppo siirtää ja puhdistaa pesukoneessa.

 • Rakenne on suunniteltu niin, että kaapin sisäilma pääsee kiertämään vapaasti
 • Kaikki yleisimmin käytössä olevat peltikoot sopivat hyllykehikkoon
TUOTESIVULLE >