Your location: :Home>HOTELLIT, RAVINTOLAT & CATERING, Vaunukäyttöiset, Pikajäähdytys ja -pakastehuoneet>Porkka BC 990SH pikajäähdytyshuone vaunukäyttöön

Porkka BC 990SH pikajäähdytyshuone vaunukäyttöön

Leveys (mm) 1050
Syvyys (mm) 1050
Korkeus (mm) 2100
Pikajäähdytyskapasiteetti* 90 kg/90 min.
Pikapakastuskapasiteetti**
Pikapakastuskapasiteetti***
Keskuslaitosjärjestelmän sähköliitäntäteho 410 W / 230 V
 

 

Pikajäähdytysominaisuudet on ilmoitettu Englantilaisen DHSS -ohjeen mukaisesti.
* Pikajäähdytys kapasiteetti on laskettu käyttämällä 65 mm syviä GN 1/1 -hyllyjä ja 50 mm paksua tuotetta, joka jäähtyy +70:stä +3 asteeseen määritetyn ajanjakson aikana.
** Pikapakastus kapasiteetti on laskettu käyttämällä 65 mm syviä GN 1/1 -hyllyjä ja 50 mm paksua tuotetta, joka jäähtyy 0:sta -18 asteeseen määritetyn ajanjakson aikana.
*** Kaikki Porkan laitteet täyttävät elintarvikkeiden pikajäähdytystä koskevat kansainväliset standardit ja vaatimukset.

Kuvaus

Porkalla on laaja valikoima BC -pikajäähdytyslaitteita ja yhdistettyjä BC/BF pikajäähdytys- ja pakastuslaitteita cook-chill keittiön tarpeisiin. Itsenäiset omakoneelliset ilmalauhdutteiset laitteet soveltuvat GN 1/1 -astioille. Vaunutäyttöisiä malleja löytyy useita eri kokoja, niin yksiovisena kuin läpiantomallina. Näissä voidaan käyttää sekä GN 1/1- että GN 2/1 -vaunuja.

BC sekä BC/BF 990 huoneet on tarkoitettu vaunukäyttöön. GN 1/1 -vaunut voidaan työntää näihin kaappeihin GN 1/1 -astioilla lastattuina. BC/BF malleissa on eristetty lattia, jossa on valinnainen luiska.