Uusi Inventus BC/BF pikajäähdytys-/pikapakastuskaappi

UUTUUS! Inventus BC/BF

Porkka Inventus BC/BF -pikajäähdytys ja pikapakastuskaapit edustavat Inventus tuoteperheen viimeisintä tekniikkaa. Saatavana omakoneellisina integroiduin ilmajäähdytteisin jäähdytysyksiköin sekä keskuskoneellisina malleina. BC/BF 7 ja BC/BF 8 –mallit ovat optimoitu GN 1/1 -astioille.

SMH – Prosessi osana laatujärjestelmäänne

Jäähdytysprosessi on kaupallisen elintarviketuotannon kriittinen valvontapiste. SMH: n avulla Porkka tarjoaa työkalun asettamaan kriittiset rajat HACCP-ohjelman mukaisiin pikajäähdytysprosessin valvomiseksi. Etäjärjestelmien liitännät ovat vakiona SMH-ohjaimessa.

Uusi SMH –prosessi

Inventus BC/BF -kaappien tehokkuus perustuu Porkalla kehitettyyn SMH-prosessiin. Uusi prosessi koostuu kolmesta tarkkuusohjatusta vaiheesta, jotka on optimoitu pikajäähdytettävälle tuotteelle.

Kolme vaihetta

Ensimmäinen vaihe on raskaan käytön (H) toiminta. Se on suunniteltu minimoimaan bakteerikasvulle kaikkein riskialtteimmalle lämpötila-alueella käytettävä aika.

Toisen vaihe (M) tarkoituksena on välttää pinnan jäädyttäminen kun samanaikaisesti tasoitetaan tuotteen sisäinen lämpötila optimaalisella nopeudella.

Lopuksi kevyt vaihe (S) viimeisetelee prosessin ja varmistaa todellinen asetettu prosessilämpötila.

Helppokäyttöinen

  • Neljä valmiiksi ohjelmoitua ohjelmaa perustuen pikajäähdyttämisestä annattuihin asetuksiin ja lainsääädäntöön
  • 12 muistipaikkaa omille ohjelmille
  • Kalalle erityisohjelmat

Aiheeseen liittyvää

Inventus-kaappien pikajäähdytys ja pikapakastus säilyttävät ruoan laadun

Inventus-tuoteperheen BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit edustavat Porkan osaamista ja alan parasta tekniikkaa parhaimmillaan.

Porkka toimitti K-Marketin ruokakontin kylmätekniikan – kontin lokeroissa tarjolla kolme eri lämpötilaa

Porkka teki yhteistyötä salolaisen PUNTA Oy:n kanssa, kun K-Market Pahkavuoren kauppiaat halusivat tarjota verkkokaupan tilauksille noutopaikan läheltä. Ratkaisuna on ruokajakelukontti. Porkka toimitti ruokakonttiin kylmätekniikan.

Inventus kylmä- ja pakastekaapit

Energiatehokkaat kylmä- ja pakastekaapit ammattikeittiöihin viilennetyille ja pakastetuille ruokatuotteille.