Porkka toimitti K-Marketin ruokakontin kylmätekniikan – kontin lokeroissa tarjolla kolme eri lämpötilaa

Porkka teki yhteistyötä salolaisen PUNTA Oy:n kanssa, kun Salossa toimivan K-Market Pahkavuoren kauppiaat halusivat palvella Mathildedalin asukkaita entistä laajemmin ja tarjota verkkokaupan tilauksille noutopaikan läheltä. Ratkaisuna on ruokajakelukontti, jonka pohjana toimii PUNTA HUB -ratkaisu, joka on räätälöity vastamaan kauppiaiden tarvetta. Porkka toimitti ruokakonttiin kylmätekniikan.

K-Market Pahkavuoren kauppiaat Tarja ja Sauli Kaartinen.
Ruokajakelukontin Mathildedaliin toivat Salossa toimivan K-Market Pahkavuoren kauppiaat Tarja ja Sauli Kaartinen.

Ruukkikylän asukkaat olivat toivoneet kaupalta ruoan kotiinkuljetusta, mutta pitkien välimatkojen vuoksi yksittäisten tilausten kuljettaminen ei ole järkevää. Ruokajakelukontin avulla ruoat saadaan helposti lähelle ja nopeasti noudettaviksi.

ruokajakelukontti
Porkka toimitti ruokajakelukonttiin kotimaista kylmätekniikkaa.

Nyt verkkokaupassa tehdyt tilaukset pakataan kaupassa verkkokauppalaatikoihin ja viedään automaattiin, jossa on erilliset lokerot pakasteille sekä jääkaapissa ja huoneenlämmössä säilytettäville tuotteille.


Punnan jakeluratkaisujen myyntipäällikkö Juhana Haukioja painottaa ruokajakeluun tarkoitetun automaatin räätälöinnissä perusasioiden tärkeyttä, eli helppokäyttöisyyttä, oikeita säilytyslämpötiloja ja automaatin sijaintia.

toni kivilähde
Toni Kivilähde Punnan suunnittelusta on toteuttanut rakenteellisesti kokonaan uuden ratkaisun ruokajakelukontin lokeroille.

Haukiojan mukaan ruokakontin automaattia on helppo käyttää; asiakas tekee normaaliin tapaan ruokaostokset kaupan verkkokaupassa ja merkitsee noutopaikaksi Mathildedalin ruokajakelukontin.

­”Kaupassa tuotteet pakataan verkkokauppalaatikoihin ja viedään automaattiin, jossa on erilliset lokerot pakasteille sekä jääkaapissa ja huoneenlämmössä säilytettäville tuotteille.”

Ruokakontin automaatti toimii Punnan kehittämällä sähköisellä järjestelmällä, joka ilmoittaa asiakkaalle, milloin tilaus on valmis noudettavaksi sekä lähettää oven ja lokeron avauskoodin sähköpostilla ja tekstiviestillä.
Aiheeseen liittyvää

Inventus-kaappien pikajäähdytys ja pikapakastus säilyttävät ruoan laadun

Inventus-tuoteperheen BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit edustavat Porkan osaamista ja alan parasta tekniikkaa parhaimmillaan.

Inventus kylmä- ja pakastekaapit

Energiatehokkaat kylmä- ja pakastekaapit ammattikeittiöihin viilennetyille ja pakastetuille ruokatuotteille.

Inventus-kylmäkalusteiden suurtalousmallistoon uusia malleja