Porkka BC 48-200SMH pikajäähdytyshuone vaunukäyttöön

Leveys (mm) 1500
Syvyys (mm) 2400
Korkeus (mm) 2100
Pikajäähdytyskapasiteetti* 2 x 100 kg/90 min.
Pikapakastuskapasiteetti**
Pikapakastuskapasiteetti***
Keskuslaitosjärjestelmän sähköliitäntäteho 900 W / 230 V

 

Pikajäähdytysominaisuudet on ilmoitettu Englantilaisen DHSS -ohjeen mukaisesti .
* Pikajäähdytys kapasiteetti on laskettu käyttämällä 65 mm syviä GN 1/1 -hyllyjä ja 50 mm paksua tuotetta, joka jäähtyy +70:stä +3 asteeseen määritetyn ajanjakson aikana.
** Pikapakastus kapasiteetti on laskettu käyttämällä 65 mm syviä GN 1/1 -hyllyjä ja 50 mm paksua tuotetta, joka jäähtyy 0:sta -18 asteeseen määritetyn ajanjakson aikana.
*** Kaikki Porkan laitteet täyttävät elintarvikkeiden pikajäähdytystä koskevat kansainväliset standardit ja vaatimukset.

Porkalla on laaja valikoima BC -pikajäähdytyslaitteita ja yhdistettyjä BC/BF pikajäähdytys- ja pakastuslaitteita cook-chill keittiön tarpeisiin. Keskuskoneelliset ilmalauhdutteiset laitteet soveltuvat GN 1/1 -astioille. Vaunutäyttöisiä malleja löytyy useita eri kokoja, niin yksiovisena kuin läpiantomallina. Näissä voidaan käyttää sekä GN 1/1- että GN 2/1 -vaunuja.

BC 48-200 on mitoitettu yhdelle GN 1/1 tai GN 2/1 vaunulle. BC huoneet ovat lattiattomia ja niissä on laahusovi. Lisävarusteena saa lattiaelementin. BC/BF huoneissa on eristetty lattiaelementti ja katkaistu laahusovi, joka mahdollistaa ajoluiskakäytön tai upotuksen ympäröivän lattian tasoon. Lisävarusteena saa lattialämmitysvastukset alapuolisen lattian suojaamiseksi jäätymiseltä.

Huoneiden oven kätisyys on valittavissa ja molemmat mallit saa joko yhdellä ovella tai 2-ovisena läpiantomalleina.

Kaikki vaunutäyttöiset pikajäähdytys-/pikapakastushuoneet on varusteltu liitettäväksi erilliskoneistoon. Huoneautomatiikka valaisimineen, ohjausyksikköineen, magneetti- ja ekspansioventtiileineen kuuluu toimitussisältöön.

• Ohjauspaneeli, jossa on helppokäyttöiset painikkeet ja useita digitaalisia näyttöjä
• Elektronisesti ohjattu pikajäähdytys ja -pakastus
• Seitsenportainen Soft/Hard-jäähdytys parhaan jäähdytystuloksen varmistamiseksi
• Tuoteanturi turvalliseen, tuotelämpötilaan perustuvaan jäähdytyksen ohjaukseen
• Säätimeen voi tallentaa yhdeksän erillistä ohjelmaa sekä jäähdytykselle että pakastukselle
• Automaattinen säilytystoiminto pikajäähdytyksen tai pikapakastuksen jälkeen
• Optinen ja akustinen ylä- ja alalämpötilahälytys
• Hälytys rikkoutuneesta anturista
• Ulko- ja sisäpinta ruostumatonta AISI 304 -terästä
• Rungon eristeenä on 80 mm:n ympäristöystävällinen polyuretaani
• Lukittava ovi, jossa on ilman työkaluja vaihdettava magneettitiiviste
• Sähkönsyöttö 230 V / 50 Hz

• UV-C -sterilointivalaisin, joka sammuu oven avautuessa
• Lämpötilatallennin XDL01

Kosketusturvalliset pinnat

Nanoksi Fotonit on valossa aktivoituva antimikrobinen valokatalyysipinnoite, joka muuttaa pinnat kosketusturvallisiksi tuhoamalla niiltä mm. viruksia ja muita taudinaiheuttajia. Pinnoitteella on merkittävä vaikutus tilojen ja pintojen hygieniaan sekä puhtaanapitoon. Itsedesinfioituvat pinnat pysyvät hygieenisinä ilman vahvoja kemikaaleja ja pinnoite aktivoituu yhä uudestaan valon avulla ja suojaa pintoja kulutuksesta riippuen jopa vuosia.

Nanoksi Fotonit valon suojaamat pinnat tekevät tiloista turvallisempia niin työntekijöille kuin asiakkaille. Suojaus vähentää henkilökunnan ja asiakkaiden sairastumisia sekä ennaltaehkäisee epidemioita paremmalla hygienialla.

Valokatalyysiin perustuva Nanoksi Fotonit menetelmä säästää siivous- ja ylläpitokustannuksissa ja turvaa tilojen ja pintojen puhtauden. Nanoksi Fotonit valon suojaamat pinnat parantavat myös sisäilmaa ja sitä kautta työhyvinvointia. Käyttökohteita ovat mm. sairaalat, päiväkodit, palvelutalot ja laboratoriot.

Nanoksi Fotonit valokatalyysipinnoitteella voidaan päällystää myös monia muita pintoja. Pyydä tästä erillinen tarjous myynnistä!