Your location: :Home>HOTELLIT, RAVINTOLAT & CATERING, Kaksioviset mallit, Vaunukäyttöiset, Pikajäähdytys ja -pakastehuoneet>Porkka BC 48-200SH pikajäähdytyshuone vaunukäyttöön

Porkka BC 48-200SH pikajäähdytyshuone vaunukäyttöön

Leveys (mm) 1500
Syvyys (mm) 2400
Korkeus (mm) 2100
Pikajäähdytyskapasiteetti* 2 x 100 kg/90 min.
Pikapakastuskapasiteetti**
Pikapakastuskapasiteetti***
Keskuslaitosjärjestelmän sähköliitäntäteho 900 W / 230 V

 

Pikajäähdytysominaisuudet on ilmoitettu Englantilaisen DHSS -ohjeen mukaisesti .
* Pikajäähdytys kapasiteetti on laskettu käyttämällä 65 mm syviä GN 1/1 -hyllyjä ja 50 mm paksua tuotetta, joka jäähtyy +70:stä +3 asteeseen määritetyn ajanjakson aikana.
** Pikapakastus kapasiteetti on laskettu käyttämällä 65 mm syviä GN 1/1 -hyllyjä ja 50 mm paksua tuotetta, joka jäähtyy 0:sta -18 asteeseen määritetyn ajanjakson aikana.
*** Kaikki Porkan laitteet täyttävät elintarvikkeiden pikajäähdytystä koskevat kansainväliset standardit ja vaatimukset.

Kuvaus

Porkalla on laaja valikoima BC -pikajäähdytyslaitteita ja yhdistettyjä BC/BF pikajäähdytys- ja pakastuslaitteita cook-chill keittiön tarpeisiin. Itsenäiset omakoneelliset ilmalauhdutteiset laitteet soveltuvat GN 1/1 -astioille. Vaunutäyttöisiä malleja löytyy useita eri kokoja, niin yksiovisena kuin läpiantomallina. Näissä voidaan käyttää sekä GN 1/1- että GN 2/1 -vaunuja.

BC 48-200 on mitoitettu yhdelle GN 1/1 tai GN 2/1 vaunulle. BC huoneet ovat lattiattomia ja niissä on laahusovi. Lisävarusteena saa lattiaelementin. BC/BF huoneissa on eristetty lattiaelementti ja katkaistu laahusovi, joka mahdollistaa ajoluiskakäytön tai upotuksen ympäröivän lattian tasoon. Lisävarusteena saa lattialämmitysvastukset alapuolisen lattian suojaamiseksi jäätymiseltä.

Huoneiden oven kätisyys on valittavissa ja molemmat mallit saa joko yhdellä ovella tai 2-ovisena läpiantomalleina.

Kaikki vaunutäyttöiset pikajäähdytys-/pikapakastushuoneet on varusteltu liitettäväksi erilliskoneistoon. Huoneautomatiikka valaisimineen, ohjausyksikköineen, magneetti- ja ekspansioventtiileineen kuuluu toimitussisältöön.