Porkan HoReCa-alan ratkaisut mukana FastFood & Café & Restaurant Expossa Tampereella – arvomme messuilla viinikaapin!

Tammikuussa 2024 FastFood & Café & Restaurant Expo ja Porkan myyntitiimi ottaa suunnakseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen. Kaksipäiväsen tapahtuman aikana ravintola-alan ammattilaiset koontuvat yhteen verkostoitumaan ja inspiroitumaan. Osallistumalla tapahtumaan pääset kokemaan, näkemään ja maistamaan, mitä ravintola-alalla tapahtuu juuri tällä hetkellä!

Porkka mukana messuilla omalla osastollaan, tule osallistumaan viinikaapin arvontaan

Porkka osallistuu messuille omalla osastollaan. Löydät porkkalaiset ja Porkan laitteet osastolta numero 807.  Osastollamme pääset myös osallistumaan Festivon viinikaapin arvontaan (arvo 1 600 €).

Porkka valmistaa kotimaiset ratkaisut ammattikeittiöön ja kahviloihin niin kylmä- ja pakastehuoneiden, kylmä- ja pakastekaappien kuin linjastojen osalta. Messuilla on kattava valikoima parhaita ratkaisuja kahviloihin ja ravintoloihin.

Asiantuntijat ovat paikalla auttamassa löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut omiin tarpeisiisi. Voit myös sopia henkilökohtaisen tapaamisen Porkan edustajan kanssa ottamalla yhteyttä contact@porkka.com.

Messut on tarkoitettu ravintola-alan ammattilaisille. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta muista rekisteröityä ennen paikalle saapumistasi täällä!

FastFood & Café & Restaurant Expo -tapahtuman teemana ovat kestävyys, elämyksellisyys, innovaatiot sekä tulevaisuuden trendit.

Jälleenmyyjistämme paikalla ovat Dieta, Metos, Seinäjoen PK-myynti ja Electrolux Professional Oy. Täältä näet kaikki jälleenmyyjämme!

Tapahtumassa selvitetään myös seuraava FastFood Champion! Kilpailussa etsitään Suomen parasta FastFood-osaajaa. Kilpailijoiden tulee valmistaa kolme annosta, joista vähintään yksi on kasvisruoka. Osallistumisaika kilpailuun on nyt käynnissä ja jatkuu 30.11. aina asti.

Nähdään Tampereella!

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Osta työtä Suomeen – Porkalta saat suomalaista laatua, toimitusvarmuutta sekä elinkaaren hallintaa

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään taas 1.12. Porkan kotimainen tuotanto luo toimitusvarmuutta. Ylöjärven tehtaalla suunnitellaan ja valmistetaan kylmähuoneita sekä kylmätilojen ovia. Kemijärvellä keskitytään Porkan muiden ammattikylmälaitteiden valmistukseen.

Porkka toimitti Bama Fresh Cutsin valmissalaatti­­­­­tehtaaseen ovia sekä katto- ja seinäelementtejä

Porkan ratkaisuja on hyödynnetty BAMA Fresh Cutsin uudessa tehtaassa Vantaalla.

Inventus-kaappien pikajäähdytys ja pikapakastus säilyttävät ruoan laadun

Inventus-tuoteperheen BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit edustavat Porkan osaamista parhaimmillaan ja alan parasta tekniikkaa.