Porkan HoReCa-alan ratkaisut mukana FastFood & Café & Restaurant Expossa Tampereella – arvomme messuilla viinikaapin!

Tammikuussa 2024 FastFood & Café & Restaurant Expo ja Porkan myyntitiimi ottaa suunnakseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen. Kaksipäiväsen tapahtuman aikana ravintola-alan ammattilaiset koontuvat yhteen verkostoitumaan ja inspiroitumaan. Osallistumalla tapahtumaan pääset kokemaan, näkemään ja maistamaan, mitä ravintola-alalla tapahtuu juuri tällä hetkellä!

Porkka mukana messuilla omalla osastollaan, tule osallistumaan viinikaapin arvontaan

Porkka osallistuu messuille omalla osastollaan. Löydät porkkalaiset ja Porkan laitteet osastolta numero 807.  Osastollamme pääset myös osallistumaan Festivon viinikaapin arvontaan (arvo 1 600 €). Festivon viinikaapit on suunniteltu viinien säilytykseen ja ne vastaavatkin ominaisuuksiltaan modernia viinikellaria.

Porkka valmistaa kotimaiset ratkaisut ammattikeittiöön ja kahviloihin niin kylmä- ja pakastehuoneiden, kylmä- ja pakastekaappien kuin linjastojen osalta. Messuilla on kattava valikoima parhaita ratkaisuja kahviloihin ja ravintoloihin.

Asiantuntijat ovat paikalla auttamassa löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut omiin tarpeisiisi. Voit myös sopia henkilökohtaisen tapaamisen Porkan edustajan kanssa ottamalla yhteyttä sales@porkka.com.

Messut on tarkoitettu ravintola-alan ammattilaisille. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta muista rekisteröityä ennen paikalle saapumistasi täällä!

FastFood & Café & Restaurant Expo -tapahtuman teemana ovat kestävyys, elämyksellisyys, innovaatiot sekä tulevaisuuden trendit.

Jälleenmyyjistämme paikalla ovat Dieta, Metos, Seinäjoen PK-myynti ja Electrolux Professional Oy. Täältä näet kaikki jälleenmyyjämme!

Tapahtumassa selvitetään myös seuraava FastFood Champion! Kilpailussa etsitään Suomen parasta FastFood-osaajaa. Kilpailijoiden tulee valmistaa kolme annosta, joista vähintään yksi on kasvisruoka. Osallistumisaika kilpailuun on nyt käynnissä ja jatkuu 30.11. aina asti.

Nähdään Tampereella!

Aiheeseen liittyvää

Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä. 

Genari? RHDS? Rambo? Kokosimme yhteen tärkeimmät ravintola-alan ja Porkan termit — katso kuinka monta näistä tiesit jo

Tutustu Porkan ja ravintola-alan tärkeimpiin termeihin kokoamamme listan avulla!

Valtaosassa kotimaisista pikaruokaravintoloista on sisuksissaan Porkan räätälöity Walk-In-kylmä- tai pakkashuone

Suomen suurimmat hampurilaisravintolaketjut luottavat kylmä- ja pakkashuoneissaan Porkan ratkaisuihin. Jopa 95 prosenttiin suurimpien ketjujen hampurilaisravintoloista tarvitaan molemmat huoneet.