Suunnitellaan juuri sinulle

Porkka Universal muuntuu lähes kaikkiin tiloihin, sillä se suunnitellaan ja valmistetaan tehtaallamme Ylöjärvellä yksilöllisesti antamiesi mittojen mukaan. UCR-kylmähuoneratkaisu voi sisältää erilaisia kulmia ja epäsäännöllisiä muotoja – jopa viisto katto on mahdollinen.

Ratkaisee tilaongelmat

Porkka Universal -kylmähuone on omimmillaan vaativissa tiloissa; muun muassa kantavat rakenteet ja  ilmastointiputkistot voidaan kiertää jo suunnittelupöydällä. UCR- pakastehuoneen paksut eristemateriaalit mahdollistavat myös korkeamman käyttölämpötilan.

Lisää kylmäkapasiteettia

Saatavana omakoneellisena mallina. Yhdellä tehokkaalla Porkka-kylmälaitteella huone voidaan jäähdyttää aina 22 m3:iin saakka. Tarvittaessa kylmälaitteita voidaan asentaa useita, jolloin suuremmatkin tilat ovat mahdollisia toteuttaa.

Useita ovivaihtoehtoja

Porkka Universal –kylmähuoneeseen on saatavana erilaisia standardimitoitettuja sarana– tai liukuovia käyttötarpeen mukaan. Ovet valmistetaan samassa tehtaassa seinäelementtien kanssa ja ne ovat suunniteltu päivittäiseen kovaan käyttöön.

pdf_downlaod

Tilaa tästä tekniset dokumentit (PDF)

  Tilaan Porkka Universal –kylmä ja pakastehuoneen tekniset tiedot –PDF-esitteen

  Hei, kirjoita nämä neljä kirjainta riville, kiitos!

  captcha

  Elinkaaren hyvä hallittavuus

  Toimiva kylmä- ja pakastehuone voi olla merkittäväkin osa liiketoimintasi menestystä. Porkka-tuotteissa käytettävät materiaalit ovat kierrättettäviä ja mahdollisimman ekoystävällisiä. Kierrätettävyysasteemme on yli 95%.

  Luotettava ja turvallinen

  Porkka Universal kylmä- ja pakastehuone on turvallinen valinta. Se suunnitellaan ja valmistetaan osaksi sinun liiketoimintaasi lähes huoltovapaaksi. Kuitenkin tarvittaessa 24/7 Huolto auttaa ja on aina lähellä.

  Kolme lämpötila-aluetta

  Porkka Universal –kylmä- ja pakastehuone on saatavana kolmeen lämpötila-alueeseen:

  • C | +2C… +12C
  • M | -2C… +5C
  • F | -22C… -18C

  Plug In –jäähdytysyksikkö

  Omassa tehtaassamme valmistetut jäähdytysyksiköt ovat tehokkaita ja energiaa säästäviä. Sen ohjausyksikössä on sekä optiset että akustiset ylä- ja alarajahälytykset. Hälytykset voidaan liittää kiinteistövalvontajärjestelmään potentiaalivapaan releen kautta.

  Seinä- ja kattoelementit

  UCR-kylmähuoneet valmistetaan uros- ja naaraspontillisista, pikalukoilla toisiinsa tiivisti liitettävistä elementeistä.

  Elementtien näkyvät pinnat ovat elintarvikehyväksyttyä kuumasinkittyä polyesteripintaista tai ruostumatonta teräslevyä.

  Lattia ja lattialämmitys

  Porkka-pakastehuoneet toimitetaan aina varustettuna lattialämmityksellä joka estää jäätymis- tai kosteusvauriot huoneen alapuolisissa rakenteissa. Erikoisjärjestelyin voidaan kylmähuoneet toimittaa ilman lattiaa esim. trukkien tai rullakkojen käytön helpottamiseksi (ks. tekniset tiedot) .

  Useita ovivaihtoehtoja

  UCR-kylmähuoneet ovat varusteltavissa Porkan valmistamilla, kovaan päivittäiseen käyttöön suunnitelluilla, kylmä- ja pakastetilojen sarana- tai liukuovilla. Ovet saatavilla tarpeen vaatiessa kaksilehtisinä. >> Tutustu tästä tarkemmin Porkka-ovimallistoon.

  Modulaarinen hyllyjärjestelmä

  Lisävarusteena on saatavilla nelitasoiset konepestävät (elintarviketurvalliset) HMSS -hyllyt ja tukimateriaalit.

  Modulaarinen hyllyjärjestelmä on erittäin käytännöllinen ja helposti puhdistettava.

  Huurre iTOP

  Yhteistyökumppanimme Huurre iTOP palvelu on internetin kautta toimiva kylmälaitteiden etävalvonta- ja ohjauspalvelu. Huurre iTOP palvelu hyödyttää sinua, kun tarvitset viranomaismääräysten mukaisen lämpötilaraportoinnin.

  Porkka RHDS® nestelauhdutus

  Saatavana Porkka Universaliin. Järjestelmän laitteisto koostuu tehdasvalmisteisesta Porkka RHDS® -jäähdytysyksiköstä. RHDS® -yksikkö liitetään taipuisilla vesijohtoputkilla erilliseen RHDS® -nestelauhduttimeen.

  Räätälöitävyys

  UCR-huoneet räätälöidään tarpeen mukaan. Huoneen muoto, ovien sijainti, väliseinät (tarvittaessa) ja jäähdytinyksiköiden paikat suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Väliseinän ja kahden erilaisen jäähdytysyksikön avulla myös yhdistetty kylmä- ja pakastehuone on mahdollinen.

  Ohjausyksikkö

  Porkka-lämpötilanäyttö on saatavilla sisäänrakennetulla korkean/matalan lämpötilan hälytyksellä, joka hälyttää akustisesti sekä optisesti ja joka voidaan liittää kiinteistöhallintaan jännitteettömällä eli potentiovapaalla liitännällä.