PIRLOCK -elementti kylmähuoneisiin

PIRLOCK® pikalukittava kylmähuoneiden paneeliteknologia paloturvallisesta PIR-materiaalista.

Porkka PIRLOCK® pikalukittava kylmähuoneiden paneeli paloturvallisesta PIR-materiaalista

Kylmähuoneiden paneelielementti Porkka PIRLOCK® on ensimmäinen pikalukoilla varustettu PIR-elementti kylmähuoneisiin, joka tarjoaa parhaan mahdollisen paloturvaluokituksen kylmähuoneissa käytettäville huonepaneeleille.

PIRLOCK tulenkestävä teknologia lisää äärimmäistä turvallisuutta paikoissa, joissa liikkuu paljon ihmisiä, kuten kouluissa, sairaaloissa ja virkistystiloissa tai elintarviketeollisuudessa ja kylmävarastoissa. PIRLOCK soveltuu kaikkiin Porkan kylmähuoneisiin ja oviin.

Tuotteessa yhdistyy kylmähuoneiden paneelien kätevä ja luotettava kiinnitysmekanismi, mittatarkka suunnittelu sekä paras mahdollinen paloturvallisuus (paloluokitukset B-s1, d0 ja B-s2, d0). Tulipalon sattuessa PIR-elementeillä varustettu kylmähuone vastustaa aktiivisesti tulta ja hidastaa merkittävästi palon leviämistä kiinteistössä tarjoten muun muassa. henkilöstölle lisäaikaa siirtyä turvaan.

Paloturvallisuuden lisäksi Porkka PIRLOCK vähentää rakennusaikaa päivistä tunteihin verrattaessa ei-lukittuihin paneeleihin.

PIR-elementit pikalukitaan tiukasti toisiinsa ilman lisälistoituksia tai vaahdotuksia

  • Kaikki kattopaneelit pikalukitaan seinäpaneeleihin
  • Kaikki seinäpaneelit pikalukitaan lattiapaneeleihin
  • Kaikki lattiapaneelit pikalukitaan toisiinsa.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Uutuus – Paloturvallisempi Porkka PIRLOCK-elementti