Suomen parasta Barbecueta Salosta!

Tiesitkö, että Salossa sijaitsee Barbecue-ravintola, jonne ihmiset saapuvat satojen kilometrien päästä herkutellakseen paikan antimilla

Ravintola on JJ’s Barbecue. Se on hieno esimerkki intohimoisen harrastamisen muuttumisesta kannattavaksi liiketoiminnaksi – yleisön pyynnöstä.

Kaikki alkoi savustimesta

Kemijärven kautta Saloon päätynyt Jari-Jukka Kallunki on metallialan kokenut ammattilainen. Alunperin hän halusi työnsä ohessa suunnitella ja valmistaa pieniä eriä maailman parhaita, käsintehtyjä savustimia eli smokereita. Koska ihmiset innostuivat ensin näytteistä ja halusivat ostaa savustettuja lihatuotteita mukaansa, hän päätti kiertää valmistamassa Barbecue-ruokaa festareilla ja tapahtumissa. Mutta jo huhtikuussa 2019 oli aika toteuttaa hänen ja vaimonsa Marin pitkäaikainen haave – uusi JJ’s BBQ -ravintola avattiin. Nyt maine on kiirinyt ja Saloon päädytään kauempaakin ruokailemaan.

Suomen suurin Smoker, JJ’s BBQ MEATY

Tärkein asia on tietysti hyvä ruoka. Eikä mikä tahansa ruoka, vaan ravintolan pihalla sijaitsevassa uudessa, todella suuressa smokerissa kypsyvät öisin erilaiset lihat. Kyseessä on yli 2000 kg painoinen kokonaisuus, JJ’s BBQ Smoker MEATY – Suomen suurin smoker! Edellisenä yönä valmistettuja lihaherkkuja tarjoavan Barbecue-ravintolan pyörittäminen edellyttää pariskunnalta epätavallisen suurta intohimoa, sillä Meaty-savustimeen lisätään puita useita kertoja yön aikana. Tästä syystä ravintola on auki perjantaista sunnuntaihin. Alkuviikko menee Jari-Jukan mukaan nukkuessa ja levätessä. Pääruokien lisäksi menusta löytyy myös paikan päällä valmistettavat, suussa sulavat asianmukaiset lisukkeet.

Porkka mukana makumatkalla

Yksittäisiä annoksia ravintolassa valmistetaan aukioloaikoina satoja. Tämän lisäksi osa liiketoiminnasta koostuu savustetun irtolihan myynnistä. Ravintolasta löytyy kaksi Porkan Inventus BC/BF8 – pikajäähdytys-pikapakastuskaappia, jotta liha saadaan jäähdytettyä mahdollisimman nopeasti myyntikuntoon. Myös kylmälaitteiden osalta luotetaan siis parhaaseen laatuun!

Poikkea ihmeessä maistamaan tämän ravintolan herkkuja ja ota JJ’s BBQn somekanavat haltuusi!

JJ’S BBQ
Myllyojankatu 2 A, 24100 Salo

• Karttalinkki
• www.jjsbbq.fi
• www.facebook.com/jjsbbqfi
• www.instagram.com/jjsbbqfi
• www.tiktok.com/@jjsbbqfi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Porkan HoReCa-alan ratkaisut mukana FastFood & Café & Restaurant Expossa Tampereella – arvomme messuilla viinikaapin!

Tammikuussa 2024 FastFood & Café & Restaurant Expo ja Porkan myyntitiimi ottaa suunnakseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen.

Inventus-kaappien pikajäähdytys ja pikapakastus säilyttävät ruoan laadun

Inventus-tuoteperheen BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit edustavat Porkan osaamista parhaimmillaan ja alan parasta tekniikkaa.

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.