Porkan HoReCa-alan ratkaisut mukana FastFood & Café & Restaurant Expossa Tampereella – arvomme messuilla viinikaapin!

Tammikuussa 2024 FastFood & Café & Restaurant Expo ja Porkan myyntitiimi ottaa suunnakseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen. Kaksipäiväsen tapahtuman aikana ravintola-alan ammattilaiset koontuvat yhteen verkostoitumaan ja inspiroitumaan. Osallistumalla tapahtumaan pääset kokemaan, näkemään ja maistamaan, mitä ravintola-alalla tapahtuu juuri tällä hetkellä!

Porkka mukana messuilla omalla osastollaan, tule osallistumaan viinikaapin arvontaan

Porkka osallistuu messuille omalla osastollaan. Löydät porkkalaiset ja Porkan laitteet osastolta numero 807.  Osastollamme pääset myös osallistumaan Festivon viinikaapin arvontaan (arvo 1 600 €). Festivon viinikaapit on suunniteltu viinien säilytykseen ja ne vastaavatkin ominaisuuksiltaan modernia viinikellaria.

Porkka valmistaa kotimaiset ratkaisut ammattikeittiöön ja kahviloihin niin kylmä- ja pakastehuoneiden, kylmä- ja pakastekaappien kuin linjastojen osalta. Messuilla on kattava valikoima parhaita ratkaisuja kahviloihin ja ravintoloihin.

Asiantuntijat ovat paikalla auttamassa löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut omiin tarpeisiisi. Voit myös sopia henkilökohtaisen tapaamisen Porkan edustajan kanssa ottamalla yhteyttä sales@porkka.com.

Messut on tarkoitettu ravintola-alan ammattilaisille. Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta muista rekisteröityä ennen paikalle saapumistasi täällä!

FastFood & Café & Restaurant Expo -tapahtuman teemana ovat kestävyys, elämyksellisyys, innovaatiot sekä tulevaisuuden trendit.

Jälleenmyyjistämme paikalla ovat Dieta, Metos, Seinäjoen PK-myynti ja Electrolux Professional Oy. Täältä näet kaikki jälleenmyyjämme!

Tapahtumassa selvitetään myös seuraava FastFood Champion! Kilpailussa etsitään Suomen parasta FastFood-osaajaa. Kilpailijoiden tulee valmistaa kolme annosta, joista vähintään yksi on kasvisruoka. Osallistumisaika kilpailuun on nyt käynnissä ja jatkuu 30.11. aina asti.

Nähdään Tampereella!

Aiheeseen liittyvää

Uusi toimitusjohtaja Hanna Miettinen haluaa kirkastaa prosessit ja innostaa henkilöstön kehittämään toimintaa

Festivo-Porkan uutena toimitusjohtajana aloittanut Hanna Miettinen sanoo, että kaikki tarvittava osaaminen ja asiantuntijuus on talossa. Nyt tarvitaan vain prosessien kirkastamista ja uudenlaisia mittareita tekemiselle.

Tekniikka vanhenee, rakenne kestää – konekulman vaihdolla uusi elämä kylmähuoneelle

Asennus onnistuu parhaimmillaan puolessa päivässä, ja uuden koneen asentamisen jälkeen kylmätekniikalla on taas kolmen vuoden täystakuu.

FastFood, Café & Restaurant Expo Helsingin Messukeskuksessa – ensiesittelyssä uudistuneet linjastokalusteet

Maaliskuun puolivälissä 2025 Helsingin Messukeskus täyttyy taas ravintola-alan ammattilaisista, jotka kokoontuvat yhteen verkostoitumaan ja inspiroitumaan alan uusimmista trendeistä FastFood, Café & Restaurant Expossa.