Tervetuloa Gastro-messuille Helsingin Messukeskukseen

Osastomme on 6b50

Tule Gastroon tutustumaan alkuvuoden uutuuksiimme. Asiantuntijamme esittelevät osastollamme mm. uuden sukupolven, raskaan sarjan SD7 -liukuovimalliston sekä mm. UCR huoneelle toteutetun, käyttäjäystävällisen lisätyn todellisuuden –sovelluksen. Uudet Inventus BC/BF -pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit saavat myös ensiesittelynsä. Ne ovat erityisesti suunniteltu ottaen huomioon tuoteturvallisuuden, käyttömukavuuden sekä lainsäätäjien viimeisimmät asetukset.

Lisäksi huippukokki Sasu Laukkonen Ravintola Orasta maistattaa sinulle suomalaisista raaka-aineista valmistettuja hätkähdyttäviä herkkuja.

Tervetuloa!

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Kylmä- ja pakaste­huoneisiin sekä kylmäsäilytys­­kaappeihin saatavissa lämmön­talteenotto

Porkan Suomessa valmistettuihin kylmä- ja pakastehuoneisiin sekä kylmäsäilytyskaappeihin saatavissa ympäristöystävällinen ja kustannustehokas lämmöntalteenotto nestelauhdutuksen avulla.

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Porkka yhteistyökumppanien kanssa Gastro 2022 messuilla

Tapahtuma järjestetään tutusti Helsingin Messukeskuksessa. Porkka on edustettuna tällä kertaa yhteistyökumppaneidensa, kuten Dietan osastolla (6d50).