Tervetuloa Gastro-messuille Helsingin Messukeskukseen

Osastomme on 6b50

Tule Gastroon tutustumaan alkuvuoden uutuuksiimme. Asiantuntijamme esittelevät osastollamme mm. uuden sukupolven, raskaan sarjan SD7 -liukuovimalliston sekä mm. UCR huoneelle toteutetun, käyttäjäystävällisen lisätyn todellisuuden –sovelluksen. Uudet Inventus BC/BF -pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit saavat myös ensiesittelynsä. Ne ovat erityisesti suunniteltu ottaen huomioon tuoteturvallisuuden, käyttömukavuuden sekä lainsäätäjien viimeisimmät asetukset.

Lisäksi huippukokki Sasu Laukkonen Ravintola Orasta maistattaa sinulle suomalaisista raaka-aineista valmistettuja hätkähdyttäviä herkkuja.

Tervetuloa!

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Porkan HoReCa-alan ratkaisut mukana FastFood & Café & Restaurant Expossa Tampereella – arvomme messuilla viinikaapin!

Tammikuussa 2024 FastFood & Café & Restaurant Expo ja Porkan myyntitiimi ottaa suunnakseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen.

Inventus-kaappien pikajäähdytys ja pikapakastus säilyttävät ruoan laadun

Inventus-tuoteperheen BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit edustavat Porkan osaamista parhaimmillaan ja alan parasta tekniikkaa.

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.