Porkka & Hello! American diner Fastfood & Cafe & Ravintola -messuilla 8.-9.3.2017

Me rakastamme täydellisiä hampurilaisia ja täydelliset hampurilaiset rakastavat meitä. Täydellinen hampurilainen koostuu laadukkaista raaka-aineista, intohimosta ja ystävistä. Samoista aineksista rakentuvat myös täydelliset suomalaiset ammattikylmälaitteet. Täydelliset hampurilaiset valmistuvat Porkan ammattikylmälaitteilla rakennetussa keittiössä vaivatta ja hymyssä suin. Porkka ja Hello! ovatkin täydelliset yhdessä.

Hello! on fast casual -ravintola, jossa yhdistyy aito 1950 -luvun amerikkalainen diner-tunnelma, täydellinen hampurilainen ja ystävien seura. Porkka on laatua ja hyvää palvelua arvostavan ravintolan paras ystävä ja ehdoton ykkösvalinta. Porkka ja Hello! tarjoavat yhdessä kokemuksen, jossa yhdistyvät laadukkaat raaka-aineet sekä intohimo kehittää ystävilleen parhaita mahdollisia tuotteita. Näiden pariin haluat palata aina uudelleen.

Sano Hello! ja tule osastolle 3h44 maistamaan täydellisiä hampurilaisia ja kuuntelemaan miten täydellinen kumppanuus voi toteutua sinun yrityksessäsi. 

Fastfood & Cafe & Ravintola 2017 – messut Helsingin Messukeskuksessa 8.-9.3.2017.
Rekisteröidy kävijäksi tästä>>