PORKKA BLUE – Antimikrobinen ratkaisu kylmälaitteiden desinfiointiin

PORKKA BLUE – Antimikrobinen ratkaisu kylmälaitteiden desinfiointiin

Uusi, turvallisempi, tehokkaampi ja kustannustehokkaampi menetelmä mm.  ammattikeittiöiden ja supermarkettien kylmälaitteiden desinfiointiin

Me Porkalla olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että PORKKA BLUE tuotekehitysprojekti on saatu päätökseen ja että PORKKA BLUE -desinfiointivalaisin on pian saatavana kylmähuoneisiimme ja pikapakastus- /pikajäähdytyskaappeihimme ja myös lääkekaappeihin. PORKKA BLUE on saatavana myös lisävarusteena. Kysy lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi.

Turvallista ihmisille, ruoalle ja materiaaleille

  • PORKKA BLUE on erityistä sinistä valoa tuottava erikoisvalaisin. Se on saatavana myös lisävarusteena Porkka kylmä- ja pakastehuoneisiin sekä ammattikaappeihin.
  • PORKKA BLUE fotoni-desinfiointijärjestelmä käyttää sinistä valoa aina, kun kylmälaitteen ovet on suljettuna.
  • PORKKA BLUE fotoni-desinfiointivalaisimet ovat vaarattomia ihmisille ja materiaaleille. Valaisimia ohjataan joko manuaalisesti kytkimellä tai automaattisesti (ajastimella).
  • Sinisen valon taajuuksien on osoitettu tuhoavan bakteereja, homeita ja hiivoja erittäin tehokkaasti. Sen tehoa voidaan parantaa pinnoitteella tuhoamaan myös viruksia ja itiöitä.
  • Sinisen valon antimikroaaliset ominaisuudet ovat olleet tiedossa jo vuosikymmenien ajan, mutta nyt LED-tekniikan viimeaikainen kehitys mahdollistaa sinisellä valolla desinfioinnin kustannustehokkaasti.

Käyttökohteita

Paras ratkaisu kylmälaitteiden pinnan desinfiointiin mm. seuraavissa kohteissa: hoitokodit, koulut ja päivähoitolat, hammaslääkärit, eläinlääkärit, ruokakaupat, ravintolat ja keittiöt, supermarketit, elintarviketeollisuus,  logistiikkakeskukset, jäähdytetyt jätevarastot, tieteelliset ja lääketieteelliset kylmäkaapit sairaaloissa, laboratorioissa ja puhdastiloissa.

Aiheeseen liittyvää

Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä. 

Genari? RHDS? Rambo? Kokosimme yhteen tärkeimmät ravintola-alan ja Porkan termit — katso kuinka monta näistä tiesit jo

Tutustu Porkan ja ravintola-alan tärkeimpiin termeihin kokoamamme listan avulla!

Valtaosassa kotimaisista pikaruokaravintoloista on sisuksissaan Porkan räätälöity Walk-In-kylmä- tai pakkashuone

Suomen suurimmat hampurilaisravintolaketjut luottavat kylmä- ja pakkashuoneissaan Porkan ratkaisuihin. Jopa 95 prosenttiin suurimpien ketjujen hampurilaisravintoloista tarvitaan molemmat huoneet.