PORKKA BLUE – Antimikrobinen ratkaisu kylmälaitteiden desinfiointiin

PORKKA BLUE – Antimikrobinen ratkaisu kylmälaitteiden desinfiointiin

Uusi, turvallisempi, tehokkaampi ja kustannustehokkaampi menetelmä mm.  ammattikeittiöiden ja supermarkettien kylmälaitteiden desinfiointiin

Me Porkalla olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että PORKKA BLUE tuotekehitysprojekti on saatu päätökseen ja että PORKKA BLUE -desinfiointivalaisin on pian saatavana kylmähuoneisiimme ja pikapakastus- /pikajäähdytyskaappeihimme ja myös lääkekaappeihin. PORKKA BLUE on saatavana myös lisävarusteena. Kysy lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi.

Turvallista ihmisille, ruoalle ja materiaaleille

  • PORKKA BLUE on erityistä sinistä valoa tuottava erikoisvalaisin. Se on saatavana myös lisävarusteena Porkka kylmä- ja pakastehuoneisiin sekä ammattikaappeihin.
  • PORKKA BLUE fotoni-desinfiointijärjestelmä käyttää sinistä valoa aina, kun kylmälaitteen ovet on suljettuna.
  • PORKKA BLUE fotoni-desinfiointivalaisimet ovat vaarattomia ihmisille ja materiaaleille. Valaisimia ohjataan joko manuaalisesti kytkimellä tai automaattisesti (ajastimella).
  • Sinisen valon taajuuksien on osoitettu tuhoavan bakteereja, homeita ja hiivoja erittäin tehokkaasti. Sen tehoa voidaan parantaa pinnoitteella tuhoamaan myös viruksia ja itiöitä.
  • Sinisen valon antimikroaaliset ominaisuudet ovat olleet tiedossa jo vuosikymmenien ajan, mutta nyt LED-tekniikan viimeaikainen kehitys mahdollistaa sinisellä valolla desinfioinnin kustannustehokkaasti.

Käyttökohteita

Paras ratkaisu kylmälaitteiden pinnan desinfiointiin mm. seuraavissa kohteissa: hoitokodit, koulut ja päivähoitolat, hammaslääkärit, eläinlääkärit, ruokakaupat, ravintolat ja keittiöt, supermarketit, elintarviketeollisuus,  logistiikkakeskukset, jäähdytetyt jätevarastot, tieteelliset ja lääketieteelliset kylmäkaapit sairaaloissa, laboratorioissa ja puhdastiloissa.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Lounasravintolan pyörittäminen yksin onnistuu Porkan tuotteilla

Ravintoloitsija Kaija Saariniemi pyörittää yksinään Kemijärven Heralammen yritystalossa Meille-lounasravintolaa ja pitopalvelua.

Kotimaiset kylmälaitteet HoReCa-alalle – katso video ratkaisuistamme

Porkan tuotteet täyttävät vaativammatkin ammattikeittiöiden vaatimukset niin ravintoloiden, kahviloiden kuin hotellien tarpeisiin.