PORKKA BLUE – Antimikrobinen ratkaisu kylmälaitteiden desinfiointiin

PORKKA BLUE – Antimikrobinen ratkaisu kylmälaitteiden desinfiointiin

Uusi, turvallisempi, tehokkaampi ja kustannustehokkaampi menetelmä mm.  ammattikeittiöiden ja supermarkettien kylmälaitteiden desinfiointiin

Me Porkalla olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että PORKKA BLUE tuotekehitysprojekti on saatu päätökseen ja että PORKKA BLUE -desinfiointivalaisin on pian saatavana kylmähuoneisiimme ja pikapakastus- /pikajäähdytyskaappeihimme ja myös lääkekaappeihin. PORKKA BLUE on saatavana myös lisävarusteena. Kysy lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi.

Turvallista ihmisille, ruoalle ja materiaaleille

  • PORKKA BLUE on erityistä sinistä valoa tuottava erikoisvalaisin. Se on saatavana myös lisävarusteena Porkka kylmä- ja pakastehuoneisiin sekä ammattikaappeihin.
  • PORKKA BLUE fotoni-desinfiointijärjestelmä käyttää sinistä valoa aina, kun kylmälaitteen ovet on suljettuna.
  • PORKKA BLUE fotoni-desinfiointivalaisimet ovat vaarattomia ihmisille ja materiaaleille. Valaisimia ohjataan joko manuaalisesti kytkimellä tai automaattisesti (ajastimella).
  • Sinisen valon taajuuksien on osoitettu tuhoavan bakteereja, homeita ja hiivoja erittäin tehokkaasti. Sen tehoa voidaan parantaa pinnoitteella tuhoamaan myös viruksia ja itiöitä.
  • Sinisen valon antimikroaaliset ominaisuudet ovat olleet tiedossa jo vuosikymmenien ajan, mutta nyt LED-tekniikan viimeaikainen kehitys mahdollistaa sinisellä valolla desinfioinnin kustannustehokkaasti.

Käyttökohteita

Paras ratkaisu kylmälaitteiden pinnan desinfiointiin mm. seuraavissa kohteissa: hoitokodit, koulut ja päivähoitolat, hammaslääkärit, eläinlääkärit, ruokakaupat, ravintolat ja keittiöt, supermarketit, elintarviketeollisuus,  logistiikkakeskukset, jäähdytetyt jätevarastot, tieteelliset ja lääketieteelliset kylmäkaapit sairaaloissa, laboratorioissa ja puhdastiloissa.

Aiheeseen liittyvää

Uusi toimitusjohtaja Hanna Miettinen haluaa kirkastaa prosessit ja innostaa henkilöstön kehittämään toimintaa

Festivo-Porkan uutena toimitusjohtajana aloittanut Hanna Miettinen sanoo, että kaikki tarvittava osaaminen ja asiantuntijuus on talossa. Nyt tarvitaan vain prosessien kirkastamista ja uudenlaisia mittareita tekemiselle.

Tekniikka vanhenee, rakenne kestää – konekulman vaihdolla uusi elämä kylmähuoneelle

Asennus onnistuu parhaimmillaan puolessa päivässä, ja uuden koneen asentamisen jälkeen kylmätekniikalla on taas kolmen vuoden täystakuu.

FastFood, Café & Restaurant Expo Helsingin Messukeskuksessa – ensiesittelyssä uudistuneet linjastokalusteet

Maaliskuun puolivälissä 2025 Helsingin Messukeskus täyttyy taas ravintola-alan ammattilaisista, jotka kokoontuvat yhteen verkostoitumaan ja inspiroitumaan alan uusimmista trendeistä FastFood, Café & Restaurant Expossa.