Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Porkan kylmälaiteosaajat Suvi Lyhelä-Leiponen, Pasi Alanne, Petri Hara, Petri Hakala ja Petri Hiilloste.

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä. 

– Oli todella mukavat kaksi päivää, paljon tuttuja ja ravintola-alalla on tulevasta kesästä positiivisen odottavat fiilikset, kotimaan HoReCa-myyntitiimin vetäjä Petri Hakala kuvailee. 

Porkan messuosasto kuvattuna ennen messuja.
Porkan osastolla oli nähtävillä kattava valikoima Porkan ammattikylmälaitteita.

Messuosastolla olivat näytillä DHMC®-lämpötilanohjausjärjestelmän säilytyskalusteet, Inventus-kylmäkaappi, lasikko, bar 550 -sarjan baarikaluste juomille, elintarvikevetolaatikosto, grillivetolaatikosto, irrotettava lämpötaso sekä vakiohuoneen konekulma.

Porkan osastolla riitti väkeä kahden päivän aikana.

– Mattamusta väri oli todellinen hitti, ja moni kävi sitä erikseen ihastelemassa. Monelle tuli myös yllätyksenä, että väri on maalattu eikä teipattu. Porkan laitteitahan saa missä tahansa värissä haluaa, Hakala huomauttaa. 

Messuosastolla saattoi osallistua kilpailuun, jossa pääpalkintona oli Festivon viinikaappi (arvo 1 600 €). 

Tällä kertaa onni suosi Janne Kostamoa. Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. 

Aiheeseen liittyvää

Uusi toimitusjohtaja Hanna Miettinen haluaa kirkastaa prosessit ja innostaa henkilöstön kehittämään toimintaa

Festivo-Porkan uutena toimitusjohtajana aloittanut Hanna Miettinen sanoo, että kaikki tarvittava osaaminen ja asiantuntijuus on talossa. Nyt tarvitaan vain prosessien kirkastamista ja uudenlaisia mittareita tekemiselle.

Tekniikka vanhenee, rakenne kestää – konekulman vaihdolla uusi elämä kylmähuoneelle

Asennus onnistuu parhaimmillaan puolessa päivässä, ja uuden koneen asentamisen jälkeen kylmätekniikalla on taas kolmen vuoden täystakuu.

FastFood, Café & Restaurant Expo Helsingin Messukeskuksessa – ensiesittelyssä uudistuneet linjastokalusteet

Maaliskuun puolivälissä 2025 Helsingin Messukeskus täyttyy taas ravintola-alan ammattilaisista, jotka kokoontuvat yhteen verkostoitumaan ja inspiroitumaan alan uusimmista trendeistä FastFood, Café & Restaurant Expossa.