Kotimaiset kylmälaitteet HoReCa-alalle – katso video ratkaisuistamme

Porkan tuotteet täyttävät vaativammatkin ammattikeittiöiden vaatimukset niin ravintoloiden, kahviloiden kuin hotellien tarpeisiin. Monipuolinen tuotevalikoima sisältää laitteet ruoan ja juoman säilyttämiseen, valmistamiseen sekä tarjoiluun. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne ovat energiatehokkaita ratkaisuja myös suurkeittiöihin.

Porkan HoReCa-alan ammattikylmälaitteisiin kuuluvat räätälöitävät kylmä- ja pakastehuoneet, tehokkaat kylmä- ja pakastekaapit sekä eri lämpötiloilla (kylmät, neutraalit ja lämpimät) varustetut linjastokalusteet. Tuotetarjonta pitää sisällään myös jääpala- ja jäähilekoneet ravintoloihin ja kahviloihin.

Kotimaista laatua ammattikeittiöihin

Kotimaisuutensa lisäksi Porkan ammattikylmälaitteet ovat ympäristöystävällisiä laiteratkaisuja. Tuotteissa käytettävät materiaalit ovat kestäviä, kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä. Suomessa valmistettujen tuotteiden kierrätettävyysaste ja muu hyötykäyttö onkin yli 95 prosenttia.

Merkkinä suomalaisesta laadusta on Avainlippu, jonka Suomalaisen Työn Liitto myöntää jäsenilleen. Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Porkka on ollut Suomalaisen Työn Liiton jäsen vuodesta 1993. Hotelli- ja ravintola –alan ammattikylmälaitteista Avainlippu-tuotteita ovat Inventus -kylmä- ja pikapakastuskalusteet, Cold Line -kylmävetolaatikostot, DHMC –ruoan säilytyskalusteet sekä maidon ja juomien säilytys- ja annostelulaite.

Suunnittelutyökalut

Porkan ilmaiset suunnittelutyökalut mahdollistavat linjaston suunnittelun juuri omiin tarpeisiin sopivaksi. Modulaarisista linjastokalusteista voidaan tuottaa satoja erilaisia kokoonpanoja. Helppokäyttöisen työkalun ansiosta oman suunnitelman saa tallennettua pdf-dokumenttina. Se on myös helppo liittää mukaan tarjouspyyntöihin ja tilauksiin!

Porkka Finland Oy on osa suomalaista Festivo-Porkka Groupia. Porkan toiminnan keskeisiä kohdealueita ovat HoReCa, lääketiede sekä tutkimus ja meriteollisuus. Porkka-tuotemerkki on tunnettu laadustaan sekä luotettavuudestaan, ja sen menestys perustuu vuosikymmenien kokemukseen, asiakaskeskeiseen suunnitteluun ja jatkuvaan tuotekehitykseen. Porkan kolme tehdasta sijaitsevat Suomessa; Kemijärvellä, Ylöjärvellä sekä Hollolassa.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Lounasravintolan pyörittäminen yksin onnistuu Porkan tuotteilla

Ravintoloitsija Kaija Saariniemi pyörittää yksinään Kemijärven Heralammen yritystalossa Meille-lounasravintolaa ja pitopalvelua.

FastFood & Café & Restaurant Expossa esillä ratkaisut ravintoloihin ja kahviloihin

Porkan laitteita on nähtävillä tänä vuonna FastFood & Café Expossa Dietan pop-up -baarissa osastolla 3f15.