Kotimaiset kylmälaitteet HoReCa-alalle – katso video ratkaisuistamme

Porkan tuotteet täyttävät vaativammatkin ammattikeittiöiden vaatimukset niin ravintoloiden, kahviloiden kuin hotellien tarpeisiin. Monipuolinen tuotevalikoima sisältää laitteet ruoan ja juoman säilyttämiseen, valmistamiseen sekä tarjoiluun. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne ovat energiatehokkaita ratkaisuja myös suurkeittiöihin.

Porkan HoReCa-alan ammattikylmälaitteisiin kuuluvat räätälöitävät kylmä- ja pakastehuoneet, tehokkaat kylmä- ja pakastekaapit sekä eri lämpötiloilla (kylmät, neutraalit ja lämpimät) varustetut linjastokalusteet. Tuotetarjonta pitää sisällään myös jääpala- ja jäähilekoneet ravintoloihin ja kahviloihin.

Kotimaista laatua ammattikeittiöihin

Kotimaisuutensa lisäksi Porkan ammattikylmälaitteet ovat ympäristöystävällisiä laiteratkaisuja. Tuotteissa käytettävät materiaalit ovat kestäviä, kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä. Suomessa valmistettujen tuotteiden kierrätettävyysaste ja muu hyötykäyttö onkin yli 95 prosenttia.

Merkkinä suomalaisesta laadusta on Avainlippu, jonka Suomalaisen Työn Liitto myöntää jäsenilleen. Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Porkka on ollut Suomalaisen Työn Liiton jäsen vuodesta 1993. Hotelli- ja ravintola –alan ammattikylmälaitteista Avainlippu-tuotteita ovat Inventus -kylmä- ja pikapakastuskalusteet, Cold Line -kylmävetolaatikostot, DHMC –ruoan säilytyskalusteet sekä maidon ja juomien säilytys- ja annostelulaite.

Suunnittelutyökalut

Porkan ilmaiset suunnittelutyökalut mahdollistavat linjaston suunnittelun juuri omiin tarpeisiin sopivaksi. Modulaarisista linjastokalusteista voidaan tuottaa satoja erilaisia kokoonpanoja. Helppokäyttöisen työkalun ansiosta oman suunnitelman saa tallennettua pdf-dokumenttina. Se on myös helppo liittää mukaan tarjouspyyntöihin ja tilauksiin!

Porkka Finland Oy on osa suomalaista Festivo-Porkka Groupia. Porkan toiminnan keskeisiä kohdealueita ovat HoReCa, lääketiede sekä tutkimus ja meriteollisuus. Porkka-tuotemerkki on tunnettu laadustaan sekä luotettavuudestaan, ja sen menestys perustuu vuosikymmenien kokemukseen, asiakaskeskeiseen suunnitteluun ja jatkuvaan tuotekehitykseen. Porkan kolme tehdasta sijaitsevat Suomessa; Kemijärvellä, Ylöjärvellä sekä Hollolassa.

Aiheeseen liittyvää

Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä. 

Genari? RHDS? Rambo? Kokosimme yhteen tärkeimmät ravintola-alan ja Porkan termit — katso kuinka monta näistä tiesit jo

Tutustu Porkan ja ravintola-alan tärkeimpiin termeihin kokoamamme listan avulla!

Valtaosassa kotimaisista pikaruokaravintoloista on sisuksissaan Porkan räätälöity Walk-In-kylmä- tai pakkashuone

Suomen suurimmat hampurilaisravintolaketjut luottavat kylmä- ja pakkashuoneissaan Porkan ratkaisuihin. Jopa 95 prosenttiin suurimpien ketjujen hampurilaisravintoloista tarvitaan molemmat huoneet.