Kotimaiset kylmälaitteet HoReCa-alalle – katso video ratkaisuistamme

Porkan tuotteet täyttävät vaativammatkin ammattikeittiöiden vaatimukset niin ravintoloiden, kahviloiden kuin hotellien tarpeisiin. Monipuolinen tuotevalikoima sisältää laitteet ruoan ja juoman säilyttämiseen, valmistamiseen sekä tarjoiluun. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne ovat energiatehokkaita ratkaisuja myös suurkeittiöihin.

Porkan HoReCa-alan ammattikylmälaitteisiin kuuluvat räätälöitävät kylmä- ja pakastehuoneet, tehokkaat kylmä- ja pakastekaapit sekä eri lämpötiloilla (kylmät, neutraalit ja lämpimät) varustetut linjastokalusteet. Tuotetarjonta pitää sisällään myös jääpala- ja jäähilekoneet ravintoloihin ja kahviloihin.

Kotimaista laatua ammattikeittiöihin

Kotimaisuutensa lisäksi Porkan ammattikylmälaitteet ovat ympäristöystävällisiä laiteratkaisuja. Tuotteissa käytettävät materiaalit ovat kestäviä, kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä. Suomessa valmistettujen tuotteiden kierrätettävyysaste ja muu hyötykäyttö onkin yli 95 prosenttia.

Merkkinä suomalaisesta laadusta on Avainlippu, jonka Suomalaisen Työn Liitto myöntää jäsenilleen. Avainlippu kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Porkka on ollut Suomalaisen Työn Liiton jäsen vuodesta 1993. Hotelli- ja ravintola –alan ammattikylmälaitteista Avainlippu-tuotteita ovat Inventus -kylmä- ja pikapakastuskalusteet, Cold Line -kylmävetolaatikostot, DHMC –ruoan säilytyskalusteet sekä maidon ja juomien säilytys- ja annostelulaite.

Suunnittelutyökalut

Porkan ilmaiset suunnittelutyökalut mahdollistavat linjaston suunnittelun juuri omiin tarpeisiin sopivaksi. Modulaarisista linjastokalusteista voidaan tuottaa satoja erilaisia kokoonpanoja. Helppokäyttöisen työkalun ansiosta oman suunnitelman saa tallennettua pdf-dokumenttina. Se on myös helppo liittää mukaan tarjouspyyntöihin ja tilauksiin!

Porkka Finland Oy on osa suomalaista Festivo-Porkka Groupia. Porkan toiminnan keskeisiä kohdealueita ovat HoReCa, lääketiede sekä tutkimus ja meriteollisuus. Porkka-tuotemerkki on tunnettu laadustaan sekä luotettavuudestaan, ja sen menestys perustuu vuosikymmenien kokemukseen, asiakaskeskeiseen suunnitteluun ja jatkuvaan tuotekehitykseen. Porkan kolme tehdasta sijaitsevat Suomessa; Kemijärvellä, Ylöjärvellä sekä Hollolassa.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Osta työtä Suomeen – Porkalta saat suomalaista laatua, toimitusvarmuutta sekä elinkaaren hallintaa

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään taas 1.12. Porkan kotimainen tuotanto luo toimitusvarmuutta. Ylöjärven tehtaalla suunnitellaan ja valmistetaan kylmähuoneita sekä kylmätilojen ovia. Kemijärvellä keskitytään Porkan muiden ammattikylmälaitteiden valmistukseen.

Porkan HoReCa-alan ratkaisut mukana FastFood & Café & Restaurant Expossa Tampereella – arvomme messuilla viinikaapin!

Tammikuussa 2024 FastFood & Café & Restaurant Expo ja Porkan myyntitiimi ottaa suunnakseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen.

Porkka toimitti Bama Fresh Cutsin valmissalaatti­­­­­tehtaaseen ovia sekä katto- ja seinäelementtejä

Porkan ratkaisuja on hyödynnetty BAMA Fresh Cutsin uudessa tehtaassa Vantaalla.