Inventus-kylmäkalusteiden suurtalousmallistoon uusia malleja

Inventus-kylmäkalustemallisto uusiutuu. Inventus-tuoteohjelma kattaa kylmä- ja pakastekalusteet, pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-/pikapakastuskalusteet sekä erilaiset lisätoiminnallisuudet ja -varusteet. Inventus soveltuu ammattikeittiöihin, leipomoihin, kahviloihin, myymälöihin ja vastaaviin kohteisiin. Se on ratkaisu ammattilaisilta ammattilaisille.

Kylmä- ja pakastekalusteet erilaisiin tarpeisiin

Kylmäkaappeja löytyy kolmea eri kokoluokkaa kahdessa säilytyslämpötilassa – Inventus C6/M6, C7/M7 ja C8/M8. Pakastekaapeissa saatavilla on vastaavasti mallit Inventus F6, F7 ja F8.

Inventus C7-, M7- ja F7 –kaapeissa voidaan käyttää GN 2/1 -mittaisia syvyyssuuntaisia hyllyjä, koreja ja GN-astioita tai kahta GN 1/1 -mittaista astiaa peräkkäin. Malleissa C8 ja F8 voidaan käyttää GN 2/1 -mittaisia leveyssuuntaisia hyllyjä, koreja ja GN-astioita. Pienempiin Inventus C6-, M6- ja F6 –malleihin sopivat 400×600 mm kokoiset hyllyt ja/tai leipomopellit. Inventus-kylmäkalusteissa hyödynnetään korkealuokkaista ruostumatonta AISI 304 -terästä.

Uutuuksina A-energialuokan (e) kalusteet ja lasi-ikkunalliset pystykaapit (GW)

Tuoteohjelmamme on nyt täydentynyt uusilla huippuenergiatehokkailla Inventus C7e- ja C8e -malleilla. Verkkosivusto www.topten.eu on listannut C7e- ja C8e –mallit energiankulutukseltaan A-luokkaan. Ota käyttöösi e-malli silloin, kun tarvitset parempaa energiatehokkuutta!

Lasi-ikkunalliset Inventus C6/M6 GW, C7/M7 GW, C8/M8 GW, F6 GW, F7 GW ja F8 GW –mallit mahdollistavat erinomaisen tuotenäkyvyyden ja esillepanon lasi-ikkunan ja valaistuksen ansiosta. Ne soveltuvat siten sekä säilytys- että myymäläkalusteiksi.

Lataa tästä Inventus-esite

Porkka_Inventus_Esite_062021.pdf

Aiheeseen liittyvää

Inventus-kaappien pikajäähdytys ja pikapakastus säilyttävät ruoan laadun

Inventus-tuoteperheen BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit edustavat Porkan osaamista ja alan parasta tekniikkaa parhaimmillaan.

Porkka toimitti K-Marketin ruokakontin kylmätekniikan – kontin lokeroissa tarjolla kolme eri lämpötilaa

Porkka teki yhteistyötä salolaisen PUNTA Oy:n kanssa, kun K-Market Pahkavuoren kauppiaat halusivat tarjota verkkokaupan tilauksille noutopaikan läheltä. Ratkaisuna on ruokajakelukontti. Porkka toimitti ruokakonttiin kylmätekniikan.

Inventus kylmä- ja pakastekaapit

Energiatehokkaat kylmä- ja pakastekaapit ammattikeittiöihin viilennetyille ja pakastetuille ruokatuotteille.