Huurteen Porkka-kylmähuoneet seilaavat maailman suurimmalla risteilyaluksella

Huurre on toimittanut Harmony of the Seas – risteilyalukselle yhteistyökumppanimme Almaco:n kautta yhteensä 63 Porkka- kylmähuonetta. Kaiken kaikkiaan huoneiden rakentamiseen on vaadittu 8165 m2 kylmähuone-elementtejä. Kylmähuoneiden yhteenlaskettu lattiapinta-ala on huikeat 2700 m2.

STX Francen Saint-Nazairen telakalla rakennettu Harmony of the Seas® on Royal Caribbianin kolmas Oasis-luokan laiva.  Tämä maailman suurin karibialla risteilevä alus koostuu seitsemästä eri kaupunginosasta. Voit löytää laivalta mm. Central Parkin, johon on luotu aito puistoympäristö viihdyttämään laivan vieraita. Laajan ravintolavalikoiman lisäksi laivalla on muun muassa 3 vaikuttavaa vesiliukumäkeä ja robottibaarimikkoja. Harmony of the Seas® risteili ensimmäisen kerran toukokuussa 2016, ja viettää juuri vuosipäiväänsä merillä. Laivalla on pituutta 363 metriä ja painoa huimat 220 000 tonnia. Laivan matkustajakapasiteetti on huikea. Laivalle mahtuu yhteensä 6780 matkustajaa ja 2400 miehistönjäsentä, jotka majoittuvat laivan 2700 hytissä 18:sta eri kannella.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Petri Hiilloste, Head of Area Finland,  p. +358 40 8675 700 tai petri.hiilloste@porkka.com.

Aiheeseen liittyvää

Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä. 

Genari? RHDS? Rambo? Kokosimme yhteen tärkeimmät ravintola-alan ja Porkan termit — katso kuinka monta näistä tiesit jo

Tutustu Porkan ja ravintola-alan tärkeimpiin termeihin kokoamamme listan avulla!

Valtaosassa kotimaisista pikaruokaravintoloista on sisuksissaan Porkan räätälöity Walk-In-kylmä- tai pakkashuone

Suomen suurimmat hampurilaisravintolaketjut luottavat kylmä- ja pakkashuoneissaan Porkan ratkaisuihin. Jopa 95 prosenttiin suurimpien ketjujen hampurilaisravintoloista tarvitaan molemmat huoneet.