Huurteen Porkka-kylmähuoneet seilaavat maailman suurimmalla risteilyaluksella

Huurre on toimittanut Harmony of the Seas – risteilyalukselle yhteistyökumppanimme Almaco:n kautta yhteensä 63 Porkka- kylmähuonetta. Kaiken kaikkiaan huoneiden rakentamiseen on vaadittu 8165 m2 kylmähuone-elementtejä. Kylmähuoneiden yhteenlaskettu lattiapinta-ala on huikeat 2700 m2.

STX Francen Saint-Nazairen telakalla rakennettu Harmony of the Seas® on Royal Caribbianin kolmas Oasis-luokan laiva.  Tämä maailman suurin karibialla risteilevä alus koostuu seitsemästä eri kaupunginosasta. Voit löytää laivalta mm. Central Parkin, johon on luotu aito puistoympäristö viihdyttämään laivan vieraita. Laajan ravintolavalikoiman lisäksi laivalla on muun muassa 3 vaikuttavaa vesiliukumäkeä ja robottibaarimikkoja. Harmony of the Seas® risteili ensimmäisen kerran toukokuussa 2016, ja viettää juuri vuosipäiväänsä merillä. Laivalla on pituutta 363 metriä ja painoa huimat 220 000 tonnia. Laivan matkustajakapasiteetti on huikea. Laivalle mahtuu yhteensä 6780 matkustajaa ja 2400 miehistönjäsentä, jotka majoittuvat laivan 2700 hytissä 18:sta eri kannella.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Petri Hiilloste, Head of Area Finland,  p. +358 40 8675 700 tai petri.hiilloste@porkka.com.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Porkan HoReCa-alan ratkaisut mukana FastFood & Café & Restaurant Expossa Tampereella – arvomme messuilla viinikaapin!

Tammikuussa 2024 FastFood & Café & Restaurant Expo ja Porkan myyntitiimi ottaa suunnakseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen.

Porkka toimitti Bama Fresh Cutsin valmissalaatti­­­­­tehtaaseen ovia sekä katto- ja seinäelementtejä

Porkan ratkaisuja on hyödynnetty BAMA Fresh Cutsin uudessa tehtaassa Vantaalla.

Inventus-kaappien pikajäähdytys ja pikapakastus säilyttävät ruoan laadun

Inventus-tuoteperheen BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit edustavat Porkan osaamista parhaimmillaan ja alan parasta tekniikkaa.