Huurteen Porkka-kylmähuoneet seilaavat maailman suurimmalla risteilyaluksella

Huurre on toimittanut Harmony of the Seas – risteilyalukselle yhteistyökumppanimme Almaco:n kautta yhteensä 63 Porkka- kylmähuonetta. Kaiken kaikkiaan huoneiden rakentamiseen on vaadittu 8165 m2 kylmähuone-elementtejä. Kylmähuoneiden yhteenlaskettu lattiapinta-ala on huikeat 2700 m2.

STX Francen Saint-Nazairen telakalla rakennettu Harmony of the Seas® on Royal Caribbianin kolmas Oasis-luokan laiva.  Tämä maailman suurin karibialla risteilevä alus koostuu seitsemästä eri kaupunginosasta. Voit löytää laivalta mm. Central Parkin, johon on luotu aito puistoympäristö viihdyttämään laivan vieraita. Laajan ravintolavalikoiman lisäksi laivalla on muun muassa 3 vaikuttavaa vesiliukumäkeä ja robottibaarimikkoja. Harmony of the Seas® risteili ensimmäisen kerran toukokuussa 2016, ja viettää juuri vuosipäiväänsä merillä. Laivalla on pituutta 363 metriä ja painoa huimat 220 000 tonnia. Laivan matkustajakapasiteetti on huikea. Laivalle mahtuu yhteensä 6780 matkustajaa ja 2400 miehistönjäsentä, jotka majoittuvat laivan 2700 hytissä 18:sta eri kannella.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Petri Hiilloste, Head of Area Finland,  p. +358 40 8675 700 tai petri.hiilloste@porkka.com.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Kylmä- ja pakaste­huoneisiin sekä kylmäsäilytys­­kaappeihin saatavissa lämmön­talteenotto

Porkan Suomessa valmistettuihin kylmä- ja pakastehuoneisiin sekä kylmäsäilytyskaappeihin saatavissa ympäristöystävällinen ja kustannustehokas lämmöntalteenotto nestelauhdutuksen avulla.

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Walk-In-kylmä- ja pakastehuoneet

Räätälöidyt kylmähuoneet ja pakastehuoneet vuosikymmenien kokemuksella.