Huurre Group Oy myy Porkka Finland Oy:n tytäryhtiöineen

Huurre Group Oy on 19.12.2019 allekirjoittanut kaupan, jolla se myy Porkka Finland Oy:n tytäryhtiöineen Festivo Finland Oy:lle.

Kaupan kohteena olevat CR-divisioonan yhtiöt ovat Porkka Finland Oy, Porkka Scandinavia AB, Porkka Norge AS ja Porkka UK Ltd.

”Kaupan myötä saamme muodostettua vahvan suomalaisen kylmälaitteiden yrityksen, joka on kilpailukykyinen kansainvälisillä markkinoilla. Pystymme toimintojen yhdistämisellä saamaan tehokkuutta ja myyntivoimaa meille tärkeissä markkinasegmenteissä”, Festivon toimitusjohtaja Lasse Korpela sanoo.

Kaupan päätöksen yhteydessä kaupan kohteena olevat yhtiöt siirtyvät Festivo Finland Oy:n omistukseen kokonaisuudessaan. Yhtiöiden mukana siirtyy niiden koko henkilökunta.

Toistaiseksi kaupan kohteina olevien yhtiöiden toiminta jatkuu ennallaan.

”Tämä on erinomainen ratkaisu Porkka-liiketoimintamme osalta. Festivo on tervetullut omistaja ja yhteistyökumppani”, sanoo Huurre Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari Anttonen.

Samalla vahvistamme, että Huurre Group Oy:n nimi muuttuu vireillä olevan rekisteröinnin vahvistumisen myötä Huukka Holding Oy:ksi.

Lisätietoja: Ari Anttonen ari.anttonen@huurre.com puh. 040-540 3277.

Aiheeseen liittyvää

Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä. 

Genari? RHDS? Rambo? Kokosimme yhteen tärkeimmät ravintola-alan ja Porkan termit — katso kuinka monta näistä tiesit jo

Tutustu Porkan ja ravintola-alan tärkeimpiin termeihin kokoamamme listan avulla!

Valtaosassa kotimaisista pikaruokaravintoloista on sisuksissaan Porkan räätälöity Walk-In-kylmä- tai pakkashuone

Suomen suurimmat hampurilaisravintolaketjut luottavat kylmä- ja pakkashuoneissaan Porkan ratkaisuihin. Jopa 95 prosenttiin suurimpien ketjujen hampurilaisravintoloista tarvitaan molemmat huoneet.