Huurre Group Oy myy Porkka Finland Oy:n tytäryhtiöineen

Huurre Group Oy on 19.12.2019 allekirjoittanut kaupan, jolla se myy Porkka Finland Oy:n tytäryhtiöineen Festivo Finland Oy:lle.

Kaupan kohteena olevat CR-divisioonan yhtiöt ovat Porkka Finland Oy, Porkka Scandinavia AB, Porkka Norge AS ja Porkka UK Ltd.

”Kaupan myötä saamme muodostettua vahvan suomalaisen kylmälaitteiden yrityksen, joka on kilpailukykyinen kansainvälisillä markkinoilla. Pystymme toimintojen yhdistämisellä saamaan tehokkuutta ja myyntivoimaa meille tärkeissä markkinasegmenteissä”, Festivon toimitusjohtaja Lasse Korpela sanoo.

Kaupan päätöksen yhteydessä kaupan kohteena olevat yhtiöt siirtyvät Festivo Finland Oy:n omistukseen kokonaisuudessaan. Yhtiöiden mukana siirtyy niiden koko henkilökunta.

Toistaiseksi kaupan kohteina olevien yhtiöiden toiminta jatkuu ennallaan.

”Tämä on erinomainen ratkaisu Porkka-liiketoimintamme osalta. Festivo on tervetullut omistaja ja yhteistyökumppani”, sanoo Huurre Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari Anttonen.

Samalla vahvistamme, että Huurre Group Oy:n nimi muuttuu vireillä olevan rekisteröinnin vahvistumisen myötä Huukka Holding Oy:ksi.

Lisätietoja: Ari Anttonen ari.anttonen@huurre.com puh. 040-540 3277.