Porkka ja Labo Line Oy – Vahvaa kotimaista yhteistyötä jo yli 15 vuoden ajan

Labo Line Oy on vuonna 1993 perustettu laboratorio- ja sairaalalaitteiden maahantuontiin, myyntiin ja ylläpitoon keskittynyt kotimainen perheyritys. Yrityksen merkittävimpinä tuoteryhminä ovat kylmäsäilytys, inkubointi- ja lämpökäsittely, mikrobiologinen suojaus ja tuotteiden sterilointi sekä kemikaalien turvallinen säilytys. Kotimaiset Porkka Scientific- kylmälaitteet, kuten lääkejääkaapit, jäähilekoneet sekä laboratoriojääkaapit ja pakastimet ovat kuuluneet Labo Linen tuotevalikoimaan jo yli 15 vuoden ajan.

Yrityksen asiakkaisiin kuuluvat terveydenhuollon eri sektorit, kuten sairaalat ja terveyskeskukset, yksityiset lääkäriasemat ja palvelutalot, teollisuuden kehitys- ja laaduntarkkailulaboratoriot sekä yliopistot ja tutkimuslaitokset. ”Toimimme useiden sairaanhoitopiirien puitesopimustoimittajana ja olemme toimittaneet mm. lääkejääkaapit HUS:in eri toimipisteisiin jo yli kymmenen vuoden ajan. Lisäksi toimimme myös useiden sairaaloiden perusparannus-, ja laajennus- hankkeiden sekä uudisrakennuskohteiden kylmälaitetoimittajana”, kertoo Labo Line Oy:n tuotepäällikkö Ossi Matintalo.

HUS:ssa on tällä hetkellä meneillään pitkäkestoinen sairaalarakennusten korjaus- ja uudisrakentamisohjelma. Alkuvuodesta 2017 Labo Line toimitti HUS Naistenklinikan peruskorjauksen yhteydessä rakennettuun uudisrakennukseen lääkejääkaapit, pakastimet sekä veripankit. Naistenklinikalta käyttäjiltä saatu palaute on ollut todella positiivista ja asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä Labo Linen toimittamiin Porkka-tuotteisiin. ”Arvostamme kylmälaitteiden helppohoitoisuutta ja kestävyyttä. Niitä pitää olla myös helppoa ja ergonomista käyttää”, kertoo kätilö Kirsi Teerikorpi HUS:lta ja jatkaa: ”kylmäsäilytystä vaatien tuotteiden täytyy säilyä turvallisesti tasalämpöisissä olosuhteissa, lukkojen takana. Porkan laitteet ovat varustuksiltaan juuri tarkoituksenmukaisia ja vastaavat tarpeitamme”.

Labo Line tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua; aina suunnittelusta laitetoimituksiin ja asennuksiin. ”Tämä tuo asiakkaan laitehankintoihin helppoutta ja joustavuutta, joita asiakkaat todella arvostavat”, Matintalo sanoo. Kotimainen perheyritys on luotettava ja helposti lähestyttävä toimija, jota kumppanuus kotimaisen Porkan kanssa vahvistaa entisestään. ”Porkan kanssa yhteistyö on toiminut saumattomasti jo 15 vuoden ajan ja mahdollistanut asiakkaan kannalta onnistuneen lopputuloksen. Kokemuksen tuoman luotettavuuden ja yhteistyön varaan on hyvä rakentaa.”

Kiinnostuitko, haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!
Tuotepäällikkö Ossi Matintalo, Labo Line Oy P. 045 3107 877, ossi.matintalo@laboline.fi
Avainasiakaspäällikkö Tarmo Puukko, Huurre CR, P. 040 5507 442, tarmo.puukko@porkka.com

Aiheeseen liittyvää

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Jääpala- ja jäähilekoneet terveydenhuollolle

Taloudelliset jääpala- ja jäähilekoneet sairaalaan ja laboratorioon sekä tutkimuskäyttöön.

MED- ja MED SAVE -tuoteperheet

Laaja valikoima kaappeja ja laatikostoja erityisesti vastaanottojen, sairaaloiden ja terveydenhuollon laitosten tarpeisiin.