Inventus – terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet

Inventus lääkekylmä- ja pakastekaapit tutkimukseen ja terveydenhuoltoon

Inventus lääkekylmä- ja pakastekaapit on suunniteltu parantamaan tuoteturvallisuutta lämpötilaherkkien lääkkeiden ja lääkkeiden varastoinnissa. Ne ovat energiatehokkaita, turvallisia ja luotettavia. Säilytettävät tuotteet ovat valvotusti lääkevalmistajien edellyttämässä säilytyslämpötilassa riippumatta kylmätekniikan ja normaalin käytön aiheuttamista poikkeamista.

Rakenneratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon puhdistettavuuteen ja mikrobien kasvun estämiseen. Sivuseiniin kiinteäksi yhtenäiseksi pinnaksi muotoiltu hyllyjärjestelmä ja pyöreäreunainen pohja-allas ehkäisevät lian kertymistä rakenteisiin ja tekevät kaapin puhdistamisen helpoksi. Ovessa on ilman työkaluja vaihdettava magneettitiiviste.

Pintojen turvallisuuden lisäksi tuotteen sisäisiin ominaisuuksia on kehitetty niin että ne vastaavat vaativimpienkin käyttäjien vaatimuksia. Tuotteen ilmakierto on suunniteltu pitämään tuotteet ±1°C tarkkuudella kaikilla hyllytasoilla.

Lisäturvaa tuotteelle tuo lääkekylmäkaapeissa jäätymisen estosuoja ja lääkekylmä- ja pakastekaapeissa sulatuksen aikainen lämpötilavahti.

Selkeä käyttöliittymä, hiljaisempi käyttöääni ja ympäristöystävällinen, energiatehokas kylmäaine R290 -hiilivety omaa erittäin alhaisen Global warming potential (GWP) –arvon ja on näin ollen ekologinen valinta.

Inventus-mallisto on antimikrobinen!

Lääketieteellisten Inventus kylmälaitteiden suunnittelussa on eritysesti pyritty minimoimaan bakteerien ja virusten leviäminen. Kaikissa Inventus tuotteissa oven vedin (1) ja säätimen näppäimistö (2) on käsitelty Nanoksi Fotonit valokatalyysipinnoitteella. Kylmälaitteen sisäosat (3) voidaan myös käsitellä lisävarusteena. Tällöin laite varustellaan myös desinfiointivalaisimella. Näiden käsittelyjen ansiosta laitteen komponentit on suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home, virukset) vastaan.

Aiheeseen liittyvää

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Inventus Medical lääkekylmä- ja pakastekaapit

Inventus lääkekylmä- ja pakastekaapit on suunniteltu parantamaan tuoteturvallisuutta lämpötilaherkkien lääkkeiden säilytyksessä ja varastoinnissa.

Terveydenhuolto & tutkimus

Kylmäsäilytyslaitteet ja puhdastilaratkaisut terveydenhuoltoalalle lääkkeiden ja testinäytteiden säilyttämiseen lääketeollisuuteen, sairaaloihin ja tutkimuslaitoksiin.