Tervetuloa Gastro-messuille Helsingin Messukeskukseen

Osastomme on 6b50

Tule Gastroon tutustumaan alkuvuoden uutuuksiimme. Asiantuntijamme esittelevät osastollamme mm. uuden sukupolven, raskaan sarjan SD7 -liukuovimalliston sekä mm. UCR huoneelle toteutetun, käyttäjäystävällisen lisätyn todellisuuden –sovelluksen. Uudet Inventus BC/BF -pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit saavat myös ensiesittelynsä. Ne ovat erityisesti suunniteltu ottaen huomioon tuoteturvallisuuden, käyttömukavuuden sekä lainsäätäjien viimeisimmät asetukset.

Lisäksi huippukokki Sasu Laukkonen Ravintola Orasta maistattaa sinulle suomalaisista raaka-aineista valmistettuja hätkähdyttäviä herkkuja.

Tervetuloa!

Aiheeseen liittyvää

Uutta ilmettä ja energiaa ammattikeittiöön – Porkka mukana FFCR Helsingissä

Porkka on mukana Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä FastFood, Café & Restaurant Expossa 21.-22.1.2026.

Festivo-Porkka julkaisi ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa – ”Kehitys lähtee mittaamisesta” 

Festivo-Porkka Groupin julkaistu vastuullisuusraportti kokoaa yhteen vuoden 2024 keskeiset vastuullisuusteot, mittarit ja kehityskohteet.

Uudet Inventus PLUS -kylmä- ja pakastekaapit tarjoavat raskaan sarjan suorituskykyä ammattikeittiöön

Ammattikeittiössä kylmäkaluste joutuu arjessa koville, kun ovi käy tiuhaan ja käyttöympäristön lämpötila on tavanomaista huonelämpötilaa korkeampi.