Porkka yhteistyökumppanien kanssa Gastro 2022 messuilla

Tervetuloa Gastro-messuille 18.-20.5 2022

Koko horeca-alaa yhdistävä tapahtuma järjestetään tutusti Helsingin Messukeskuksessa. Porkka on edustettuna tällä kertaa yhteistyökumppaneidensa, kuten mm. Dietan osastolla (6d50). Osastoilla voit tavata myös Porkan henkilökuntaa. Mikäli sinulla on tarve tavata henkilökohtaisesti, voit sopia tapaamisia myös Porkan edustajien kanssa.

Gastro Helsinki on koko horeca-alan yhteinen tapahtuma

Gastro Helsinki messuilla lanseerataan Kemijärven tehtaallamme valmistettava Novocold-tuoteperheen uusin tulokas Novocold Mini-kylmälaite. Uutuuteen voi tulla tutustumaan Hutek Oy:n osastolla 6g28.

Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan uusimmat maut ja trendit, tuo esille alan polttavat puheenaiheet ja osallistuu ajankohtaiseen keskusteluun. Tapahtuma on avoin kaikenikäisille alan ammattilaisille ja opiskelijoille, mutta tapahtumassa on edelleen k18 anniskelualue. Gastrossa pääset paneutumaan horeca-alan ajankohtaisiin ja inspiroiviin aiheisiin, seuraamaan huipputasoisia ja jännittäviä kilpailuja sekä verkostoitumaan läpi tapahtuman. Gastro Helsinki on yhä vahvemmin paitsi verkostoitumistapahtuma myös yhteiskunnallisen vaikuttamisen foorumi. Tänä vuonna tapahtuma nostaa rohkeasti esiin tärkeitä elossapysymisen kysymyksiä painavissa puheenvuoroissa ja kiinnostavissa paneelikeskusteluissa. Ohjelmassa mukana on englanninkielisten puheenvuorojen lisäksi kiinnostavaa ohjelmaa alan opiskelijoille.

Rekisteröidy Gastron sivuilla kävijäksi! Nähdään Gastrossa. https://gastro.messukeskus.com/

Aiheeseen liittyvää

Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä. 

Genari? RHDS? Rambo? Kokosimme yhteen tärkeimmät ravintola-alan ja Porkan termit — katso kuinka monta näistä tiesit jo

Tutustu Porkan ja ravintola-alan tärkeimpiin termeihin kokoamamme listan avulla!

Valtaosassa kotimaisista pikaruokaravintoloista on sisuksissaan Porkan räätälöity Walk-In-kylmä- tai pakkashuone

Suomen suurimmat hampurilaisravintolaketjut luottavat kylmä- ja pakkashuoneissaan Porkan ratkaisuihin. Jopa 95 prosenttiin suurimpien ketjujen hampurilaisravintoloista tarvitaan molemmat huoneet.