FastFood & Café & Restaurant Expossa esillä ratkaisut ravintoloihin ja kahviloihin

Helsingin Messukeskuksessa 22. – 23.3.2023 järjestettävä ammattilaistapahtuma kokoaa yhteen ravintola- ja kahvila alan sadat näytteilleasettajat sekä tuhannet alan päättäjät.

FastFood & Café & Restaurant Expo on vakiinnuttanut paikkansa suosituimpana ja Pohjoismaiden yhtenä suurimpana ravintola-alan kohtaamispaikkana. Saman katon alle kokoontuvat kahvila- ja ravintola-alan yrittäjät, keittiömestarit, kokit ja ravintolatyöntekijät.

Kaksipäiväisen tapahtuman aikana vieraat pääsevät verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa sekä näkemään ja maistamaan mitä ravintola-alalla tapahtuu juuri nyt.

Porkka näkyy messuilla

Porkan laitteita on nähtävillä tänä vuonna FastFood & Café & Restaurant Expossa Dietan pop-up -baarissa osastolla 3f15. Porkka valmistaa kotimaiset ratkaisut ammattikeittiöön niin kylmä- ja pakastehuoneiden, kylmä- ja pakastekaappien kuin linjastojen osalta.

Messuvierailun lisäksi voit myös sopia henkilökohtaisen tapaamisen Porkan edustajan kanssa olemalla yhteydessä osoitteeseen sales@porkka.com.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta muista rekisteröityä ennen paikalle saapumista täällä!

Tapahtuma järjestetään kolmella paikkakunnalla Ruotsissa ja kahdella paikkakunnalla Suomessa. Tuotepäällikkö Pasi Alanne Göteborgin messuilla viime vuonna.

Aiheeseen liittyvää

Porkka Tampereen seudun ilmastokumppaniksi

Kumppanuuden myötä Porkka on sitoutunut edistämään Tampereen seudun yhteistä tavoitetta olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Porkka mukana juhlistamassa Hyvien valintojen viikkoa – Avainlippu-merkittyjen ammattikylmälaitteiden valmistuksessa panostetaan laatuun

Hyvien valintojen viikolla nostetaan kotimaisia tuotteita. Avainlippu-merkittyjen ammattikylmälaitteiden valmistuksessa panostetaan laatuun.

Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä.