FastFood & Café & Restaurant Expossa esillä ratkaisut ravintoloihin ja kahviloihin

Helsingin Messukeskuksessa 22. – 23.3.2023 järjestettävä ammattilaistapahtuma kokoaa yhteen ravintola- ja kahvila alan sadat näytteilleasettajat sekä tuhannet alan päättäjät.

FastFood & Café & Restaurant Expo on vakiinnuttanut paikkansa suosituimpana ja Pohjoismaiden yhtenä suurimpana ravintola-alan kohtaamispaikkana. Saman katon alle kokoontuvat kahvila- ja ravintola-alan yrittäjät, keittiömestarit, kokit ja ravintolatyöntekijät.

Kaksipäiväisen tapahtuman aikana vieraat pääsevät verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa sekä näkemään ja maistamaan mitä ravintola-alalla tapahtuu juuri nyt.

Porkka näkyy messuilla

Porkan laitteita on nähtävillä tänä vuonna FastFood & Café & Restaurant Expossa Dietan pop-up -baarissa osastolla 3f15. Porkka valmistaa kotimaiset ratkaisut ammattikeittiöön niin kylmä- ja pakastehuoneiden, kylmä- ja pakastekaappien kuin linjastojen osalta.

Messuvierailun lisäksi voit myös sopia henkilökohtaisen tapaamisen Porkan edustajan kanssa olemalla yhteydessä osoitteeseen contact@porkka.com.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta muista rekisteröityä ennen paikalle saapumista täällä!

Tapahtuma järjestetään kolmella paikkakunnalla Ruotsissa ja kahdella paikkakunnalla Suomessa. Tuotepäällikkö Pasi Alanne Göteborgin messuilla viime vuonna.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Osta työtä Suomeen – Porkalta saat suomalaista laatua, toimitusvarmuutta sekä elinkaaren hallintaa

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään taas 1.12. Porkan kotimainen tuotanto luo toimitusvarmuutta. Ylöjärven tehtaalla suunnitellaan ja valmistetaan kylmähuoneita sekä kylmätilojen ovia. Kemijärvellä keskitytään Porkan muiden ammattikylmälaitteiden valmistukseen.

Porkan HoReCa-alan ratkaisut mukana FastFood & Café & Restaurant Expossa Tampereella – arvomme messuilla viinikaapin!

Tammikuussa 2024 FastFood & Café & Restaurant Expo ja Porkan myyntitiimi ottaa suunnakseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen.

Porkka toimitti Bama Fresh Cutsin valmissalaatti­­­­­tehtaaseen ovia sekä katto- ja seinäelementtejä

Porkan ratkaisuja on hyödynnetty BAMA Fresh Cutsin uudessa tehtaassa Vantaalla.