Porkka Marine – merenkulun Walk-In -huoneet sekä kylmä- ja lämpökalusteet

Porkka valmistaa laivoihin kylmä- ja pakastehuoneita. Valikoimaamme kuuluu kylmä- ja pakastekaapit ruokien ja juomien säilytykseen. Ruoan esille laittoa ja tarjoilua varten on kylmä- ja lämpölinjastoja. Valikoimaa täydentää pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet sekä jääpala- ja hilekoneet. Porkka Marine -tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan ammattikäyttöön ja ne vastaavat merenkulun kaikkiin erikoisvaatimuksiin. Monipuoliset tuotteemme ovat korkealaatuisia, helppokäyttöisiä ja vähän sähköä kuluttavina myös ympäristöystävällisiä.

cleanroom

Walk-In –kylmä- ja
pakastehuoneet

Tehtaalla suunniteltavat Walk-In –kylmä- ja pakastehuoneet ja ovet ovat ympäristöystävällisiä ja merenkulun äärimmäisiä olosuhteita kestäviä sekä kaikki erikois- ja turvavaatimukset että U.S.P.H.S hygieniastandardit.

Tuotteet ovat aina ruostumatonta terästä. Eristeenä ovat 80, 100 tai 150 mm CFC/HCFC- vapaa polyuretaani. Lisäksi kaikki ovimallit sisäpuolisella hätäavauksella sekä erittäin runsas lisävarustelu.

Porkka Marine –kylmälinjastot

Porkka Marine kylmävetolaatikot ovat suunniteltu elintarvikkeiden säilytykseen. Ne on valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja niiden näkyvät sisä- ja ulkopinnat ovat ruostumatonta AISI 304 -terästä. Käyttövalmiit kalusteet ovat luotettavia, kestäviä ja pitkäikäisiä.

Porkka Cold Line sisältää innovatiivisia toimintoja, kuten huoltoa tai korjausta helpottava kokonaan ulosvedettävä jäähdytyskasetti. Kaapit ja laatikostot ovat mitoitettu sopiviksi GN1/1-kokoisille ja niitä pienemmille astioille ja vuoille.

Porkka Marine -lämminlinjastot

Porkka Hot Line linjasto on erityisesti ravintoloiden ja suurkeittiöiden erilaisiin käyttötarpeisiin suunniteltu. Hot Line on tarkoitettu valmiiksi lämmitettyjen ruokien säilytykseen ja tarjoiluun.

Tehokkaan eristyksen ansiosta ne eivät säteile ympäristöön turhaa lämpöä. Puhaltimella tehostettu ilmankierto takaa tasaisen lämminilmakierron kaapissa. Porkka Hot Line on valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja niiden näkyvät sisä- ja ulkopinnat ovat ruostumatonta AISI 304 -terästä.

Porkka Marine DHMC-lämpösäilytys

Tuotekehitystyön tuloksena syntyi uuden sukupolven lämpösäilytysteknologiaa edustava Porkka DHMC™-lämpötilanohjausjärjestelmä – digitaalisen tarkka tuotteen lämpötilaa ja kosteutta automaattisesti kontrolloiva lämpötilanohjausjärjestelmä.

Voit valita kullekin ruoka-aineelle sopivimman lämpötila- ja kosteustason. Ruoka-aineet, kuten keitetty riisi ja pasta tai kala ja liha, voidaan säilyttää vähintään kolmen tunnin ajan ilman, että ruoan koostumus, maku ja ulkonäkö muuttuvat säilytysaikana. Säilytettävien ruokien kuivuminen ja painohävikki pysyvät minimissään.

Porkka Marine Display Line –linjastot

Porkka Marine Display Line tarjoaa jäähdytettyjä itsepalvelulinjastolasikoita. Display Line linjastolasikot ovat tarkoitettu jäähdytettyjen tuotteiden säilytykseen. Niissä yhdistyy niin käyttäjäystävällisyys, huollon ja puhdistuksen helppous kuin luotettavuus, pitkäikäisyys ja energiatehokkuus.

Tuotteet saa esille näyttävästi ja houkuttelevasti, aina tuoreina ja tarjoiluvalmiina. Kalusteet ovat GN-mitoitettuja.

Automaattiset jääkuutio- ja jäähile –koneet

Porkka Marine jääpalakoneet valmistavat kovia, kristallinkirkkaita ja kestäviä jääpaloja. Porkka Marine jääpala- ja –hilekoneden jatkuvan kehittelyn ansiosta  jääpalat ja jäähilekoneet valmistuvat mahdollisimman taloudellisesti. Jääpalakoneen suihkutusmenetelmä käyttää vain minimimäärän vettä ja sähkövirtaa pyöreiden, kirkkaiden ja kestävien jääkuutioiden valmistamiseen.

Porkan jäähilekoneet valmistavat kuivia ja kompakteja jäähiutaleita ja koska jää pysyy irtonaisena, sitä on helppo käyttää pitempienkin säilytysaikojen jälkeen.

Miksi valita Porkka yhteistyökumppaniksi?

Porkka on kokenut asiantuntijaorganisaatio ja kansainvälisesti mukana kehittämässä kylmälaitteiden standardistoa sekä ensimmäisten joukossa käyttämässä entistä ympäristömyönteisempiä kylmäaineita. Porkan ammattikylmälaitteet tunnetaan korkeasta laadustaan kaikkialla maailmassa. 

Säästöä
kylmälaitteilla

Katso lisää

Tehosta toimintaasi

Tehokkaat kylmälaitteet säästävät energiaa

Porkan ainutlaatuiset rakenne- ja teknologiaratkaisut säästävät silkkaa rahaa. Porkan uusimmat Inventus-kylmäkaapit maksavat itsensä takaisin säästyneenä energiana jopa kahdessa vuodessa.

Turvallista
liiketoimintaa

Katso lisää

Takuu ja laatu

ISO 14001

Laatustandardit asettavat normit toiminnallemme. Laitteiden käyttöturvallisuus, huollettavuus ja pitkä elinkaari tukevat asiakkaidemme liiketoimintaa ja auttavat sinua varmistamaan omien tuotteittesi laadun ja turvallisuuden.

Asiantuntijat apunasi

Katso lisää

Tuotamme erikoisratkaisuja

Tehtaan asiantuntija apunasi

Monet asiakkaamme ostavat vakiotuotteiden lisäksi tarpeidensa mukaan suunniteltuja ratkaisuja. Suunnittelijamme ja testilaboratoriomme ovat apunanne. Tuotantolaitoksemme takaavat joustavuuden ja varmuuden.

24/7 huolto

Katso lisää

Huurre huolto

Huolto ja asennuspalvelut

Yhteistyökumppanimme Huurre tarjoaa kylmäalan merkkiriippumattomia huoltopalveluja 15 paikkakunnalla asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti. Huoltomme varmistaa omalta osaltaan asiakkaidemme kriittisen kylmäketjun taloudellisuuden ja turvallisuuden