Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite

Yhteistyössä Nanoksi Finland Oy:n  kanssa Festivo-Porkka Groupin kylmälaitteisiin on saatavilla turvallisuutta ja hygieniaa parantava valossa aktivoituva antimikrobinen Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite. Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite on uusi innovatiivinen itsedesinfioituva ratkaisu laitteen pintojen suojaamiseksi mikrobeilta.

Paranna turvallisuutta Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoitteella

Pinnoite on kestävä ratkaisu pintojen suojaamiseksi, sillä kulutuksesta riippuen se kestää jopa vuosia. Fotonit-pinnoite on ihmisille, eläimille ja ympäristölle täysin turvallinen ja vaaraton ratkaisu pintojen suojaamiseen.

Nimensä mukaisesti Fotonit-valokatalyysipinnoite aktivoituu valon vaikutuksesta muuttaen pinnat kosketusturvallisiksi tuhoamalla niiltä viruksia ja muita taudinaiheuttajia. Seurauksena on kemiallinen reaktio, joka tuhoaa nopeasti mikrobien ja ns. VOC-yhdisteiden rakenteet (Volatile Organic Compounds). Aktivoitumista Fotonit-pinnoitteelle pimeässä on tehostettu lisäämällä pinnoitteeseen hopeaa, joka myös tunnetaan antimikrobisena aineena.​

Pinnoitteella on merkittävä vaikutus tilojen ja pintojen hygieniaan sekä puhtaanapitoon, sillä itsedesinfioituvat pinnat pysyvät hygieenisinä ilman vahvoja kemikaaleja suojan ollessa pysyvä ratkaisu pinnoitteen aktivoituessa yhä uudelleen valon avulla.

  • Nanoksi Fotonit –valokatalyysipinnoite parantaa hygieniaa. Se vaikuttaa koko ajan.
  • Fotonit-pinnoite tuhoaa nopeasti 99 % taudinaiheuttajista.
  • Vähentää vaarallisten bakteerien ja virusten syntymistä ja leviämistä.
  • Vähentää tarvetta käyttää vahvoja pesuaineita.
  • Vähentää sairaslomapäiviä ja tehostaa työskentelyä.
  • Lähes kaikki materiaalit ovat pinnoitettavissa.

Tehokas tapa pysäyttää erilaiset mikrobit

Fotonit-valokatalyysipinnoite tehoaa vaippaviruksiin (mm. Influenza A, SARS-CoV-2, MRSA) ja ns. elintarvikebakteereihin (mm. Listeria, Salmonella, Coli). Sekä influenssa- että koronavirus ovat vaippaviruksia. Kyseisten virusten samanlaisen kemiallisen rakenteen mukaisesti vaikutus koronavirukseen tulisi olla samanlainen kuin influenssa A:han.

Saatavilla kaikkiin kylmälaitteisiimme –  suojaa kodin kylmälaitteet, lääkesäilytyskalusteet sekä suurkeittiölaitteet

Asiantuntijamme asentaa Fotonit-pinnoitteen jo tehtaallamme tai vaihtoehtoisesti palveluna asiakkaan luona paikan päällä. Asennus tapahtuu nopeasti ja joustavasti eikä pinnoitus muuta pintojen ulkonäköä, kiiltoa tai kosketustuntumaa.

Asennuksessa katalyysipinnoitusaine ruiskutetaan suojattaviin pintoihin, kuten tasoihin, oviin, kahvoihin ja painikkeisiin. Fotonit-pinnoite kestää hyvin kulutusta ja esimerkiksi kodin kylmälaitteissa pinnoite säilyy vuosia.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Uusi antimikrobinen Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite saatavilla Festivo-Porkka Groupin kylmälaitteisiin

PORKKA MED antimikrobinen lääkejääkaappimallisto