Kylmä- ja pakastekaapit elintarvikealan ammattilaisille

Porkka tarjoaa laajan valikoiman Suomessa valmistettuja kylmä- ja pakastekaappeja ammattikäyttöön. Porkan laadukkaat kylmä- ja pakastinkaapit ovat tarkoitettu ammattikeittiöiden kovaan käyttöön vaativissa olosuhteissa ja täyttävät näin ollen asiakkaan tiukimmatkin vaatimukset.  Monipuolinen valikoima tarjoaa laatua ja helppokäyttöisyyttä. Alhainen virrankulutus takaa, että Porkka Hotel Restaurant & Catering -laitteet ovat edullisia käyttää niin kukkarolle kuin ympäristöllekin.

Porkka kylmä- ja pakastekaapit

Porkan energiatehokkaat kylmä- ja pakastinkaapit ovat tarkoitettu valmiiksi jäähdytettyjen ja pakastettujen tuotteiden säilytykseen. Porkan kylmä- ja pakastekaapit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät kovaa käyttöä vaativissa olosuhteissa.

Tehokkaan jäähdytyskoneiston ansiosta kaappeja voidaan käyttää jopa +43 asteen ympäristöolosuhteissa. Kaapin saa joko pyörillä tai jaloilla. Ovessa on ilman työkaluja vaihdettavat magneettitiivisteet. Vakiona on neljä säädettävää lankaritilähyllyä, joiden kannakkeet estävät hyllyjen kippaamisen, kun hylly vedetään ulos.

Pyöristetyt kulmat sekä pyöreäreunainen pohja-allas helpottaa puhdistusta. Kaikki ruostumattomat osat ovat konepestävissä.

Ulkopinnaksi voidaan valita valkoinen POES-pintainen kuumasinkitty teräslevy tai ruostumaton teräs. Sisäpinnat ovat kaikissa malleissa ruostumatonta AISI 304-teräslevyä. Osa kaapeista voidaan varustaa myös keskuskoneliitännällä.

Porkan kylmä- ja pakastekaapit on saatavana Inventus-, Future-, -ja Future Plus -mallistoista.

BLASTS_HP

Pikajäähdytys- ja pakastuskaapit sekä huoneet

Porkalta löytyy laaja valikoima BC-pikajäähdytys ja yhdistettyjen BC/BF-pikajäähdytys ja pikapakastus –laitteita cook-chill keittiön tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy useita vaunukäyttöisiä malleja erilaisilla kapasiteeteilla, lähtien kaapeista aina suurempiin pikajäähdytys- ja pakastushuoneisiin asti.

Inventus BC/BF7 ja BC/BF8 -kaapit on suunniteltu käytettäviksi GN 1/1 -astioiden tai -hyllyjen kanssa. BC sekä BC/BF 960, 990 ja 24-100 huoneet on tarkoitettu vaunukäyttöön. Huoneita on saatavana niin yksiovisena kuin läpiantomallina. Näissä voidaan käyttää sekä GN 1/1- että FN 2/1 -vaunuja.

BC 24-100, BC 48-200 sekä BC/BF 48-200 on mitoitettu yhdelle GN 1/1 tai GN 2/1 vaunulle. Huoneet ovat lattiattomia ja niissä on laahuovi. Huoneet on saatavana niin yksiovisena kuin läpiantomallina.

Kaikki vaunukäyttöiset pikajäähdytys- ja pikapakastushuoneet on varusteltu liitettäväksi erilliskoneistoon.

Pikajäähdytys- ja pakastuskaapit on saatavana Future-mallistosta.

Porkka jäähdytys- ja pakastuskaapit

Porkan DC-jäähdytyskaapit ja DF-pakastuskaapit on suunniteltu tilanteisiin, joissa täytyy tarvittaessa pikajäähdyttää tai -pakastaa pieniä elintarvikemääriä. Tavallisia käyttökohteita ovat esimerkiksi koulut ja muut laitokset, joissa valmistetaan suuria määriä ruokaa.

Tehokas jäähdytyslaitteisto nopeuttaa jäähdytystä ja pakastamista. Kaikissa kaapeissa on helposti vaihdettavat, paikalleen asennettavat ovitiivisteet sekä neljä säädettävää ruostumattomasta teräksestä valmistettua lankahyllyä, joiden kannakkeet estävät hyllyjen kallistumisen, vaikka hylly vedetään osittain ulos. Kaapin rakenteissa on kiinnitetty huomiota korkeaan hygieniatasoon

Kaikki hyllyt ja hyllytolpat voidaan irrottaa käsin, ja pyöristetyt kulmat sekä pyöreäreunainen pohja-allas helpottaa puhdistusta. Kaikki ruostumattomat osat ovat konepestävissä. Ulkopinnaksi voidaan valita valkoinen POES-pintainen kuumasinkitty teräslevy tai ruostumaton teräs. Sisäpinnat ovat kaikissa malleissa ruostumatonta AISI 304-teräslevyä. Kaapit voidaan varustaa myös keskuskoneliitännällä.

Porkka-jäähdytys- ja pakastuskaapit on saatavana Future- ja Future Plus -mallistoista.

Uusi leipomohyllyjärjestelmä

Porkan uusi innovatiivinen leipomohyllyjärjestelmä mahdollistaa suurkeittiökaapin muuntamisen helposti leipomokäyttöön sopivaksi. Leipomohyllyjärjestelmä on helppo asentaa, käyttää ja pitää puhtaana.

Porkka tuoteperheet

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota energiatehokkaat ammattikäyttöön tarkoitetut kylmälaitteet kaikkiin suurkeittiöihin, ruoanvalmistus- ja säilytystiloihin.

Olemme aina ajatelleet asiakkaittemme ja ympäristön tarpeita. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme parantaen eristerakenteita ja jäähdytintekniikkaa tavoitteena parhaat ympäristön vaatimuksia vastaavat ammattilaitteet.

Porkka tarjoaa kolme tuoteperhettä, jokainen omalla lähestymiskulmallaan, tarjoten huippulaitteet kaikkiin tarpeisiinne.

 • Porkka Inventus
 • Porkka Future Plus
 • Porkka Future

Porkka Inventus -tuoteperhe

Uusin tuoteperheemme. Uusimpien ja tiukimpien sähkönkulutus-standardienkin mukaan mitattuna Inventus-tuoteperhe on käyttäjälleen erittäin säästeliäs.

 • Kylmäkaapit |  +2…+12°C

 • Nollatilakaapit | -5…+12°C

 • Pakastekaapit |  -26…-15°C

Porkka Future Plus -tuoteperhe

Ammattikeittiöiden ja ruoanvalmistustilojen vaikeisiin olosuhteisiin käytettäviksi suunnitellut Porkka Future Plus -sarjan energiaa säästävät pystykaapit on valmistettu laatumateriaaleista.

 • Kylmä- ja pakastinkaapit

 • Jäähdytys- ja pakastuskaapit

Porkka Future-tuoteperhe

Erittäin laaja valikoima Porkka Future-kylmälaitteita on varustettu tehokkailla jäähdytyslaitteilla, joiden ansiosta kaappeja voidaan käyttää korkeissa ympäristölämpötiloissa.

 • Kylmä- ja pakastinkaapit

 • Pikajäähdytys ja -pakastuskaapit
 • Jäähdytys ja pakastus