PetenKoiratarvike.com – vauhdilla kasvava erikoisliike

Suomalainen lemmikkitarvikeliike Peten Koiratarvike Oy laajentaa toimintaansa. Syyskuussa avattiin Espoon Laajalahteen jo neljäs suurmyymälä tukemaan vahvaa verkkokauppaa. Muut myymälät sijaitsevat Pirkkalassa, Vantaalla ja Raisiossa.

Lemmikkieläintarvikkeiden kysyntä on ollut kasvu-uralla koko 2000-luvun. Tarina sai alkunsa vuosituhannen alussa kun yhtiön perustaja Petri Mäkipeura huomasi ettei hänen toivomiaan tarvikkeita löytynyt kotimaan markkinoilta. Verkkokaupat olivat Suomessa tuolloin vielä kehittymässä ja yrittäjähenkisenä aktiiviharrastajana hän päätti hypätä mukaan sähköiseen liiketoimintaan – elettiin vuotta 2004.

Petenkoiratarvike.com-sivuston kehittyessä ensimmäinen 1000 m² kivijalkamyymälä avattiin vuonna 2012 Porvoon Kuninkaanporttiin joka siirtyi vuonna 2016 isompiin tiloihin Vantaan Tammistoon. Tätä seurasi ripeään tahtiin Pirkkalan Veskan suurmyymälä vuonna 2017 sekä Raision uusi myymälä vuonna 2019. Tänään Petenkoiratarvike Oy on vahvassa kasvukiidossa työllistäen yli 70 vakituista työntekijää, taitavia lemmikkialan asiantuntijoita jokainen.

Suomalaiset haluavat huolehtia lemmikeistään hyvin ja palveluiden kysyntä on kasvussa. Uudessa Espoon suurmyymälässä on lemmikkien hyvinvointipalvelut vahvasti mukana: eläinlääkäri, trimmauspalvelut, koirahieroja ja eläinkouluttaja. Myymälässä sijaitseva vastaanotto voi olla perinteistä eläinlääkäriä jännittävälle lemmikille stressittömämpi kokemus. Peten Eläinlääkäripalvelut tarjoavat esim. rokotukset, terveystarkastukset, punkkisuojaukset ja mikrosirutukset.

Verkkokauppa ja kivijalkamyymälät saumattomana kokonaisuutena

Petenkoiratarvike.com:in vahva asema on saavutettu pitämällä asiakaslupaukset mm. toimivan logistiikan avulla. Verkkokauppa tarjoaa maksutta nopeat toimitukset sekä palautukset. ”–Kuluttajan silmissä verkkokauppa ja kivijalkamyymälä ovat aina yhtä ja samaa brändiä. Me toimme ne mahdollisimman lähelle toisiaan, kertoo toimitusjohtaja Anu Hujala ja jatkaa; –Siksi meillä on samat tuotteet verkossa ja kaupoissa sekä yksi ja sama hinta. Verkon tarjoukset löytyvät myös myymälöistä. Olemme satsanneet toimitusketjuumme voimakkaasti, koska jokaisen asiakkaan tyytyväisyys täytyy lunastaa joka kerta aina uudestaan”. –”Tärkeä osa tätä toimitusketjua on myös kylmätilat. Myymme runsaasti lemmikkien ruokaa ja mm. koirille on tarjolla myös tuoretta raakaruokaa ja luita.” Petenkoiratarvike.com luottaa suomalaiseen. Raakaruoan säilyttämistä varten Espooseen asennettiin Porkan energiatehokkaat kylmähuoneet.

Myös kissoille ja muille pieneläimille

Petenkoiratarvike.comin valikoima on vaikuttava, edustuksessa on satoja tuotemerkkejä: perusruokaa sekä eläinlääkäriruokia, hoitoaineita ja tarvikkeita, aktivointitarvikkeita ja leluja. Petenkoiratarvike.comista löytyy myös erittäin laaja valikoima ruokaa ja tarvikkeita myös kissoille ja mm. freteille, gerbiileille, kaneille ja marsuille.

Aktiivisen koiraharrastajan unelmasta on tullut totta.

Linkkejä

Karttalinkki Espoon myymälään
www.petenkoiratarvike.com

Aiheeseen liittyvää

Universal-kylmähuoneet

Porkka Universal -kylmähuoneet ja pakastehuoneet suunnitellaan ja valmistetaan tehtaallamme Ylöjärvellä yksilöllisesti. 

Porkka UCR – kylmähuone ratkaisi Helsingin Siipiweikkojen tilankäytön haasteet

Uusi yksilöllisesti valmistettava Porkka Universal kylmä- ja pakastehuone