Uusi yksilöllisesti valmistettava Porkka Universal kylmä- ja pakastehuone

Tiedote, Ylöjärvi 14.12.2016 | Julkaisuvapaa

Huurteen kylmähuoneiden valikoima laajenee uudella Porkka Universal –huoneella. Uusi Porkka Universal Cold Room eli UCR on asiakkaan tarpeen mukaan suunniteltava, joustava ratkaisu pieneen ja keskisuureen kokoluokkaan.

Uusi Porkka Universal – kylmähuone on modulaarisen vakiokylmähuoneen (MCR –Modular Cold Room) ja Walk-In – huoneen hybridi ja laajentaa merkittävästi Porkan huonevalikoimaa. UCR tuo suuremmista WI –kylmätiloista tuttuja ratkaisuja pienempiin kokoluokkiin samalla mahdollistaen räätälöityihin huoneisiin omakoneellisen ratkaisun. Huoneessa voidaan myös hyödyntää Porkan koko ovivalikoima.

Porkka Universal Cold Room on joustava ja skaalautuva huoneratkaisu tilankäytön ongelmiin

”Porkka Universal-kylmähuone yhdistää vakiohuoneen ja Walk-In-huoneen parhaat puolet yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi”, sanoo tuotekehitysprojektin päällikkö Petteri Piirto ja jatkaa: ”UCR suunnitellaan kuin isot kylmätilat, mutta pienimmillään se voi olla jopa vain 10 m3. Näin sen avulla voi täydentää jo olemassa olevia kylmäresursseja ja käyttää hyväksi kaikki käytettävissä oleva tila. Tavoitteenamme on tuoda entistä laajempi valikoima kokonaisratkaisuja myös uusien asiakkaiden saataville. UCR on tuotekehityksemme vastaus kasvaville huonemarkkinoille.”

Omakoneellinen Plug In -malli

Omassa tehtaassamme valmistetut jäähdytysyksiköt ovat tehokkaita ja energiaa säästäviä. Jäähdytysyksikkö voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan huonetta ja huoneen kokoa voidaan kasvattaa lisäämällä toinen jäähdytysyksikkö. Sen ohjausyksikössä on sekä optiset että akustiset ylä- ja alarajahälytykset. Hälytykset voidaan liittää kiinteistövalvontajärjestelmään potentiaalivapaan releen kautta. UCR:n lauhdutuslämpö on myös kytkettävissä kiinteistön omaan lämmitysjärjestelmään. Lauhduttimeksi saa myös RHDS®:n, jonka järjestelmässä kiertävä neste siirtää lämmön huoneen ulkopuolelle. Lauhdutin voidaan sijoittaa lähes vapaasti.

Pakastehuoneet toimitetaan aina lattialämmityksellä. UCR pakastehuoneen maksimikoko on 40 m3 ja kylmähuoneen 44 m3

Porkka Universal tarjoaa useita tuotehyötyjä, katso video

Linkit

Tilaa tästä tekniset tiedot (PDF)

Aiheeseen liittyvää

Porkka toimitti Bama Fresh Cutsin valmissalaatti­­­­­tehtaaseen ovia sekä katto- ja seinäelementtejä

Porkan ratkaisuja on hyödynnetty BAMA Fresh Cutsin uudessa tehtaassa Vantaalla.

Universal-kylmähuoneet

Porkka Universal -kylmähuoneet ja pakastehuoneet suunnitellaan ja valmistetaan tehtaallamme Ylöjärvellä yksilöllisesti. 

Elementti­huoneet ja -ovet

Räätälöidyt kylmähuoneet, puhdastilaratkaisut sekä korkealaatuiset sarana- ja liukuovet teollisuuden eri tarpeisiin sekä lääke-, bio- ja elektroniikkateollisuuteen.